İçeriğe Yönlendir

Focus 3 Aydınlatma Hakkında.


Süleyman Can Şahin

Recommended Posts

Süleyman Can Şahin

Merhabalar .Aslında benim niyetim önceden beri bi-xenon ama diğer aracımda da bu yeni aracımda da bir türlü kısmet olmadı hem ekonomik hemde bazı nedenlerden dolayı hep erteledim. İsteğim halojenden daha iyi aydınlatma olması tabi ki diğer kişileri rahatsız etmeyecek şekilde. Aynı zamanda beyaza yakın ışık rengi ,şimşek selektör etkisi ve birde merceklerin dışarıdan görünüşü de hoş oluyor araca ayrı bir hava katıyor.Yalnız yeni araçlarda artık mercek olmuyor led sistem deniliyor herhalde tam anlayamadım sistemi onlarda reflektör farkımı var yoksa halojen ile aynı mı . Şu ampuller var uzun süredir takip ediyorum çok iyi yorumlar var size de danışmak istedim .https://www.hepsiburada.com/philips-yeni-led-xenon-h7-11972uex2-6000k-daha-parlak-isik-pm-HB00000NH8JO?wt_gl=cpc.6817.dsa.nelk.oto-oto-yedek-parca&gclid=EAIaIQobChMIk9Lj3fSx6gIVyueyCh3HyAElEAAYAiAAEgKqKfD_BwE Bu ampullerden alıp hem kısalara hem uzunlara kullansam nasıl olur aydınlatma olarak bi xenon kadar iyi olur mu, maliyet olarak yaklaşık 800tlyi buluyor. Yada farları açtırıp sonradan mercek montajı mı yaptırsam orjinal çıkma malzemelerin kullanıldığı sistem bi xenon olarak. Diğer bir seçenekte aracın orjinal bi xenon farlarından çıkma olarak alsam ondada adaptif çalışmıyor yine ayrıca arıza lambası vs gibi sorunlar oluyormuş ayrıca aydınlatmasını beğenmeyenler var onunda maliyeti yaklaşık olarak 3000 bine yaklaşıyor. Siz hangisini önerirsiniz yada daha farklı olarak tavsiye edebileceğiniz bir sistem varmıdır .

Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin
Gereksiz pahalı ürün. Far mercekli mi freeform yapı mı?

Abi mercek yok malesef freeform yapılı.
Yorum bağlantısı
Umut Taşlı

yalnız led ampullerin philips bile olsa LED XENON diye satılması...

 

istanbul'daymışsınız, etrafınızda usta da parça da boldur. çıkma yerine el yapımı bi-xenon vb bi şey yaptırıp geçin bence, malzemeleri kendiniz toplarsanız çok pahalı olmaz, diğer türlü de 3000'i bulmaz bence, hele kendi farlarınızı da düşünce.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir

Farları açtırıp el işçiliği ile mercekli bir şeyler yaptırın derim. Halojen tasına ne takarsanız takın verim düşük olacaktır.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...