Mert Gulkokan 10.037 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Merhabalar; Yıllardır Marmarise giden birisi olarak güzergahımız sürekli Eskişehir-Kütahya-Afyon-Denizli- Kale-Tavas-Muğla-Marmaris oluyor Ancak Denizli Kale Tavas Muğla karayolu çekilecek gibi değil sürekli in çık sert virajlar ve soğuk asfalt ve hala duble yol olmayan bölgeler ve yol yapım çalışması devam ediyor Bende yarın yola çıkacağım ve hava şartları kötü olabilir. Denizliden Kale tavas sapmayıp Denizli-Nazilli-Aydın-Çine-Muğla yapayım diyorum Bu yol sürekli duble ve asfaltı çok iyi. Ancak yol toplamda 1 saat ve 78 km kadar uzuyor sizin yorumunuz ne olurdu. En son eşimle kale tavas yolunu kullanırken eşimin midesi çok kötü oldu yolda durmak zorunda kaldık yarın tek başıma olacağım Mesajın linki
Osman Yücel Çetin 2.353 13 Ocak Paylaş 13 Ocak (düzenlendi) Hava koşullarını da göz önüne alarak ikinci güzergahtan giderdim ben. Bir daha o taraflara gidersem ilk güzergahı asla kullanmam yazın bir kere kullandım daha da gitmem. 😀 13 Ocak tarihinde Osman Yücel Çetin tarafından düzenlendi Mesajın linki
Mert Gulkokan 10.037 13 Ocak Yazar Paylaş 13 Ocak Hava koşullarını da göz önüne alarak ikinci güzergahtan giderdim ben. Bir daha o taraflara gidersem ilk güzergahı asla kullanmam yazın bir kere kullandım daha da gitmem. Felaket bir yol Yıllardır ızdırap oldu Çok zor bir coğrafya 1 Mesajın linki
Mert Gulkokan 10.037 13 Ocak Yazar Paylaş 13 Ocak Çine den geçip köfte yerdim.Çine de çöp şiş yeme durumum var Çöp şiş meşhurdur Mesajın linki
Ali Ozan Yurtsever 975 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Çok sık kullandığım yol izmir datça arası için. çine muğla arası da duble yol asfalt v.s ama virajlı bir kısım var orada da 20 dakika kadar . hız 80 altına düşmez ama virajları öyle düşünün. Ama o virajlarda benim eşimin de midesi bulanıyor. belki bir tık sert girdiğim için olabilir. Mesajın linki
Burak Kuşçu 376 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Mert Gulkokan yazdı: Çine de çöp şiş yeme durumum var Çöp şiş meşhurdur restaurantlar kapalı abi pakette de keyif vermez. bence yola hazırlıklı çık. 1 Mesajın linki
Mert Gulkokan 10.037 13 Ocak Yazar Paylaş 13 Ocak restaurantlar kapalı abi pakette de keyif vermez. bence yola hazırlıklı çık. Onu unuttum valla Benzinliklerde tıkınırım artık Mesajın linki
Ali Ozan Yurtsever 975 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Tabi bu arada Denizli içindeki trafik lambalarında sabrınızın çok büyük kısmını kaybetmezseniz Nazilli trafik lambalarını geçersiniz. şaka bir yana böyle bir sinyalizasyon görmedim ben. Denizli ve Antalya trafik lambaları için söylüyorum. Mesajın linki
Evren Erakçora 4.432 13 Ocak Paylaş 13 Ocak (düzenlendi) Ali Ozan Yurtsever yazdı: Tabi bu arada Denizli içindeki trafik lambalarında sabrınızın çok büyük kısmını kaybetmezseniz Nazilli trafik lambalarını geçersiniz. şaka bir yana böyle bir sinyalizasyon görmedim ben. Denizli ve Antalya trafik lambaları için söylüyorum. Yeşil dalga yok mu orada, normalde yola göre 60, 80 km hıza göre ayarlıdır, bu hızda gidilse problem olmaz. Ama fazla yavaş veya hızlı gidenler yüzünden ışıklarda yoğunluk olur. 13 Ocak tarihinde Evren Erakçora tarafından düzenlendi Mesajın linki
Ali Darbaz 5.302 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Tarif ettiğin yola Google Street Wiev ile baktımda, burada miğde bulandıracak bir durum yok. Hangi kesimi kötü. Mesajın linki
Ali Ozan Yurtsever 975 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Evren Erakçora yazdı: Yeşil dalga yok mu orada, normalde yola göre 60, 80 km hıza göre ayarlıdır, bu hızda gidilse problem olmaz. Ama fazla yavaş veya hızlı gidenler yüzünden ışıklarda yoğunluk olur. Valla en son geçtiğimde batçığın çıkışına tam çıkışına hem de, trafik ışığı konulduğunu görünce bakmadım artık yeşil dalgaya sinirimden Işığın süresi çok uzun. yaklaşık 2 dakikaydı Mesajın linki
Erdem Bozkurt 934 13 Ocak Paylaş 13 Ocak muğla-kale-tavas- denizli yolu bahsettiğiniz kadar kötü bir yol değil sadece kale muğla arası biraz virajlı ve çok sevdiğim bir bölge,yol kenarında içmelere doyamadığım çeşmeler, doğa manzaraları,gözleme yerleri.. biraz yavaş gidin hızlı giderseniz sıkıntı olabilir muğlaya yakınlaştınızmı yollar düzeliyor zaten,çine üzerinden gelmeye değmez...hayırlı yolculuklar Mesajın linki
