İçeriğe Yönlendir

Radyo Cızırtılı Çalışıyor


Mustafa Kayar

Recommended Posts

Mustafa Kayar

selamlar,

Yaklaşık 1 ay önce aracı satın aldım. doğrusu arabaya bakarken radyosunu fazla kurcalamadım. durduğu yerde açtım baktım çalışıyor. ilerleyen günlerde radyonun iyi çekmediğini parazitlenme ve hışırtı olduğunu gördüm. İşyerinin clio symbol aracının radyosuna baktım en ufak parazit yok.

kendi aracımda anten değiştim aynı, anteni çıkardım yine aynı. oto elektrikçi anten bağlantısını kontrol etti sorun yok.

Benim sorum şu, bu araçların radyoları böyle kronik soruna mı sahip? yoksa benim radyom mu arızalı? kendi radyomun arızalı olduğuna emin olsam çıkma alıp değiştireceğim. Fiesta sahipleri yardımcı olursa çok sevinirim
 

Yorum bağlantısı
Semih Gezen
(düzenlendi)

Radyoyu neredeyse hiç kullanmıyorum, bizim buralarda pek çekmiyor radyolar ama fiesta da problem var gibi daha da az çekiyor. Birde radyo da sağ hoparlör patlakmiş gibi ses geliyor, patladı sanmıştım hatta. Sonra mp3 dinleyince hiçbir sorun olmadığını gördüm. Bu da radyoyla alakalı bir duruma benziyor. Radyoyu kullanmadığım için çok umursamadım, öyle kaldı.

tarihinde Semih Gezen tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Mustafa Kayar yazdı:

Benim sorum şu, bu araçların radyoları böyle kronik soruna mı sahip? 

 

Orijinal mi radyo ?

Yorum bağlantısı
Mustafa Kayar

evet orjinal radyo. hatta 2015 model çıkma buldum değişmek için. ama soketlerı uyumsuzmuş. 2011 modellerin bile olmuyor. 2010 modelin soketleri çiftli cins bir şey 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...