Mert Yeldan 27 Temmuz 2021 Paylaş 27 Temmuz 2021 (düzenlendi) Şubat ayında çok meşhur çok kurumsal bir burada firmasından bir parfüm satın aldım. Satıcı meşhur bir kozmetikçi notu 9,8/10 idi. Yorumları güvenilir, mersis numarasını filan kontrol ettiğimde vergi kimlik numarası vs baya eski köklü bir firma olduğu gözüküyordu. Parfüm geldi, daha önce kullanmıştım şişede metal kısımlarda ufak çapaklar vardı kıllanmadım. Aldığım ürün 50ml'lik EDP idi. Bir iki hafta sonra yurtdışından bir tanıdığın dönüş yapacağını duyunca aynı parfümün 150ml olanından sipariş verdim. Ramazan bayramından önce yurtdışından sipariş geldi parfümüm. İkisini yan yana koyduğumda o çok meşhur alışveriş sitesinden çok meşhur bujiteri firmasından almış olduğum parfümün koku olarak daha zayıf şişesinin ise bildiğin afrikalı pazarlamacı işi olduğunu görünce siteye iade oluşturdum. Müşteri hizmetlerine durumu hem sözlü hemde yazılı anlattım. Parfümü geri gönderdim. Tabi ki red oldu geldi. Yazışmaları vs her şeyi çıktı alıp tüketici hakem heyetine başvurdum. Hakem heyeti haklı buldu. İade aldım. Velhasıl kelam çok meşhur parfumeri firması bile olsa sahte parfüme dikkat. 27 Temmuz 2021 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi 15 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 27 Temmuz 2021 Paylaş 27 Temmuz 2021 Geçmiş olsun, ben çay aldım (Ahmad Tea) en meşhur siteden, geldi demledim, bildiğin saman, mesaj attım, parayı iade edip malı da istemediler. Ama satıştan da kaldırmadılar, aynı satıcı halen satıyordur muhtemelen. 3 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 27 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2021 Selim Bilgin yazdı: Geçmiş olsun, ben çay aldım (Ahmad Tea) en meşhur siteden, geldi demledim, bildiğin saman, mesaj attım, parayı iade edip malı da istemediler. Ama satıştan da kaldırmadılar, aynı satıcı halen satıyordur muhtemelen. Aynen aynı firma aynı ürünü ve başka marka ürünleri de halen satıyor Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 27 Temmuz 2021 Paylaş 27 Temmuz 2021 Sahte ürünlere o kadar alıştıkki, gerçek ürünleri yadırgama seviyesine geldik. Mert Yeldan yazdı: çok meşhur çok kurumsal Bu firma ürünün tr temsilcisine şikayet edilse ne olur acaba. 2 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 27 Temmuz 2021 Paylaş 27 Temmuz 2021 Bir zamanlar ufo yetkili servisiydim. Onun bile sahtesini üretmişlerdi 1 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 27 Temmuz 2021 Paylaş 27 Temmuz 2021 Benim hatun bir ara her seyi kargo bedavaya olsun diye almaya baslamisti. Cok net diyorum sivi bulasik deterjani almis iki adet. Deterjan kokmuyor zaten siseye bosalttik rengi orjinaliyle alakasi yok dogru çöpe. Parfümde bende sahte ürün almistim hemde bilindik bir parfumeriden. Bi de magazadan sattilar. Geçmiş olsun Mert en iyisini yapmissin almissin parayi geri. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Temmuz 2021 Paylaş 27 Temmuz 2021 Parfume niye para harcıyonuzki, haci şakir yetmiyormu 1 3 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 27 Temmuz 2021 Paylaş 27 Temmuz 2021 Ben son 2 şişedir lcw den alıyorum, hiç değilse sahte mi düşüncesi yok, zaten ucuz 🤣 Suyun bile çakması var, çeşmeden doldurup satıyorlar. Daha ne denir... 2 2 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 27 Temmuz 2021 Paylaş 27 Temmuz 2021 "Yrendtol" da satılan kozmetik ürünlerinin çoğu sahte, bilginiz olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Temmuz 2021 Paylaş 27 Temmuz 2021 O sitedeki ürünlerde sahte çok.. Ben kulaklık almıştım.. barkotunu okuttum. barkottan görünen ürün 450 liralık kablosuz kulaklıktı.. Ben 50 liraya almıştım.. Aradım.. ya barkottaki ürünü gönderin yada paramı gönderin dedim. İade et dediler.. Ben uğraşamam, istiyorsanız gelin ama benim paramı iade edin demiştim. İade etmişlerdi. Sahte üründe açıkçası hep bu şekilde davranıyorum ben.. Kazıklamaya çalışıp bir de kargoya mı yoracaksınız beni, iade istiyorsanız gelin alın, yada kargo oluşturun gelip evden alsın ben gidemem kargoya falan diyorum. 4 2 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 27 Temmuz 2021 Paylaş 27 Temmuz 2021 Şu ara en çok deterjanın sahtesi oluyor. Ariel almıştım meşhur siteden , temizlemiyordu, içindeki de bembeyaz tozdu. Marketten aldığımda içinde farklı renkli partiküller vardı. Satıcıyı şikayet ettim bir süre sonra kaldırmışlardı. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ 27 Temmuz 2021 Paylaş 27 Temmuz 2021 Online alışveriş sitesinden parfüm alınmaz. Mağazasında 780 TL olan parfümün 450 TL olması imkansız. Duty free ya da yurtdışı fiyatından bile ucuz nasıl olabilir ki? Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 27 Temmuz 2021 Paylaş 27 Temmuz 2021 Online alışverişte parfüm almıyorum ben. Mağazasından almak daha sağlıklı. Sorunu çözmenize sevindim keşke bu tip sorunlardan sonra böyle sahte satan mağazaları kapatsalar. Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 27 Temmuz 2021 Paylaş 27 Temmuz 2021 Efsane Kasım indiriminde ...yol sitesinden (satıcıyı hatırlamıyorum) adidas süperstar ayakkabı almıştım. Kutuyu açar açmaz bally kokusundan beynim uyuştu. İade işlemini başlattım, paramı iade aldım.Ama şunu farkettim, kolpa sektörü fena gelişmiş. Kokusu ve barkod numaraları dışında ayakkabının çakma olduğunu mümkün değil anlayamazdım. Dikişler, baskılar, amblem ve kabartmalar çok nizamiydi. Yorum bağlantısı
