İçeriğe Yönlendir

En İyi Aydınlatma İçin


Yıldıray Saka

Recommended Posts

Yıldıray Saka

Arkadaşlar 2012 fiesta aracımın daha iyi aydınlatma sağlaması için far konusunda ne yapmalıyım?Aydınlatma far konularında hiç bilgim yok

 

Yorum bağlantısı
Yusuf Berke

Osram Nightbreaker Unlimited gibi performans ampülleri deneyebilirsiniz, en iyi sonuç mercek montajıyla alınır sanırım.

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

Ampulleriniz sağlıklı çalışıyor ise ilk yapılacak şey ayarlarını kontrol ettirmek olur. Ayarınız düzgün ise ampullerinizi daha kaliteli halojenlerle değiştirebilirsiniz. Led takmanızı önermem, daha iyi aydınlatma veriyor gibi görünsede özellikle yağışlı sisli havalarda renk skalası nedeniyle aydınlatma daha da  düşüyor.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Önce bi kesilme çizginizi görelim, ona göre yorum yapalım.

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Dogan Arsiray yazdı:

general electric den memnunum.

 

Evet,  GE f/p olarak çok başarılı.

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

ben sis farlarına çok iyi kalitede led ampuller taktım. zaten çok zayıf idi halojen ile. ancak adam oldu. rengi 3000k, sarı beyaz. DRL olarak kodladım yüzde 10 parlaklıkta yanıyor gündüz. kısa farlara denemek için led taktım, halojenden farkı olmadı, odak açısından ve parlaklık olarak da fark etmedi. söktüm tekrar. direnç lazımdı vs.

 

benim kişisel deneyimim şu yönde, far çanağı düzgün tasarlanmış araçlarda yada uygun ampulle yapılmış hesaplarda, özellikle de arıza kaydı da oluşturuyorsa LED çok anlamsız. sadece kişisel tatmin unsuru.  ama amerikan araçları gibi 9004 9005 9006 h11 9045 gibi saçma ampullere göre tasarlanmış farlarda LED çok daha iyi ve parlamasız sonuç veriyor. o nedenle halojene devam ettim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...