Gökhan DOĞAN 27 Ağustos 2021 Paylaş 27 Ağustos 2021 Merhabalar herkese hahırlı Cumalar.. Hepimizin malumu 2002-2008 kasa fiesta araç sert süspansiyona sahip.. son dönemlerde ya ben bu durumu kafayı takar oldum ya da gerçekten bir arıza oluştu. aracımla setlere vs girerken bir porblem yok fakat asfalt bitip yeni asfalt yamalaarı gibi yerlerde öyle bir ses çıkarıyorki aklım almıyor.. aynı yerlerden sert süspansiyonlu olarak bilinen accent era focus logan hatta 17 jantlı 45 yanaklı partner origin ile girince nerdeyse hissettirmiyor bile.. nasıl bir durumdur bu aklım almıyor yakın zamnada maysan mando amortisör değiştim olmadı lastik ebatlarıyla oynadım 65 yanak taktım olmadı hava basınçlarını hiç demiyorum bile haftada bir kere fabrika etiketine göre uyguluyorum yine aynı.. aklımda kalan sadece helezon yay kaldı.. araç 7 yıl 100 bin km dir kullanıyorum bu zaman zarfında helezon yayı hiç değişmedi.. bu helezon yayının ani darbelerde sönümleme özelliği varmıdır bu konuda ciddi şekilde rahatsız olmaya başladım aracı satmaya kalkıyorum lakin bayağı agır bakım ve masraf ettim kıyamıyorum ne dersiniz abilerim kardeşlerim..? Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 27 Ağustos 2021 Paylaş 27 Ağustos 2021 Yay ses çıkaracak bir yapıya sahip değik ki. Yorum bağlantısı
Behlül Baş 27 Ağustos 2021 Paylaş 27 Ağustos 2021 Yayla alakası yoktur. Bakılacak yerler amortisör,amortisör takozu salıncak burçları z rot rotil 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 27 Ağustos 2021 Paylaş 27 Ağustos 2021 Behlül Baş yazdı: Yayla alakası yoktur. Bakılacak yerler amortisör,amortisör takozu salıncak burçları z rot rotil Aynen, amortisör değişirken takoz ve bilyalari değişti mi? Yorum bağlantısı
Gökhan DOĞAN 27 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2021 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Aynen, amortisör değişirken takoz ve bilyalari değişti mi? Amortisör ve sağ sol zrot değişti diğer parçaları levye yöntemiyle kontrol edip sorun yok dedi takoz ve bilyalarda sağlam demişti. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 27 Ağustos 2021 Paylaş 27 Ağustos 2021 7 yıl 100.000 km olmuş, araçtan soğunmuş, değişim şart. 👹 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 27 Ağustos 2021 Paylaş 27 Ağustos 2021 Ahmet Kiriş yazdı: 7 yıl 100.000 km olmuş, araçtan soğunmuş, değişim şart. 👹 Demeyin öyle demeyin 😁 Benim de öyle ama değişim zor bu piyasada. Yorum bağlantısı
Behlül Baş 27 Ağustos 2021 Paylaş 27 Ağustos 2021 Gökhan DOĞAN yazdı: Amortisör ve sağ sol zrot değişti diğer parçaları levye yöntemiyle kontrol edip sorun yok dedi takoz ve bilyalarda sağlam demişti. Takozun sağlam olduğunu nasıl anladı ki? Direksiyonu çevirirken tık tık sesi alıyor musunuz araç dururken Yorum bağlantısı
Gökhan DOĞAN 27 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2021 Behlül Baş yazdı: Takozun sağlam olduğunu nasıl anladı ki? Direksiyonu çevirirken tık tık sesi alıyor musunuz araç dururken Hayır öyle bi ses yok Yorum bağlantısı
Onur Bulut 27 Ağustos 2021 Paylaş 27 Ağustos 2021 Bizim araçlarda konfor en son istenilecek bir şey. Tam olarak sorun ne ? Çukurlarda vurmamı ? Yoksa lastik sesimi ? Yalıtımda yok gerçi bizim araçlarda Yorum bağlantısı
