İçeriğe Yönlendir

Megane 2011 Ön Takımdan Gelen Ses


Deniz Kom

Recommended Posts

Deniz Kom

Merhaba arkadaşlar,

Aldım alalı arabanın bir yerlerini düzelttirmekten sanayiden çıkamıyorum (enjektörler, üst kapak contası, diskler, frenler, hidrolikler diye liste uzuyor). Kısmetse 2-3 sefer sonra arabayı sıfırlamış olacağım bu gidişle :D

Şimdiki sorum şudur. Kasislerde arabanın önünden bir sürtme sesi geliyor. Sanki orada olması gereken bir conta artık yokmuş gibi. Normalde mantıklı olan bir ustaya göstermek denebilir evet, ama ben su ses için 3 farklı ustaya gittim. Öneriler şu şekilde oldu:

- Burçları değiştirelim; 700 TL tutar (Acıbadem),

- Rot başları ve rotilleri değiştirelim (Gebze); 600 TLtutar. E abi malzeme 100 TL diyorum, bendeki malzeme 400 diyor. Alıp getireyim diyorum, yok diyor. 

- Tüm ön takımı elden geçirelim; söktükçe değiştiririz, ona göre fiyat çıkartırız ama 1500 TL'yi aşar...

 

Şimdi ben arabamı nereye götüreyim? Kime gitsem, ayaklı cüzdan olarak görüyorlar. İşini hakkıyla yapan bir usta bulamadım hala. 

Fren hidroliklerimi değiştirirken Euromaster'e ön takım kontrolü de yaptıracağım. Var mı öneriniz? Tüm ön amortisörü değiştirmek istersem günahı ne olur?

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Maslak Atatürk oto sanayi 2.Kısım, 17.Sokak, Noname oto, Osman Usta. Nokta atışı teşhis koyar, ister parçanızla gidin ister orada beraber alın..

Başka yerlerde zaman kaybetmeyin..

0535 723 87 29

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Arkadaşın Bravo da benzer bir ses vardı, travers demiri kaza yaptığında işlem görmiş kaynak yeri düzgün yapmadığı için kopmuş sürtüyordu. Geçici kaynak yapıldı ses kesildi. Ankara ya gidince yenisini alacaktı ne yaptı bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...