Mert Yeldan 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Bu arada, bir şeklide hiç içmeyen veya asır önce içenler. Size ne olm cezadan. Gidin araba yıkayın içinden kedi ayıklayın ne biliyim led takın. Led dedim de, aliyi de bitirdiler ya Bana zarar veriyorsun ama sigara içerek. Sen içip hastalanacaksın diye benim Sigorta primim artıyor [emoji3] dur yarın dava açayım sana. Yorum bağlantısı
Koray Demir 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Çok yerinde bir uygulama olmuş. Keşke araç ve ehliyetlerine de el konulsa. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Koray Demir yazdı: Çok yerinde bir uygulama olmuş. Keşke araç ve ehliyetlerine de el konulsa. Yok birde...🤣 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Çok yerinde bir uygulama olmuş. Keşke araç ve ehliyetlerine de el konulsa.[emoji23][emoji23][emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Eyüp Çetin yazdı: Yok birde...🤣 Sigarayı bırakana kadar canım olacak o kadar 😊 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Koray Demir yazdı: Sigarayı bırakana kadar canım olacak o kadar 😊 Bırakana kadar .... 🤪🤣 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Eyüp Çetin yazdı: Bırakana kadar .... 🤪🤣 Kesinlikle caydırıcı ama üçkağıt olmayacak 😀 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Mert Yeldan yazdı: Bana zarar veriyorsun ama sigara içerek. Sen içip hastalanacaksın diye benim Sigorta primim artıyor dur yarın dava açayım sana. Aylık ne kadar bağkur primi verdiğimi ve özel sağlık primi ödediğimi bir ara söyleyeyim cnm Koray Demir yazdı: Çok yerinde bir uygulama olmuş. Keşke araç ve ehliyetlerine de el konulsa. Hah oldu olacak top sakal da yasaklansın Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Hah oldu olacak top sakal da yasaklansın Dava açmamı engelleyemezsin Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Sağlık harcaması toplamında %9 sigara var. Yaklaşık 11 milyar dolar , gelir 38 milyar dolar. İthal tütünden vergi alınmadığını da belirtelim. Yarın bu marka sigara içmek arabada serbest denirse şaşırmam Abi olaya bakmak istediginiz taraftan bakiyorsunuz. Esim il saglik mudurlugunde calisiyor. Ben zaten Yesilay gonullusu, bulundugum yerde de Tütün Bagimliligi il formatoruyum. Olaya yasaklama olarak bakarsan bakmak istedigin yeri gorursun. Bagimlilik turleri sadece yasaklamadan ibaret degil. Bununla alakali onleme calismalari, bilgilendirme calismalari, YEDAM (Yesilay Danisma Merkezi) okullarda ve aklina gelen tum kurumlarda toplantilar seminerler vs vs duzenleniyor. Milyon tane kamu spotu var. Tabi siz yasak kismini goruyorsunuz ya da sizi o ilgilendiriyor.Bu konu yeni bir konuda degil. 2001 veya 2003 te ulkemiz tutun urunleri cercebe sozlesmesine imza ataral bunu taaa 16 yil oncesinden baslatmis. 5 Yorum bağlantısı
Koray Demir 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Servet Aydın yazdı: Hah oldu olacak top sakal da yasaklansın İçenler nasıl da belli oluyor . Ajitasyon yapmayalım efem sigaraya sıfır tolerans 😀 emin olun bırakırlar bizim milletin bineği tütsüsünden daha değerlidir. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Metin Akbal yazdı: Bu konu yeni bir konuda degil. 2001 veya 2003 te ulkemiz tutun urunleri cercebe sozlesmesine imza ataral bunu taaa 16 yil oncesinden baslatmis. 2015 yılında Avrupa'da mentollü sigara üretimi yasaklandı, tüketimi arttırıyor diye. Bizde ise 2020 mi nedir uzatıldı üretimi. Samimi değiller Mert Yeldan yazdı: Dava açmamı engelleyemezsin Döverim? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Geçen ay bizim yaylada belediye başkanı da beraber çevre temizliği yaptık 50-60 kişi göl kenarını. Çöpleri aldık ama izmaritleri temizlemek mümkün değildi. Yazık. 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Koray Demir yazdı: Çok yerinde bir uygulama olmuş. Keşke araç ve ehliyetlerine de el konulsa. Taksim Meydanı'nda ibret-i alem için sallandıralım bence. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Koray Demir yazdı: İçenler nasıl da belli oluyor . Ajitasyon yapmayalım efem sigaraya sıfır tolerans 😀 emin olun bırakırlar bizim milletin bineği tütsüsünden daha değerlidir. İçmek, yiyorum be. Koltukta sigara yanığı olmayan arabaya araba demem 1 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Sigara yasağı tamam ama araç içi yasak bence olmamış. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Selçuk Bakış yazdı: Sigara yasağı tamam ama araç içi yasak bence olmamış. Araçlarınızın ikinci el değeri artıyor. Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Servet Aydın yazdı: Devletin tütün nedeniyle sağlık harcaması bu rakam karşısında çerez parası. Sigara ve alkolü sıfıra çekti diyelim. Onlardan aldığı vergiyi senden alacak zamanı gelince. Dersiniz ulen keşke içmeye devam edilseydi diye 🍆 Yani en azından milletin ömrü uzar abi mevcut piyasadaki hazır sigaralar insanları hasta etmek için ayarlanmış ,içinde çeşit çeşit zehir dolu,siagarayla zehirlemek yerine sağlık içinde daha çok vergi veririz ,devlet bu kısır döngüde nasıl vergi alacağını iyi biliyor,sigara alkol bahanesi bu işin bence, sigara olmazsa saçma sapan bir vergi çıkarır yine alır yine alır,evine ekmek almayıp sigara alan dolu memlekette,çok para verip sigara içmek sigarayı bırakmakmaktan daha kolay geliyor sanırım Yorum bağlantısı
Koray Demir 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Sani Gerşon yazdı: Taksim Meydanı'nda ibret-i alem için sallandıralım bence. Azdan az çoktan çok gider 😂😂 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Mehmet Göktürk yazdı: Araçlarınızın ikinci el değeri artıyor. Aksine, ben zaten içmiyorum diğerlerinden bir farkım vardı 😄 Şimdi bir farkım kalmadı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Sani Gerşon yazdı: Taksim Meydanı'nda ibret-i alem için sallandıralım bence. yasada tütün ürünü diyor, elektronik sigara serbest o zaman? yasal olarak tabii bizde dğeil de? Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Vw TSI fabrikasını kurduktan sonra küresel ısınma bahanesiyle diesellere ağır vergi gelirse bilemiyorum artık. Her an her şey olabilir. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 Servet Aydın yazdı: büütün sözcüklerimi yazmışın abi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Eylül 2019 Paylaş 25 Eylül 2019 yasada tütün ürünü diyor, elektronik sigara serbest o zaman? yasal olarak tabii bizde dğeil de?Yasayı goreyim? Yorum bağlantısı
Recommended Posts