İçeriğe Yönlendir

206 Gösterge Paneli - Sinyal Kolu- Devir Dalgalanması Sorunları


Mustafa Fidan

Recommended Posts

Mustafa Fidan

Arkadaşlar selamlar iyi forumlar. Yazılanları sürekli takip ediyorum ama, ne zaman sıkışsam kendimi burada buluyorum. Yardımlaşmalar fikir alışverişleri gerçekten çok etkili oluyor kararlarımda. 2005 Peugeot 206 1.4 xl benzinli araç aldım yaklaşık 1 hafta önce, her dürüst satıcı gibi aracın bir çok eksiğini aracı aldığım kişi de söylemedi tahmin edeceğiniz gibi :) 

-Aracımda, gösterge panelinde hız sayacında takılmalar yaşıyorum. Bazen benzin göstergesi de takılı kalıyor. Elektrikçi arkadaşlar yaptıklarını söylediler ama, sorunlarım aynı şekilde devam ediyor. Kmciler dedikleri yer var istanbul'da başka ustalara sorduğumda oraya gitmem gerektiğini söylediler. 


-Ayrıca sinyal kolumda sıkıntılar var, hareket ettikten belli bir süre sonra, sinyal verdiğimde ya hiç çalışmıyor ya da 2-3 kere tık tıklayıp sonra yine kapanıyor. Geçen gün de farlarımı yakamadım. 10-15 denemeden sonra açıldı. 

-Aracım benzinli lpgli atiker sıralı sistem var, tek marşda çalışıyor o konuda bir problem yaşamadım fakat, motor sallantılı, ve devir dalgalı. 

Şimdilik tüm bu sorunlar zaten çok iyi olmayan sürüş keyfinin tadını epeyce kaçırıyor. 206 aracında bu sorunları yaşayıp çözen ya da bir tahmini olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkürler :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

gagıla garage 58 peugeot yazın, oktay usta elektrik tesisatında 10 numaradır

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Fidan

Çok teşekkürler en yakın zamanda uğrayacağım sarıyere, kendine usta diyen adamların durup yüzüne bile bakmadan yaptığı işe devam ederek, kronik abi bunlarda bu sorunlar sen kmcilere git demelerinden gına geldi artık 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...