İçeriğe Yönlendir

Jetta 2019 Oto Anahtar Hakkında


Oktay GÜNAYDINLI

Recommended Posts

Oktay GÜNAYDINLI

Merhaba arkadaşlar 2010 dizel marka model otomobilimin yedek anahtarını kaybettim yaşadığım şehir mahrumiyet bölgesi olduğundan ötürü bir çok firmadan araştırdım bir türlü emin olamadım fakat http://www.anahtarcim.org/blog/Volkswagen-jetta-oto-anahtar-yedekleme-kopyalama-kumanda-degistirme/ bu sayfaya denk geldim telefondada görüştüm kendileri istanbuldaymış bu hizmeti sağlıyorlarmış daha önce bu firma ile çalışan oldumu güvenilir mi ? fiyat bayağı biraz yüksek çıktı onun için emin olamadım

 

Saygılarımla..

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

Ne kadar bir rakam çıktı bu önemli. Yerinizde olsam aracın kaskosundan faydalanırdım, hem cebinizden para çıkmaz hemde daha garanti olur. Aracın yedek anahtarının yapılması sorununuzu çözmez. Çünkü o anahtar hala tanımlı ve aracınızı birisi onunla çalarsa kaskonuz ödeme yapmaz. Neden yapmaz derseniz;

 

1) Sizden yedek anahtarları isterler, siz iki adet aynı kimliğe sahip anahtardan vereceksiniz ve haliyle daha öncesinde kayıp diye bildirim yapmadığınız için sorun olacak.

2) Olurda araç bulunur ise araçta tanımlı anahtar olarak başka bir anahtar daha çıkacağı için yine aynı sıkıntı olacak. 

 

Kaskoyu kullanmadan yaptırayım derseniz eğer;

 

1) Mutlaka aracınızı bu işte uzman bir yere götürüp kayıp anahtarı sildirin. Bu durumda sadece aracın kapısını açabilir, çalıştıramaz. Bu işleme dair net bir fatura alın.

2) Sildirdikten sonra yeni bir anahtar yaptırıp onu kodlatın. Yine faturasını edinin.

3) Aldığınız tüm belgeleri bir beyanname yazarak kaskonuza bildirin. İki gün sonra bu orjinal anahtar değil, öyleydi böyleydi deyip sıkıntı çıkarmasınlar.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...