İçeriğe Yönlendir

2006 A3 DRL Arıza Lambası Yakan Park Lambası


Kaya Mert

Recommended Posts

Kaya Mert

Bugün kötü görünen park lambasının orjinal sarı ampullerini değişip beyaz led ampul taktırdım ama arıza gösterdi ekrandan. Bunun bilgisayarla voltaj değerlerini Ayarlatablrmyiz yada arıza lambası yakmayan lambanın ismi nedir(mesela AliExpresste hangi isimle aramalıyım)

Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan

Ledler dirençli olmalı. CANBUS lı diye arayınca çıkar aliexpress'te. 

Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan

Yenilerde kodlanıyor ama 2006 modelde yapılıyor mu bilmiyorum. Kodlama ile olmazsa canbus destekli ledlerden almanız gerek.

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

yapılamıyor. 2008 de bile olmuyor. nedeni iki tür arıza kontorlünün olması. ilki cold check. yani ampuller soğukken bakıyor yerinde mi diye. canbus tasarılı olanlar bunu kandırmak için. mesela tiguan da işe yaradı ve arıza vermedi. ancak warm check de yapıyorsa bu sefer ampulün sıcakken çektiği gücü ölçüyor ve bunu ancak direnç koyarak kandırabiliyorsun. tiguan da benim kullandığım canbus devreli led park ampulleri işe yaradı ve arıza vermedi. ancak daha ucuz olan daha parlak sözde canbus olanlar cold check i kandıramadı ve önce ampuller yandı sonra söndüler. belli elektronik kontrol modüllerinde bu warm check de kapatılabiliyor ancak daha yeni modellerde bu mümkün.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...