İçeriğe Yönlendir

Akü Konumu Hakkında Bilgi


Burak Balci

Recommended Posts

Burak Balci

Merhaba arkadaşlar. Aracım Taunusi enjeksiyon sistemine çevirdiğim için kaput içerisinde yer azaldı. Klima kompresoru ve headers yapılıcağı için aküye yer kalmadı, Aküyü bagaja çekme projem var. Bagaja akü tablası ve akü sabitleme aparatları yapıcagım. Kutup başları tamamen yalıtılıp, ana sigorta ekleyeceğim. Muayeneye girip akunun yeri değişti diye agır kusur yermiyim? Daha önce aku sabit değil ve kutup başları açık diye hafif kusur yemiştim..

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl

Kusur durumu hakkında bir bilgim yok ancak akü kablosunu önden arkaya çekme projesinde şu videoyu izlemenizi tavsiye ederim yapılan yanlışlar ve doğruları güzelce anlatıyor.

 

Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel

O kablo o kadar pahalı değil bende var üzerinde sigortası vs de mevcut audiotec marka , oksijensiz bakır üzeri kalay kaplı çok esnek ve güzeldir tavsiye ederim.Kutup başına sigortalı kutup başı koyarak güvenliği maksimum seviyeye çıkarabilirsiniz.Şaseye di uygun bir noktadan vererek arkaya akü koyabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

akü yeri kusuru yok sanırım, durum kontrolü var, ancak ibiza da aküye hiç bakmadılar, bakması için de bagajı komple boşaltması lazım, hiç sorulmadı bile.

Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat

1962 impala'da akü sallanıyor diye hafif kusur yazmışlardı, aparat ile hallettik, kusuru kaldırmıştı tekniker 2.muayenede, fren kusurundan kalmıştım.

yer değişikliği konusu ulaştırma bakanlığının kusur tablosunda yok ise sorun olmaz.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat
Çağlar Bayur yazdı:

arkası 3 stoplu olan=?

evet abi Impala idi hardtop'tu direksiz denilen model

 

1960 ve sonrası 2 stop olanlar belair oluyor

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Bahadır Taşpolat yazdı:

hardtop'tu direksiz denilen model

eeeeee sonra hani yok yani hiç beğenmedim noldu impala nerde?

Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat

09 Temmuz 2010 - 06 Ocak 2014 arası benimdi, sürat sevdasına sattım :kafa:  hemde TR'deki ilk sahibinden alınmaydı abi, adam 1938 doğumluydu yaşlanınca damadına vermiş vs.  fotoğrafları bulayım eklerim mesaja

 

kendisi bu arkadaş olur, orjinal otomatiktir hiç lpg takılmamıştı bendeyken

 

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-1962-chevrolet-impala-hartop-full-yapili-masrafsiz-otomatik-424474248/detay 

 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...