Koray Demir 27 Temmuz 2021 Paylaş 27 Temmuz 2021 Parfümeriyi Boyner mağazalarından görerek koklayarak alın tüm ürünleri orjinal ben öyle yapıyorum. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Temmuz 2021 Paylaş 27 Temmuz 2021 Öyle demeyin. Çin 30 senedir kopyala yapıştır yapa yapa dünya lideri oldu 1 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 27 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2021 İşin garip tarafı benim aldığım satıcının ülkenin en büyük parfümeri zinciri olması 😊 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 28 Temmuz 2021 Paylaş 28 Temmuz 2021 Mert Yeldan yazdı: İşin garip tarafı benim aldığım satıcının ülkenin en büyük parfümeri zinciri olması 😊 geçmiş olsun Mert onu da kandırmışlardır 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Temmuz 2021 Paylaş 28 Temmuz 2021 Mert Yeldan yazdı: İşin garip tarafı benim aldığım satıcının ülkenin en büyük parfümeri zinciri olması 😊 Alım gücü düştükçe ülkenin geldiği durumdur bu. Kamp sandalyelerine bakın. Reji yönetmen sandalyesi 70-80₺ olanlar 2-3 oturumluk. Bunu satıcı da söylüyor. İyileri 200₺ üstü. Satıcı üretici çok kâr istiyor. Kârı %50 altındaysa o ürünü satmıyor bile. O dandik sandalyelerin maliyeti kaç para ki 70-80’e satılıyor. 2-3 oturmalık olmayanlar almanya’da 10 euro. O sandalyeye göre bizdeki piyasa mallarının 40-50tl olması lazım. Ama 80₺. satıcı hem malı dandikleştiriyor hem aynı kârını almaya çalışıyor. Sonuç sahte parfüm 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 28 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Alım gücü düştükçe ülkenin geldiği durumdur bu. Kamp sandalyelerine bakın. Reji yönetmen sandalyesi 70-80₺ olanlar 2-3 oturumluk. Bunu satıcı da söylüyor. İyileri 200₺ üstü. Satıcı üretici çok kâr istiyor. Kârı %50 altındaysa o ürünü satmıyor bile. O dandik sandalyelerin maliyeti kaç para ki 70-80’e satılıyor. 2-3 oturmalık olmayanlar almanya’da 10 euro. O sandalyeye göre bizdeki piyasa mallarının 40-50tl olması lazım. Ama 80₺. satıcı hem malı dandikleştiriyor hem aynı kârını almaya çalışıyor. Sonuç sahte parfüm Miras marka tahta kollu sandalye öneririm. Paraşüt kumaşından imal dikişleri sağlam. 2 senedir kullanıyorum. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Temmuz 2021 Paylaş 28 Temmuz 2021 (düzenlendi) Mert Yeldan yazdı: Miras marka tahta kollu sandalye öneririm. Paraşüt kumaşından imal dikişleri sağlam. 2 senedir kullanıyorum. Onlar kule tipi değil sanırım. Katlayınca çantaya girecek şekilde olanlar bagaj için çok iyi. Kule tipleri 130₺ civarı. Ama onlar da yeni tip. Uyluk kısmı dar. Eski tipler iyiydi. benim var yav, arkadaş bakarken konusu geçti 1 decathlon masa 4 sandalye 1 katlanır mangal 28 Temmuz 2021 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 28 Temmuz 2021 Paylaş 28 Temmuz 2021 Bir arkadaşım kendine online parfum mağazası açmıştı. Ürünleri de Türkiye distribütörü, hepimizin bildiği büyük bir markadan alıyordu. Alış rakamlarını görünce şok olmuştum. Neredeyse satılan rakamın yarısı kadardı. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 28 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2021 Erdem Doğan yazdı: Bir arkadaşım kendine online parfum mağazası açmıştı. Ürünleri de Türkiye distribütörü, hepimizin bildiği büyük bir markadan alıyordu. Alış rakamlarını görünce şok olmuştum. Neredeyse satılan rakamın yarısı kadardı. Benim arkadaşın da giyim mağazası var, bilindik markaları satıyor. 349 Liraya satılan kotun tüm maliyetler dahil giriş fiyatı 2 basamaklı sayı 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 28 Temmuz 2021 Paylaş 28 Temmuz 2021 Mert Yeldan yazdı: Benim arkadaşın da giyim mağazası var, bilindik markaları satıyor. 349 Liraya satılan kotun tüm maliyetler dahil giriş fiyatı 2 basamaklı sayı kalıcılığı nasıldı parfümün yani sahte olanın. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 28 Temmuz 2021 Paylaş 28 Temmuz 2021 Deterjan, şampuan kutularını bittikten sonra delip atın mutlaka. Çöpten toplatıp sahte deterjan dolduruyorlarmış. Yorum bağlantısı
Recommended Posts