Gökhan DOĞAN 27 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2021 Onur Bulut yazdı: Bizim araçlarda konfor en son istenilecek bir şey. Tam olarak sorun ne ? Çukurlarda vurmamı ? Yoksa lastik sesimi ? Yalıtımda yok gerçi bizim araçlarda Tam olarak olay şu.. plastik setlerden vs geçişte sorun yok sert yapısı itibariyle sarsıyor bu kabulüm.. lakin yolun enine 3-5 cm lik derin asfalt çatlağına girdiğimde ön taraftan öyle bir ses geliyor ki sanırsın tekeri orda bıraktın.. yani tarifini yaptığım yere farklı araçlarla giriyorum hissettirmiyor bile Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 27 Ağustos 2021 Paylaş 27 Ağustos 2021 Gökhan DOĞAN yazdı: Tam olarak olay şu.. plastik setlerden vs geçişte sorun yok sert yapısı itibariyle sarsıyor bu kabulüm.. lakin yolun enine 3-5 cm lik derin asfalt çatlağına girdiğimde ön taraftan öyle bir ses geliyor ki sanırsın tekeri orda bıraktın.. yani tarifini yaptığım yere farklı araçlarla giriyorum hissettirmiyor bile Rot ayarı yapılan yerde, tabla üzerinde bir kontrol yaptırmak lazım. Orada belli olur. Yorum bağlantısı
Onur Bulut 28 Ağustos 2021 Paylaş 28 Ağustos 2021 Gökhan DOĞAN yazdı: Tam olarak olay şu.. plastik setlerden vs geçişte sorun yok sert yapısı itibariyle sarsıyor bu kabulüm.. lakin yolun enine 3-5 cm lik derin asfalt çatlağına girdiğimde ön taraftan öyle bir ses geliyor ki sanırsın tekeri orda bıraktın.. yani tarifini yaptığım yere farklı araçlarla giriyorum hissettirmiyor bile Salıncaklar olabilir mi acaba ? Alt takıma bir baktırın sonucu yine buradan yazın. Yorum bağlantısı
Mert ER 28 Ağustos 2021 Paylaş 28 Ağustos 2021 Daha önce mercedes aracımda buna benzer ses sorunu için ön takım kontrolü yaprıtmıstım. Parçalar sağlam sadece z rot değişmeli dediler. Zrot değiştim olmadı. Amortisör ve takozları orjinal olarak değiştim olmadı. En son kendim aracı iyice incelemeye almıştım ve sağlam denilen salıncağın burcunda fazla esneme olduğunu farketmiştim. Gerçektende o sağlam gibi durum salıncak değişince sorun düzelmişti. Bence z rotlarınız ve amortisör değiştiği için sesin gelebileceği 1. nokta salıncaklar 2. nokta ise viraj demir kolu lastikleri. Tabi rot kolu ve başı kontrolden geçti ve sağlam diye anlıyorum(Rot kollarının kontrolü kolaydır alt takımcının bozuk olsa dırek anlıyacagını düşünüyorum) İlave olarak motor kaputunu açarak sesin geldiği taraftaki bağlantılarıda kontrol etmenizi tavsiye ederim. Düşük ihtimalde olsa sallanıp sesin çıkmasına neden olan bir parça olabilir. Yorum bağlantısı
Gökhan DOĞAN 28 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2021 Mert ER yazdı: Daha önce mercedes aracımda buna benzer ses sorunu için ön takım kontrolü yaprıtmıstım. Parçalar sağlam sadece z rot değişmeli dediler. Zrot değiştim olmadı. Amortisör ve takozları orjinal olarak değiştim olmadı. En son kendim aracı iyice incelemeye almıştım ve sağlam denilen salıncağın burcunda fazla esneme olduğunu farketmiştim. Gerçektende o sağlam gibi durum salıncak değişince sorun düzelmişti. Bence z rotlarınız ve amortisör değiştiği için sesin gelebileceği 1. nokta salıncaklar 2. nokta ise viraj demir kolu lastikleri. Tabi rot kolu ve başı kontrolden geçti ve sağlam diye anlıyorum(Rot kollarının kontrolü kolaydır alt takımcının bozuk olsa dırek anlıyacagını düşünüyorum) İlave olarak motor kaputunu açarak sesin geldiği taraftaki bağlantılarıda kontrol etmenizi tavsiye ederim. Düşük ihtimalde olsa sallanıp sesin çıkmasına neden olan bir parça olabilir. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim gün içerisinde gidip tekrardan kontrol yaptıracağım inşallah sonuç alırım Yorum bağlantısı
Gökhan DOĞAN 28 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2021 Sanayiden biraz önce çıktım rotbalansçı baktı tek tek tabla burçlar rotil z rot vs hepsi sağlam sanzuman takozunda hafif boşluk var o da o kadar ses yapacak kadar değil dedi ve öyle çıktım.. ayriyeten bugün 2003 dizel aracı kullanma şansım oldu denedim onda şikayet ettiğim bi ses yoktu şöyle ki onun lastik ebatları 175 65 14.. benim kullandığım 195 50 15 Yorum bağlantısı
Recommended Posts