İçeriğe Yönlendir

Trafik Kazası Geçirdim

Muhammet Selman Nesne

Recommended Posts

Muhammet Selman Nesne

Merhabalar öncelikle herkese selamlar. 

Dün talihsiz bir olay yaşadım 2015 model 1.5 dizel otomatik titanium paket focus aracıma trafik ışıklarında beklerken arkadan duramayıp bir araç vurdu ve tampon ile bagaj kapağı hasar aldı tutanaklar tutuldu ve aracımı servise bıraktım exper henüz gelmedi lakin servis çalışanı arka tampon, tampom traversi ile bagaj kapağı değişir 15 20 bin arası tutabilir dedi aracım öncesinde hatasız boyasızdı ve şimdi değişen parçası ve tramer kaydı olacak ve bagaj kapağı değişimi canımı sıkıyor tamir olmayacak gibi sizce satarken zorluk yaşarmıyım ortalama ne kadar değer kaybederim ve bu durumda araç değer kaybı alabilirmiyim  tecrübeli arkadaşlardan fikir almak isterim. Siz değerli forumdaşların fikirleri benim için önemli şimdiden cevap verenlere çok teşekkür ederim 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

İs servis olunca değişime gider daima resim olursa az çok daha ayrıntı cevap alirsinix

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ersen şahin

Çok geçmiş olsun

Bagaj kapağının değişmiş olması satarken çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum 15 20 bin gibi bir mebladan illaki değer kaybı alırsınız

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Değer kaybı alırsınız, kötü tamir olmasından ise değişim iyidir. Araç fiyatları ile karşılaştırma yapınca 15 20 bin gibi rakamlara alışmak lazım.

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Değişim en güzeli. Her zaman değişeni tercih ederim. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Muhammet Selman Nesne

Çok teşekkür ederim bilgiler için 🤲

Uğur Çınar yazdı:

İs servis olunca değişime gider daima resim olursa az çok daha ayrıntı cevap alirsinix

Resim yükleyemiyorum telefondan giriyorum o yüzden olabilir 

Yorum bağlantısı
Fatih Evcin

Aracı mümkünse anlaşmalı bir kaportacıya da gösterin ( sanayide hemen hemen her kaportacı anlaşmalı ) .

Ben olsam değişim yerine onarım isterdim. Hem tramer az çıkar hem orijinal parça olur. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya
Fatih Evcin yazdı:

Aracı mümkünse anlaşmalı bir kaportacıya da gösterin ( sanayide hemen hemen her kaportacı anlaşmalı ) .

Ben olsam değişim yerine onarım isterdim. Hem tramer az çıkar hem orijinal parça olur. 

Parçanın mukavemet özelliği hala varsa, bende tamirden yanayım.Araca fabrikada montajda takılmış bir parça ile sonradan orjinal dahi olsa takılan parçada farklar oluyor.

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

20 bin tl ne için... plastik tampon, iç tampon, yeni bagaj kapağı, kaporta onarımı değilmi? işçilik kaç paraymış ki bu işlerde. kafayı yemiş bunlar. allah düşürmesin.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Dogan Arsiray yazdı:

20 bin tl ne için... plastik tampon, iç tampon, yeni bagaj kapağı, kaporta onarımı değilmi? işçilik kaç paraymış ki bu işlerde. kafayı yemiş bunlar. allah düşürmesin.

100 binlik araç parça parça almaya kalkarsan 900 bin olur en az. Çok normal bence.

Geçmiş olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

yok daha neler. ocakta sıfır araçlar gelmeye başladığında ikinci el araçlar bu şekilde artmayacak ki. parçaların artmasının nedeni döviz kuru olabilir. artış miktarı belli. sonuçta tek tük bulunan araçlar değil bindiğimiz şeyler, özel ithalar gerektirsin vs. gerçi kasko varsa kimin umrunda. yapsın yetkili servis. taksın orijinal parçayı o ayrı tabi. serzeniş benimkisi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

15 li 20 li rakamalra tez zamanda alışırız, C segmenti showoomda 250 300 lerde. bin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

nasıl alışacağız? almayarak mı :)

Yorum bağlantısı
Cihaner Öztürk

Satarken hasarlı resimleri koyarsanız alan kişide durumu görecektir. Geçmiş olsun. Hasar hafif ise düzelttirin derim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Dogan Arsiray yazdı:

yok daha neler. 

20 kata çıkanları gördük.. 

Sigorta eğitiminde bahsedilmişti bunlardan.. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Dogan Arsiray yazdı:

ocakta sıfır araçlar gelmeye başladığında ikinci el araçlar bu şekilde artmayacak ki.

çeyrek altın da ucuzlar mı? fırsatçı kuyumcular yüzünden alamadık

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan

Araba pert olursa kasko değeri mi ödeniyor, piyasa değeri mi?

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

tabi ki kasko değerinin altında birşey ödeniyor.

Çağlar Bayur yazdı:

çeyrek altın da ucuzlar mı? fırsatçı kuyumcular yüzünden alamadık

1994 model jeep grand cherokee ye 60 bin tl istiyorlar. kim alır ki.

Yorum bağlantısı
Muhammet Selman Nesne

Bugün görüştüm 27 bin tl hasarkaydı olacakmış artık yapacak birşeyde yok başlamışlar exper onaylamış 

• Şaşkın 1
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...