İçeriğe Yönlendir

Fiat Egea/Tipo SUV mu Geliyor?


Eyüp Çetin

Recommended Posts

Eyüp Çetin
(düzenlendi)
 
 "Fiat Egea/Tipo çok iyi araç fakat bir SUV değil" diyen Olivier François, bir sonraki nesilde SUV sınıfına geçişin kaçınılmaz olduğunu dile getirdi. Söz konusu model Qashqai ile aynı boyutlarda olacak.
 
Fiat’ın ülkemizde Egea, diğer pazarlarda ise Tipo adıyla piyasaya sunduğu başarılı model yakında makyajlanacak. Daha önce ortaya çıkan fotoğraflara göre, bu yılın sonunda tanıtılması planlanan makyajlı Egea ailesinde Ford Focus Active ve Kia XCeed gibi crossover esintileri taşıyan bir versiyon görebiliriz.Fiat patronu Olivier François’in açıklamaları ise, orta vadede Egea ailesinde gerçek bir SUV model görebileceğimizi ortaya koyuyor. “Egea/Tipo çok iyi araç fakat bir SUV değil” şeklinde konuşan François, Egea’nın bir sonraki jenerasyonda SUV sınıfına doğru evrilmesinin kaçınılmaz olduğunu dile getirdi.
 
Nissan Qashqai ile benzer boyutlara sahip olacağı söylenen model, Egea ailesine bir SUV versiyon olarak eklenebileceği gibi doğrudan Egea’nın yerini de alabilir.Ayrıca bkz.Renault iflasın eşiğindeSkoda, Seat, Kia ve Hyundai gibi markaların SUV sınıfında oldukça başarılı olduğunu dile getiren François, bu durumun Fiat’ın bu pazara giriş yapmasını iki kat önemli hale getirdiğine inanıyor. François, “Biz oraya aitiz. Dürüst olmak gerekirse bugün bu doğrultuda bir ürünümüz olmasını isterdim. Fakat Fiat ürün gamının bu parçasını çok daha geç kalmadan beslemek bizim için çok önemli” şeklinde konuştu.Makyajlı Fiat Egea, bu yılın sonunda ya da 2021’in başında ortaya çıkmış olacak.
 
Kaynak: DonanımHaber.com

 
 
 
 
tarihinde Eyüp Çetin tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Mantıklı olur, 500x var bir tek o sınıfta oda eksiği tamamlamıyor.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

8 sene önce doblo üzerine yapacaklardı ne oldu? yabancı izin vermeyince hiçbirşey olmuyor tofaşta.

Kriz sonrası araç modelleri değişik olabilir. A sınıfı araçlar yeniden gündeme gelebilir.

Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin
Çağlar Bayur yazdı:

açıklama içinde de röno nun durmuna değinmiş patron

 

Kopyalarken o haberin linki de karışmış araya. 😊 Röno da iflasın eşiğindeymiş. 

Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki

En başta Egea'yı Dacia Sandero gibi, crossover görüntüsünde sunacaklardı o zaman seyredin cümbüşü, sanırım renocu grup bile egeaya kayardı. Kasayla çokda oynamalarına gerek yok yerden yükselt, dodikli şekilli bir ayar çek tamamdır. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...