İçeriğe Yönlendir

Focus - Turbo Emiş Tarafında Yağlanma

Misafir

Recommended Posts

Resimdeki ok ile belirtilmiş kısım turbo hava girişi. Bu alanın alt kısmına parmakla dokunduğunuzda ciddi yağlanma var,aşağı doğru damlamış. Sorunun kaynağıyla ilgili yorumlarınız nedir?

p2480n.jpg

Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen
(düzenlendi)

aynı sıkıntı. konuda bilgi mevcut

parçanın maliyeti 20 tl

tarihinde Serkan Gülderen tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen yazdı:

aynı sıkıntı. konuda bilgi mevcut

parçanın maliyeti 20 tl

Cevabınız için teşekkürler, konuyu okudum sanıyorum aynı soruna sahibim. Hortumu nerden aldınız, tek parça olarak varmı o konuyuda aydınlatırsanız çok makbule geçecek,sağolun

Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen

Değişmesi gereken parça hortum değil ucunda aparat var onu değiştirirseniz sorun ortadan kalkacak 9890b32a5a0484cbb25234011a21aae4.jpg

Parçacılar bilir söylerseniz

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)
Serkan Gülderen yazdı:

Değişmesi gereken parça hortum değil ucunda aparat var onu değiştirirseniz sorun ortadan kalkacak 9890b32a5a0484cbb25234011a21aae4.jpg

Parçacılar bilir söylerseniz

Belki netten alabilirim bazen böyle detay parçaları sanayide bulmakta zorlanıyorum. Resimde parçanın adı ve satıldığı yer çıkmamış bi zahmet tekrar atarmısınız?Linkte olur.

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz

külbürtörün havalandırmadan  emiş borusuna verilen hava yag buhar karısımı yapar normal.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya

Benim araçta turbo emisinde vardı biraz ama dışarı damlatma yoktu .ustaya sordum normal dedi.havalandirmadan yağ buharını burada görülür dedi.

Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen

Yukarıda paylaştığım konuda yırtılan parçanın resmi mevcut. O bölgeden yağ damlama sorunu belirttiğim parçanın kelepçe tarafından kesilmesi.

Birde şu ustaların '' ordan terleme yapar burdan yağ kaçması normal'' sözlerine deli oluyorum. E bu aracı sıfır aldığımızda da olmalıydı ozman oradaki kaçaklar [emoji1787][emoji1787] eskiyen her parçadan kaçak olur diyorum kısacası

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen
[mention=45546]Serkan Gülderen[/mention] teşekkür ediyorum nokta atışı tesbitiniz için. Bugün sorun halloldu.

zyRLjB.jpg
Rica ederim. Sorun çözülmüş sevindim[emoji846] buz dağının altı misali bu parça [emoji1787]
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...