Mert Gülkokan 1 Ekim 2021 Paylaş 1 Ekim 2021 2012 yılından beri bu ufaklığın sahibiyizPeder bey 68 yaşındaYarın detaylı kontrol ve bakıma girecek 80 bin km deyizCvt şanzıman varTriger zincir değişime gerek yokmuş ses yapmadıkçaDevirdaimi soracağım ne diyecekler bakalımYarın peder bey ekonomik olarak onay verirse cvt yağı da değiştireceğimBakalım sanayide yetkili servis kafası ile çalışan hondacı bir abimiz ne kadar fiyat çıkaracakYarın sabah 8.30 da dükkana gel dedilerRandevulu çalışıyorlar 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Ekim 2021 Paylaş 1 Ekim 2021 Japon bu. Motor aksamına 10 sene 100bin öncesi ellenmez. Bi ihtimal v kayış ve bilyaları değiştirilebilir. Devirdaim sormanıza gerek yok. Gülerler. Yorum bağlantısı
Mert Gülkokan 1 Ekim 2021 Yazar Paylaş 1 Ekim 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Japon bu. Motor aksamına 10 sene 100bin öncesi ellenmez. Bi ihtimal v kayış ve bilyaları değiştirilebilir. Devirdaim sormanıza gerek yok. Gülerler. devirdaimin ne gibi bir özelliği var ki sormaya gerek yok ? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Ekim 2021 Paylaş 1 Ekim 2021 (düzenlendi) Mert Gülkokan yazdı: devirdaimin ne gibi bir özelliği var ki sormaya gerek yok ? Japon markalarda devirdaim ile ilgili sorular 150-200binden sonra başlıyor lpg yoksa. O da bi ihtimal. Daha çok km’de sorun yaşamayan da çok 1 Ekim 2021 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ekim 2021 Paylaş 1 Ekim 2021 Mert Gülkokan yazdı: hondacı bir abimiz ne kadar fiyat çıkaracak buji fiyatını merakla bekliyorum Mert Gülkokan yazdı: Randevulu çalışıyorlar budur Yorum bağlantısı
Mert Gülkokan 1 Ekim 2021 Yazar Paylaş 1 Ekim 2021 Mobil Hondamı adres.Çağrı honda kardeşimHonda jazz face grubunda herkes orayı tavsiye ediyor budurKurumsal bir yer ama sanayideTelefonla aradım kadın bir çalışan ile görüştümHonda dan ayrılan 2 kişi kurmuş budurİridyum tip buji diyor honda100 bin km periyodu varmış Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ekim 2021 Paylaş 1 Ekim 2021 Mert Gülkokan yazdı: İridyum tip buji diyor honda kaç adet ? bu motorda Yorum bağlantısı
Mert Gülkokan 1 Ekim 2021 Yazar Paylaş 1 Ekim 2021 kaç adet ? bu motorda2.nesillerdeki 4 adet1. Nesil 1.4 motorlarda 8 adet var abi2.nesillerdeki 4 adet1. Nesil 1.4 motorlarda 8 adet var abiIZFR6K13 Buji kodu bu imiş 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 1 Ekim 2021 Paylaş 1 Ekim 2021 Taş gibi araba bu hondalar ya. Ver yağını suyunu incinen parçalarını değiş devam durduk yere baş ağrıtanına ben hiç denk gelmedim. Ustaya bağlı tabi ama ben çok masraf çıkacağını düşünmüyorum değişimde. Japonlar gerçekten sağlam. 1 Yorum bağlantısı
Mert Gülkokan 1 Ekim 2021 Yazar Paylaş 1 Ekim 2021 IZFR6K13 Buji kodu bu imiş Reis buji fiyatları uçukNgk iridyum buji adet fiyatı 200 250 tl arasındaYaklaşık 1000 tl buji maliyeti var 100 bin km de bir Yorum bağlantısı
Murat Sahın 1 Ekim 2021 Paylaş 1 Ekim 2021 Mert Gülkokan yazdı: Reis buji fiyatları uçuk Ngk iridyum buji adet fiyatı 200 250 tl arasında Yaklaşık 1000 tl buji maliyeti var 100 bin km de bir 100 bin km'de bir olunca çok gelmedi bana açıkçası. 100 bin km dediğimiz ortalama kullanıcı için neredeyse 10 yıl demek. 10 yılda olsun o kadar Onun yerine fazlası ile kar ettiriyor bozulmayarak. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 Ekim 2021 Paylaş 1 Ekim 2021 su değişimi için 200 bin demiş zaten. yani devirdaim 200 bin e kadar bozulmaz diye hesaplamışlar. 2 Yorum bağlantısı
Mert Gülkokan 2 Ekim 2021 Yazar Paylaş 2 Ekim 2021 Hondaya komple bakım yapıldıYağ 4 lt eneos 0w20Hava filtesiYağ filtresiPolen filtresi4 lt eneos cvt-f cvt şanzıman yağıAntifiriz komple değişti lukoil mavi renkKaput altındaki plastiğin sekmanları kırıktı babam cırt kelepçe atmış onlara sekman takıldıAraç içindeki lambanın ampülü değştiLastik basınçları ayarlandıCam suyu doldurulduBijonlar torklandı1450 tl ödedimBunun zaten 750 tl si cvt yağı10 yıl dolduğu için antifiriz değişti100 bin km yi görürsek subap ayarı yapılacak ve bujiler değişecekYıkandı paklandı 8 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 Ekim 2021 Paylaş 2 Ekim 2021 Güzel bakım olmuş. Bu Eneos bayağı hesaplı sanırım. Yorum bağlantısı
