İçeriğe Yönlendir

Focus II - Yerli Rot Kolu ve Arka Z Rot


Enes Ayan

Recommended Posts

Enes Ayan

Merhaba son günlerde özellikle bozuk yollarda arkadan takırtı gelmeye başladı. Ön rot kollarından birininde lastiği aşınmış bu yüzden ön rot kollarını ve arka Z rotları değiştirmek istiyorum. Yerli rot kollları ortalama 40 TL orjinal 130 TL tanesi. Arka Z rotlar yine yerli ortalama 40 orjinal 140 TL tanesi. Yerli de bir çok alternatif var teknorot, ayd, kapımsan gibi. Acaba bu yerli ürünlerden kullanıp memnun kalan varmı ? Varsa bir marka tavsiyesi alabilirmiyim ? 

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Teknorot veya Delphi’nin iyi olduğunu piyasadan müşahade etmiştim. Alt takımda hep orjinal parça kullanıyorum  ve kullanma taraftarıyım.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin

yan sanayi parça 2 sene gidiyorsa orijinali 6 sene idare edecekse orijinali alın ben olsam yan sanayi alır geçerdim. Yan sanayi parçası ile orijinalinin arasında çok aşırı fark olacağını da zannetmiyorum.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan

Sürekli bozulan parçalar olmadıkları için orjinalini alın. 

Yorum bağlantısı
Fırat Önal

Ben sanayide orjinal bulamadığım için markasını hatırlamadığım z rot taktırdım. Ön arka olarak. İlk 1 ay çok iyiydi ama sonra eski sesler tekrardan gelmeye başladı. İnternetten Ön orjinal arka delphi marka aldım. Arka orjinal öne göre pahalıydı. Satıcı da ısrarla tavsiye ettiği için delphi aldım. Daha taktırmadım. Sanırım ilk takılan yan sanayi ürün epeyce yan sanayiymiş ki dayanmadı :)

Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten

Orijinali gerçekten orijinalse ben onu alırdım. Yeni arabalar çok uzun süre alt takım istemiyor ne zaman işin içine yan sanayi giriyor o zaman parça değişim sıklığı artıyor. Bütçenizi çok zorlamayorsa orijinal alın derim.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

ayd vs gibi çok iyi yerli markalar var kaliteli muadiller değerlendirilebilir. bende aracımda delphi kullandım

Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2

Tam hatırlamıyorum fakat connect z rotu daha sağlam diye duymuştum focus 2lere uyum sağlıyormuş

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...