İçeriğe Yönlendir

Ford Mondeo Bagaj Açılmaması


Ali Yıldırım00

Recommended Posts

Ali Yıldırım00

Selam aleyküm abiler araç 2005 mondeo bagajım açılmıyor ne kumandadan nede içerdeki tuştan bir ara sökmüştüm ama içindeki motorun gücü yetmiyor gibiydi ankarada kilit ustası varmı bildiğiniz ve aynı zamanda bu motoru satan sağlam bir yer varmı son olarakda ibreyi sökecek sağlam bir usta varmı yol bilgisayarının ordaki lamba patlamışta yardımcı olursanız sevinirim

Yorum bağlantısı
Murat Sahın

Focus mk2'de yaşadığımız ve kilitçinin kronik dediği, bagaj kilit sistemine giden kablo tesisatının bagajı açıp kapatırken kıvrıldığı noktadan tellerin kopması durumu acaba sizin araçta da olabilir mi? Mk2 focusun bagaj düğmesi de elektrikli bir düğme ve kumandadaki gibi bir elektrik motoru vasıtası ile açıyor bagaj kilidini. Eğer sizinki de öyle ise durum aynı olabilir.

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

2011 mondeomda da başıma gelmişti. Bagaj kilidi içinde plastiğe gömülü elektronik çip var o arızalanıyor. El demeli ile üzeri açılıp değişmesi lazım. Üç yıl önce 50 tl ye hallolmuştu.

Yorum bağlantısı
İrfan Aşcıoğlu

İçindeki motor değişecek eğer gücü yetmiyor gibiyse. Bende de olmuştu aynısı Çin'den alıp kendim takmıştım. O gün bu gün sıkıntı yok.

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Yaşar Balcılar

2012 mondeo mk4, şöfore göre içerden sağ arka kapı ve bagaj açılmıyordu, iskitler de bir kilitçi, şöfore göre içerden sağ arka kapı döşemesini söktü, mekanizmayı çıkardı, motoru yenisiyle değiştirdi, kapı işi çözüldü. Bagaja koltukları yatırıp içerden geçti ve kilidi açtı sonra kabloları, sigortaları tek tek kontrol etti fakat sorunu bulamadı, bilgisayara bağlat abi dedi, şaşmaza gidip bilgisayara bağlattık, arızalar silindi fakat yine açılmadı, başka bir usta beyindendir dedi, başka bir usta sol arkada yan beyin var, ordandır dedi, böyle 5 tane kilitçi gezdik, en son Metin ustaya denk geldik, Allah razı olsun 15 dk da işi sigortadan çözdü. Ankarada bu tarz bir sorun yaşayan olursa kilit, elektrik, vb, bu olaydan sonra Metin usta bir numaradır benim için, ona göstermeden beyin meyin işine girmeyin derim.

Kimisi bakar kimisi g ö r ü r.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...