İçeriğe Yönlendir

Yakışıklı A3 İçin Bilinmesi Gerekenler

Galip Kul

Recommended Posts

Audi a3 2005 2009 arasindaki araclari nasil bilirsiniz lpg uyumu kronik arizalari var midir. A4 gibi yag yakma olayini sormak istiyorum ozel olarak nasil bilirsiniz bu araci benim tek sikintim hacback olmasi figer konular bence dis gorunus olarak guzel duruyor

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

2006 idi galiba otomatik 1.6 sr sportback aldım belki bir ay belki iki ay sürdüm. Donanım eksiği yoktu pek motor da beklentiye göre çok kotu de değildi. Ama bir şey eksikti . Ruh. 

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)
Mustafa Tüfekçi yazdı:

2006 idi galiba otomatik 1.6 sr sportback aldım belki bir ay belki iki ay sürdüm. Donanım eksiği yoktu pek motor da beklentiye göre çok kotu de değildi. Ama bir şey eksikti . Ruh. 

nasil yani hocam  ruh derken.

birde sormak istierim

Yol tutusu yalitimi nasildi ? Alirken nelere dikkat ettin , her hangi bir sorunu var miydi motorun

Ben benzinli alip lpg taktirmayi dusunuyorum fakat a4 motorunun kotu sohretinden dolayi korkuyorum yag yakmasiyla gercekten ugrasmak istemem

tarihinde Galip Kul tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

1 ay kalmış bende.

Daha önce hangi araçlari kullandınız ruh kısmı onla alakalı.

Yol tutuş da zafiyeti hissetmedim oturaklı yalıtım da kötü değildi. Müzik sistemi güzeldi hatta beklediğimden.

LPG için 1.6 hitler denen sr motor 8v alinacak. Orta kalite bir LPG kiti yeter.

Yağ yakma konusunu bilmiyorum zaten bendeki 100 binde felandi

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi yazdı:

1 ay kalmış bende.

Daha önce hangi araçlari kullandınız ruh kısmı onla alakalı.

Yol tutuş da zafiyeti hissetmedim oturaklı yalıtım da kötü değildi. Müzik sistemi güzeldi hatta beklediğimden.

Yağ yakma konusunu bilmiyorum zaten bendeki 100 binde felandi

iki sey sormak istiyorum

Performansi nasildi tatminkar miydi hizlanmasi vs

ve neden sattiniz hocam aslinda yakisikli guzel arabaymis dogrusu

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

1.6 motor olarak kötü değildi. Otomatik olmasına rağmen. Sadece devirli kullanmak gerekiyordu o yüzden biraz bağırıyordu motor.

Severek aldığım bir araba değildi . O an işimi görecekti gördü ve gitti.

Yorum bağlantısı
Emin Önal
Galip Kul yazdı:

Audi a3 2005 2009 arasindaki araclari nasil bilirsiniz lpg uyumu kronik arizalari var midir. A4 gibi yag yakma olayini sormak istiyorum ozel olarak nasil bilirsiniz bu araci benim tek sikintim hacback olmasi figer konular bence dis gorunus olarak guzel duruyor

Nerdeyse 4yıl/100k'dir kullanıyorum 2008 model 1.6 lpg'li 8P Sportback modelini.

Bence parasına göre markasının premium algısını veren bir araba, konfor ve güvenlik olarak.

Ancak yaşı itibariyle kazasız belasız bakımlısını bulmak biraz zor.

Yağ yakma A4'lerdeki kadar yaygın değil. Çok hafif eksiltme vardı ilk aldığım zamanlar. Hemen Castrol Edge yağ kullanmaya başladım ve hiçbir problem yaşamadım bir daha.

Kronik denilebilecek arıza sadece arka silecek geliyor aklıma. motoru yanıyor. geçen sene 450TL vermiştim komple yeni parçaya. Onun haricinde rutin bakımdan başka para harcamadım diyebilirim.

Aldığımda lpg yeni takılmıştı. Hatta ben işlettim. Son bayramda uzun yol 8.00 Lt/100km depo ölçümü. İstanbul şehiriçinde 9,5-10 lt.

Lpg uyumu, adından belli taş gibi hitler motoru, triptronik tam otomatik klasik şanzımanı ve konfor ile sürüş esnasında verdiği güven ile ben aracımdan memnunum ve tavsiye ederim.

Mustafa Tüfekçi yazdı:

Hitler o model yılında 8P diye geçer.

Sensin ruhsuz, yıldızdan inmeyince beğenmezsin tabi başka araba :)

Galip Kul yazdı:

Performansi nasildi tatminkar miydi hizlanmasi vs

ve neden sattiniz hocam aslinda yakisikli guzel arabaymis dogrusu

Performans tamamen beklentiye bağlı. Neyden inip bu araca bineceksiniz o önemli. Beni tatmin ediyor ama başkasına belki yetersiz gelir.

Mustafa zaten satmak için almıştı onu boşver sen :)

Yorum bağlantısı
Serkan Gezici

Yaklaşık 8 aydır kullanıyorum 8000 km oldu kronik hicbir sıkıntı görmedim. Ağır hasarlı ve lastikleri çıkma olmasına rağmen yol tutuşu ve sürüş keyfi olarak çok iyi bence daha önce 7 ayri markada 10 farklı araç sahibi birisi olarak bence iyi performans kişiseldir beni tatmin eder seni etmez sen gazlayınca sırtın yaşlansın istersin ben yavaş yavaş hızlansın isterim. Isteklerin benim gibiyse ideal bir araç. Aracım 2008 model otomatik bu arada

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...