İçeriğe Yönlendir

Bu Alışveriş Ne Kadar Mantıklı?

Furkan Sumer

Recommended Posts

Ahmet Çankaya
Furkan Sumer yazdı:

Astra’nin dustugunu duydum ama bu kadar oldugundan emin degilim..

haber7’nin paylasimi. simdilik burda kalsin, arastirip guncel fiyatlari eklerim.

zpDHjR.jpg

ayugeG.jpg

takipteyim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Amaç biryerden bir yere uzun yıllar masrafsız gitmektense 0 araç mantıklı(garantili sonuçta)
Amaç kaliteli bir yolculuk yapmaksa 4-5 yaşında donanımlı bir araç daha mantıklı.(çıkacak ufak tefek masraflar göze alınır)

Bu arada aracım servisteyken 1 hafta 1.4 i20 boş araç kullandım arabamı daha çok sevdim :) Aynı aracın 1.0 gırtlak dolusu var onu verseydiler 1-2 durum dışında kendi aracımın eksikliğini hissetmezdim ama. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Deniz Kom

Sıfır için ben de C segmentinden B segmentine geçiş yapmayı düşünüyorum. Vazgeçtiğiniz aksesuarları ne kadar kullanıyorsunuz? Asıl soru bu. Eğer o aksesuarları yılda birkaç defa kullanıyorsanız bence mantıksız değildir. Ancak o aksesuarlara cidden ihtiyaç olduğunu düşünüyorsanız, yeni alacağınız araç size yavan gelecektir ve psikolojik olarak aracı kabul etmeyeceksiniz. Bu kriterleri de göz önünde bulundurmanızı öneririm. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Sani Gerşon yazdı:

Sıfır aldınız, köşeyi döndünüz ve biri vurdu araca. Ne olacak?

direk yenisini alacağız hemde bedava, ne olacaktı :)

Konuya dönersek, şahsen kullandığım aracı verip yenileyeceksem daha az donanımlısına ve hele hele bir alt sınıfa düşmem, en az aynı sınıf olur ama daha dolusu olur, tabii mecbur kaldıysam iş değişir....

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...