Fatih Evcin 3.315 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Mert Gulkokan yazdı: Denizli- Kale-Tavas-Muğla-Marmaris Bende bu sene bir hata yaparak bu yoldan gittim ve pişman oldum. Kütahya-Uşak-Turgutlu-İzmir oradan da otobandan Aydın olabilir mi? Mesajın linki
Ali Ozan Yurtsever 975 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Erdem Bozkurt yazdı: muğla-kale-tavas- denizli yolu bahsettiğiniz kadar kötü bir yol değil sadece kale muğla arası biraz virajlı ve çok sevdiğim bir bölge,yol kenarında içmelere doyamadığım çeşmeler, doğa manzaraları,gözleme yerleri.. biraz yavaş gidin hızlı giderseniz sıkıntı olabilir muğlaya yakınlaştınızmı yollar düzeliyor zaten,çine üzerinden gelmeye değmez...hayırlı yolculuklar katılıyorum Mesajın linki
Fatih Evcin 3.315 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Erdem Bozkurt yazdı: doğa manzaraları,gözleme yerleri.. biraz yavaş gidin hızlı giderseniz sıkıntı olabilir. Bu konuda katılıyorum. Bir yere yetişme amacı ile olmadan gezme amaçlı gidilecekse uygun . Ama hızlı basa basa gidince hüsran. Mesajın linki
Ali Darbaz 5.302 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Ben yolu inceledim. Miğde bunaltısına karşı saate 80 km hızı aşmadan rahatlıkla gidilir. Mesajın linki
Mert Gulkokan 10.037 13 Ocak Yazar Paylaş 13 Ocak Arkadaşlar yolun en kötü yanı soğuk asfalt olmasıDenizliyi geçene kadar şehir içinde 30 dk geçiyor ışıklar ve trafik sonra denizliyi geçtim diyorsunuz rampalar ve soğuk asfalt başlıyorKilometrelerce tırmanıyorsunuz 200 km boyunca aracın tüm bileşenleri titriyor valla Yarın denizliye gelince karar vereceğim Mesajın linki
Ali Darbaz 5.302 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Mert Gulkokan yazdı: Arkadaşlar yolun en kötü yanı soğuk asfalt olması Denizliyi geçene kadar şehir içinde 30 dk geçiyor ışıklar ve trafik sonra denizliyi geçtim diyorsunuz rampalar ve soğuk asfalt başlıyor Kilometrelerce tırmanıyorsunuz 200 km boyunca aracın tüm bileşenleri titriyor valla Yarın denizliye gelince karar vereceğim Sen o yolu daha önce pejo ile gittinmi. Polo kabine fazla ses alıyor olabilir. 308 belki daha sesiz gidicektir. İ10 dan Cruze geçince çok ciddi ses ve konfor farkı oldu. Aynısını yaşamam gerekir. Sınıf yükselttin sonuşta. Mesajın linki
Mert Gulkokan 10.037 13 Ocak Yazar Paylaş 13 Ocak Sen o yolu daha önce pejo ile gittinmi. Polo kabine fazla ses alıyor olabilir. 308 belki daha sesiz gidicektir. İ10 dan Cruze geçince çok ciddi ses ve konfor farkı oldu. Aynısını yaşamam gerekir. Sınıf yükselttin sonuşta. Sınıf yükselttin diyorsun da polonun soğuk asfaltta gösterdiği yalıtım oranı 308 e göre daha iyi Polo ile 2014 kasa 308 i kıyaslamak lazım Mesajın linki
Metin Akbal 7.850 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Sınıf yükseltmek kalite yükseltmek olmuyor ki. Polo dan Cruze araca da sınıf yükseltmiş oluyorsun ama kalite yükseltmiş olmuyorsun. Mesajın linki
Kürşat Gönüllü 153 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Benim de tavsiyem en iyi en düzgün yol bu linktekidir. Denizli ve Aydın merkezlere girmeden çevre yollarını tercih ederseniz 611km 8 sa. gösteriyor. Yolunuz açık olsun inşallah. Mesajın linki
Ali Darbaz 5.302 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Kürşat Gönüllü yazdı: Benim de tavsiyem en iyi en düzgün yol bu linktekidir. Denizli ve Aydın merkezlere girmeden çevre yollarını tercih ederseniz 611km 8 sa. gösteriyor. Yolunuz açık olsun inşallah. Yolun bu kısmına gece çıkmamak lazım. https://www.google.com.tr/maps/@38.680646,29.6559452,3a,75y,160.81h,82.54t/am=t/data=!3m6!1e1!3m4!1sKu8GSJVcC-g70Unflwcmbw!2e0!7i13312!8i6656 Mesajın linki
Muhammet Ergün 125 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Eskişehir tarafından gelişirse zaten Denizli çıkışına kadar ışık yok battı çıktılar var. Çıkışta da yeşil dalga var, ancak akşam trafiğinde pek verimli olmuyor. Muğla yolunda ise yolun çoğu duble yol az bi kısmı tek şerit ti. Oda kısa mesafe . Bence meyyit alinarak gidilebilir, hele tek kişi isen zevkli olur. Mesajın linki
Kürşat Gönüllü 153 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Ali Darbaz yazdı: Yolun bu kısmına gece çıkmamak lazım. https://www.google.com.tr/maps/@38.680646,29.6559452,3a,75y,160.81h,82.54t/am=t/data=!3m6!1e1!3m4!1sKu8GSJVcC-g70Unflwcmbw!2e0!7i13312!8i6656 en iyi en düzgün yol bu bu güzergahda böle bir yer var mı! Htırlamıyorum. Mesajın linki
Recommended Posts