Mert Gülkokan 2 Ekim 2021 Yazar Paylaş 2 Ekim 2021 Güzel bakım olmuş. Bu Eneos bayağı hesaplı sanırım.Valla japoncular bunu tercih ediyor dediler Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 Ekim 2021 Paylaş 2 Ekim 2021 Mert Gülkokan yazdı: Valla japoncular bunu tercih ediyor dediler Tercih ediliyor da fiyat olarak da makul geldi bana. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Ekim 2021 Paylaş 2 Ekim 2021 Selim Bilgin yazdı: Tercih ediliyor da fiyat olarak da makul geldi bana. Standart yağ fiyatları var. Kaliteli yağdır. merak ettiğim antifirz oldu. Mavi kullanıldı ama neden mavi? Yorum bağlantısı
Mert Gülkokan 2 Ekim 2021 Yazar Paylaş 2 Ekim 2021 Standart yağ fiyatları var. Kaliteli yağdır. merak ettiğim antifirz oldu. Mavi kullanıldı ama neden mavi?Valla çıkan antifirizde mavi idiBirde ellerinde lukoil varmış oda mavi idi o yüzden direk onu koydular Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Ekim 2021 Paylaş 2 Ekim 2021 (düzenlendi) Mert Gülkokan yazdı: Valla çıkan antifirizde mavi idi Birde ellerinde lukoil varmış oda mavi idi o yüzden direk onu koydular Mazda’da orijinal antifriz yeşil. Fakat bu piyasadaki yeşil ile aynı değil. Mazda’daki yeşil organik antifriz. Piyasada turuncu veya pembe eşdeğeri. Piyasayada yeşil inorganik. o yüzden orada bir karışıklık olabilir. Honda’nın inorganik mavi antifriz kullanacağını düşünmüyorum. Alüminyum koruması için organik antifriz kullanmışlardır. Aksi bir antifriz alüminyum bölgelerde sorun yapabilir 2 Ekim 2021 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Ekim 2021 Paylaş 2 Ekim 2021 hatta honda da mazda gibi silikatsız antifriz kullanıyor. Servis ürünü tip2 antifriz demiş. silikatsız organik antifriz ile değiştirmeni tavsiye ederim. Önce çalkalama yaptıktan sonra tabi. Yorum bağlantısı
Mert Gülkokan 7 Ekim 2021 Yazar Paylaş 7 Ekim 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: hatta honda da mazda gibi silikatsız antifriz kullanıyor. Servis ürünü tip2 antifriz demiş. silikatsız organik antifriz ile değiştirmeni tavsiye ederim. Önce çalkalama yaptıktan sonra tabi. şöyle bir durum var antifirizden örnek almıştım bugün ölçtüm -18 çıktı yani adamlar su karıştırmadan direk boşaltmışlar konsantreyi ne yapmam lazım araba bu şekilde buradan marmarise gitti arkadaş var kimya mühendisi koyduğum antifirize baktı içerik olarak uygun gözüküyor dedi silikat olarak 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Ekim 2021 Paylaş 7 Ekim 2021 Mert Gülkokan yazdı: şöyle bir durum var antifirizden örnek almıştım bugün ölçtüm -18 çıktı yani adamlar su karıştırmadan direk boşaltmışlar konsantreyi ne yapmam lazım araba bu şekilde buradan marmarise gitti arkadaş var kimya mühendisi koyduğum antifirize baktı içerik olarak uygun gözüküyor dedi silikat olarak -18 bana uygun karışım gibi geldi. Yorum bağlantısı
Mert Gülkokan 7 Ekim 2021 Yazar Paylaş 7 Ekim 2021 -18 bana uygun karışım gibi geldi. Yarı yarı ya su ekleseler 37 derece olacaktı -18 bana uygun karışım gibi geldi. Yarı yarı ya su ekleseler 37 derece olacaktı 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Ekim 2021 Paylaş 7 Ekim 2021 (düzenlendi) Mert Gülkokan yazdı: Reis buji fiyatları uçuk Ngk iridyum buji adet fiyatı 200 250 tl arasında Yaklaşık 1000 tl buji maliyeti var 100 bin km de bir o km ye sudan ucuz, 2000 tl deselerdide ucuz hatta bedava bu arada antifiriz derecen az geldi bana, içine biraz saf su katıp öyle ölç, -25-35 falan olsun... 7 Ekim 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts