İçeriğe Yönlendir

Focus 1.8 TDCI Beyin mi Bozuk?


Kerim Sasmaz

Recommended Posts

Kerim Sasmaz

Merhaba arkadaslar,

 

benim yurt disinda bir 2005 model Focus 1,8 tdci var. Bu gecen sene izinden geri dönerken otobanda park ettikten sonra calismadi. Ev geldigimde baktimki kızdırma bujilerine durmadan ceyran gidiyor, ve belli bir zaman sonra üstundeki bujilere giden kirmizi kablodan duman cikmaya basliyor. Bunu üzerine bujilere giden kabloyu söktüm. Bunu üzerine tabiki motor azira gösteriyor ve çekişi düştü. Bir usta ana beyin bozuk dedi. Ana beyinden bujilerin beynine(Sari renkli beyin)  kablolar gidiyor. 

 

Ana beyin burada epey bir pahali. Kullanimis alsam bile programlanmasi gerekiyor. Ben buradan bir kullanilmis beyin alsam, bunu Türkiyede programlatabilirmiyim. Mesela sadece beyni Türkiyeye göndersem immobilizeri iptal ettirebilirmiyim. Buraya getirdimde sadece eski ile degistirmek istiyorum. Eskiyi kurcalatmak istemiyorum. Sonra hic calismaz. 

 

Bilgi ve fikirleriniz icin tesekkür ederim.

 

Saygi ve hepinize bol sağlık...

Kerim.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

sigprta kutusunda sorun olmasın? kızdırmaya devamlı ceteyan gelse de aracın çalışmamasına mani değil? beyinde immo kodlaması için aracın da yanında olması lazım

Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci

Kızdırma bujilerinin rolesinde problem olmasın. Bazı araçlarda kızdırma biji beyni ana beyinden harici olabiliyor. Arıza koduna baktırdınızmı.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...