Muhammet Selman Nesne 3 Ekim 2020 Paylaş 3 Ekim 2020 Merhabalar öncelikle herkese selamlar. Dün talihsiz bir olay yaşadım 2015 model 1.5 dizel otomatik titanium paket focus aracıma trafik ışıklarında beklerken arkadan duramayıp bir araç vurdu ve tampon ile bagaj kapağı hasar aldı tutanaklar tutuldu ve aracımı servise bıraktım exper henüz gelmedi lakin servis çalışanı arka tampon, tampom traversi ile bagaj kapağı değişir 15 20 bin arası tutabilir dedi aracım öncesinde hatasız boyasızdı ve şimdi değişen parçası ve tramer kaydı olacak ve bagaj kapağı değişimi canımı sıkıyor tamir olmayacak gibi sizce satarken zorluk yaşarmıyım ortalama ne kadar değer kaybederim ve bu durumda araç değer kaybı alabilirmiyim tecrübeli arkadaşlardan fikir almak isterim. Siz değerli forumdaşların fikirleri benim için önemli şimdiden cevap verenlere çok teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 3 Ekim 2020 Paylaş 3 Ekim 2020 İs servis olunca değişime gider daima resim olursa az çok daha ayrıntı cevap alirsinix 2 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 3 Ekim 2020 Paylaş 3 Ekim 2020 Çok geçmiş olsun Bagaj kapağının değişmiş olması satarken çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum 15 20 bin gibi bir mebladan illaki değer kaybı alırsınız 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Ekim 2020 Paylaş 3 Ekim 2020 Geçmiş olsun. Şurada bir tablo var https://www.tsb.org.tr/images/Documents/Trafik%20GSEkleri20032020.pdf Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 Ekim 2020 Paylaş 3 Ekim 2020 Değer kaybı alırsınız, kötü tamir olmasından ise değişim iyidir. Araç fiyatları ile karşılaştırma yapınca 15 20 bin gibi rakamlara alışmak lazım. 7 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Ekim 2020 Paylaş 3 Ekim 2020 Değişim en güzeli. Her zaman değişeni tercih ederim. 2 Yorum bağlantısı
Muhammet Selman Nesne 3 Ekim 2020 Yazar Paylaş 3 Ekim 2020 Çok teşekkür ederim bilgiler için 🤲 Uğur Çınar yazdı: İs servis olunca değişime gider daima resim olursa az çok daha ayrıntı cevap alirsinix Resim yükleyemiyorum telefondan giriyorum o yüzden olabilir Yorum bağlantısı
Muhammet Selman Nesne 3 Ekim 2020 Yazar Paylaş 3 Ekim 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Geçmiş olsun. Şurada bir tablo var https://www.tsb.org.tr/images/Documents/Trafik%20GSEkleri20032020.pdf Mehmet abi bunu gördümde ama hesaplamadan anlayamadım Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 3 Ekim 2020 Paylaş 3 Ekim 2020 Aracı mümkünse anlaşmalı bir kaportacıya da gösterin ( sanayide hemen hemen her kaportacı anlaşmalı ) . Ben olsam değişim yerine onarım isterdim. Hem tramer az çıkar hem orijinal parça olur. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 3 Ekim 2020 Paylaş 3 Ekim 2020 Fatih Evcin yazdı: Aracı mümkünse anlaşmalı bir kaportacıya da gösterin ( sanayide hemen hemen her kaportacı anlaşmalı ) . Ben olsam değişim yerine onarım isterdim. Hem tramer az çıkar hem orijinal parça olur. Parçanın mukavemet özelliği hala varsa, bende tamirden yanayım.Araca fabrikada montajda takılmış bir parça ile sonradan orjinal dahi olsa takılan parçada farklar oluyor. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Ekim 2020 Paylaş 3 Ekim 2020 20 bin tl ne için... plastik tampon, iç tampon, yeni bagaj kapağı, kaporta onarımı değilmi? işçilik kaç paraymış ki bu işlerde. kafayı yemiş bunlar. allah düşürmesin. 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 Ekim 2020 Paylaş 3 Ekim 2020 Dogan Arsiray yazdı: 20 bin tl ne için... plastik tampon, iç tampon, yeni bagaj kapağı, kaporta onarımı değilmi? işçilik kaç paraymış ki bu işlerde. kafayı yemiş bunlar. allah düşürmesin. 100 binlik araç parça parça almaya kalkarsan 900 bin olur en az. Çok normal bence. Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Ekim 2020 Paylaş 3 Ekim 2020 yok daha neler. ocakta sıfır araçlar gelmeye başladığında ikinci el araçlar bu şekilde artmayacak ki. parçaların artmasının nedeni döviz kuru olabilir. artış miktarı belli. sonuçta tek tük bulunan araçlar değil bindiğimiz şeyler, özel ithalar gerektirsin vs. gerçi kasko varsa kimin umrunda. yapsın yetkili servis. taksın orijinal parçayı o ayrı tabi. serzeniş benimkisi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ekim 2020 Paylaş 3 Ekim 2020 15 li 20 li rakamalra tez zamanda alışırız, C segmenti showoomda 250 300 lerde. bin. 1 Yorum bağlantısı
Cihaner Öztürk 3 Ekim 2020 Paylaş 3 Ekim 2020 Satarken hasarlı resimleri koyarsanız alan kişide durumu görecektir. Geçmiş olsun. Hasar hafif ise düzelttirin derim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Ekim 2020 Paylaş 3 Ekim 2020 Dogan Arsiray yazdı: yok daha neler. 20 kata çıkanları gördük.. Sigorta eğitiminde bahsedilmişti bunlardan.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ekim 2020 Paylaş 3 Ekim 2020 Dogan Arsiray yazdı: ocakta sıfır araçlar gelmeye başladığında ikinci el araçlar bu şekilde artmayacak ki. çeyrek altın da ucuzlar mı? fırsatçı kuyumcular yüzünden alamadık 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 3 Ekim 2020 Paylaş 3 Ekim 2020 Araba pert olursa kasko değeri mi ödeniyor, piyasa değeri mi? 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Ekim 2020 Paylaş 3 Ekim 2020 tabi ki kasko değerinin altında birşey ödeniyor. Çağlar Bayur yazdı: çeyrek altın da ucuzlar mı? fırsatçı kuyumcular yüzünden alamadık 1994 model jeep grand cherokee ye 60 bin tl istiyorlar. kim alır ki. Yorum bağlantısı
Muhammet Selman Nesne 3 Ekim 2020 Yazar Paylaş 3 Ekim 2020 Bugün görüştüm 27 bin tl hasarkaydı olacakmış artık yapacak birşeyde yok başlamışlar exper onaylamış 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts