İsa Acar 20 Ekim 2021 Paylaş 20 Ekim 2021 Şeytan kulağına kurşun, ne araç ne de tekne, hiç bir şey tutmaz beni Kızım bir keresinde, arabada, annesini çok yorunca, "hiç miden de mi bulanmıyor, yat uyu artık" dediğinden beri, ara sıra fazla virajlı yollarda, midem bulanıyor demeye başladı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Ekim 2021 Yazar Paylaş 20 Ekim 2021 Metin Akbal yazdı: Arabadan arabaya değişiyor. Eski arabam VW de (şimdi bazı VW düşmanları Toyota sahipleri gelir hemen ne alakası var der :D) Kimseyi araba tutmazdı en berbat yolda bile, şimdiki arabam tutuyor. Eskisinde bütan propan var mıydı Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Ekim 2021 Paylaş 20 Ekim 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Eskisinde bütan propan var mıydı Olmamı en dandiğinden hemde. Atiker kit Gürcü gaz Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 20 Ekim 2021 Paylaş 20 Ekim 2021 Sani Gerşon yazdı: Göbek deliği şart mı? Daha üst noktalarda 2'şerli olarak olmaz mı Bunu pazar günü ocakbaşında tartışsak ?Hatta cumartesiden geleyim uygulamalı pratik yapalım. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Ekim 2021 Yazar Paylaş 20 Ekim 2021 Sani Gerşon yazdı: Göbek deliği şart mı? Daha üst noktalarda 2'şerli olarak olmaz mı Duck tape getirecem. Lütfen kürklerden arının. Hoş olmuyor 😁 Metin Akbal yazdı: Olmamı en dandiğinden hemde. Atiker kit Gürcü gaz Tamam. Bora’da tork yoktu. Ondan tutmuyordu 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 20 Ekim 2021 Paylaş 20 Ekim 2021 Ben de araçta yolcu olarak seyir halindeyken bir şey okuyamam telefona bakamam. Onun dışında sorun yok. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 20 Ekim 2021 Paylaş 20 Ekim 2021 Ersen Tapan yazdı: Bunu pazar günü ocakbaşında tartışsak ?Hatta cumartesiden geleyim uygulamalı pratik yapalım. Lütfen yapmayın, ne olur yapmayın 😩 Artı insanların aklında böyle görüntüler oluşmasına sebep olmayın 😩 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Ekim 2021 Paylaş 20 Ekim 2021 Sürücüyü zaten tutmaz.. Çünkü tepkileri oluşmadan sezer.. Yolcu ise, araç tutanlar ön koltukta oturmalı yolu izlemeli, oluşacak tepkileri önceden görmeli. Göz görürse vücut hazırlıklı olur. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 20 Ekim 2021 Paylaş 20 Ekim 2021 Metin Akbal yazdı: Arabadan arabaya değişiyor. Eski arabam VW de (şimdi bazı VW düşmanları Toyota sahipleri gelir hemen ne alakası var der :D) Kimseyi araba tutmazdı en berbat yolda bile, şimdiki arabam tutuyor. opelin kendine has bir trim kokusu olur. g kasa astralarda özellikle benim başım ağrırı o arabada hadi be deme o yüzden almadım zamanında astra g 1 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 20 Ekim 2021 Paylaş 20 Ekim 2021 Önder Özcan yazdı: Lütfen yapmayın, ne olur yapmayın 😩 Artı insanların aklında böyle görüntüler oluşmasına sebep olmayın 😩 Bu noktada benim suçum yok. Sani daha önceden sabıkalı. Laptop fanı temizliği fantazisi vardı onu anlatsam forum kapanır. 2 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Ekim 2021 Paylaş 20 Ekim 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Duck tape getirecem. Lütfen kürklerden arının. Hoş olmuyor 😁 Tamam. Bora’da tork yoktu. Ondan tutmuyordu Yahu bunda da yok bu ondan daha ağır Ali Gök yazdı: opelin kendine has bir trim kokusu olur. g kasa astralarda özellikle benim başım ağrırı o arabada hadi be deme o yüzden almadım zamanında astra g Bende o kokuya hastayım 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 20 Ekim 2021 Paylaş 20 Ekim 2021 Metin Akbal yazdı: Bende o kokuya hastayım Aynen öyle, zafira da aynı kokuyor, değişik. Bana güzel geliyor 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Ekim 2021 Paylaş 20 Ekim 2021 Ali Gök yazdı: opelin kendine has bir trim kokusu olur. g kasa astralarda özellikle benim başım ağrırı o arabada hadi be deme o yüzden almadım zamanında astra g Bak şindi 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Ekim 2021 Paylaş 20 Ekim 2021 G kasa Astra larınız koktugu için kokuşmuş fiyata alınır. 1 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Ekim 2021 Paylaş 20 Ekim 2021 Metin Akbal yazdı: G kasa Astra larınız koktugu için kokuşmuş fiyata alınır. Açıkçası bende de koku var ben yaşına bağlamıştım demek orjinali öyleymiş. Kadife döşemelere sinen koku olabülü. Malum kaliteli malzeme kullanılmış 1 Yorum bağlantısı
Bahattin Akkaya 20 Ekim 2021 Paylaş 20 Ekim 2021 Ali Gök yazdı: opelin kendine has bir trim kokusu olur. g kasa astralarda özellikle benim başım ağrırı o arabada hadi be deme o yüzden almadım zamanında astra g Çok enteresan aslında tüm araçlarda iç trim malzemesi hemen hemen aynıdır. Kokunun sebebi ön dashboard tur (ele gelen yımışak kısım) poliüretan bazlıdır. Üzeri folyo kaplıdır. Not: ortopedik yastık, yatak onlarda poliüretandır. Shore değerleri ve bir kaç kimyasal özelliği değişiyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 20 Ekim 2021 Paylaş 20 Ekim 2021 Köksal Yılmaz yazdı: Açıkçası bende de koku var ben yaşına bağlamıştım demek orjinali öyleymiş. Kadife döşemelere sinen koku olabülü. Malum kaliteli malzeme kullanılmış nakit değerlendiririz Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Ekim 2021 Paylaş 20 Ekim 2021 Ön camı çok eğik ve uzak olanlarda midem bulanıyor Bu nedenle Ferrari almadım pasat aldım 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 Ekim 2021 Paylaş 20 Ekim 2021 Servet Aydın yazdı: Ön camı çok eğik ve uzak olanlarda midem bulanıyor Bu nedenle Ferrari almadım pasat aldım Ferroli dir o. 1 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 Ekim 2021 Paylaş 20 Ekim 2021 Bu arada marea acaip kokar. Kötü kokmaz ama şimdi bulursanız hemen deneyin 20 yaşındaki bile hala kokar. Yeterki içine süt falan dökülmemiş olsun. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 20 Ekim 2021 Paylaş 20 Ekim 2021 Servet Aydın yazdı: Yok buderus Bu da mı Rus? 🤪 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 20 Ekim 2021 Paylaş 20 Ekim 2021 Önder Özcan yazdı: Bu da mı Rus? 🤪 Hangi rus? O rus bu mu? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ekim 2021 Paylaş 20 Ekim 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Öncelik dizellerde. Yolcu durumundayken yüksek torkdan dolayı şehir içinde hızlanma yavaşlama konusunda midem bulanıyor, hafta sonu gezelim beraber alışırsın hızlanmalara bir de 50hz bass ekleriz daha zevkli oluyor 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 20 Ekim 2021 Paylaş 20 Ekim 2021 Hiç böyle bir sıkıntım olmadı hiç Allah'a şükür. 6 sene İstanbul'da trafikte, otobüste, ters yada yan koltuğa oturup kitap okumuşluğum vardır. (Combo oluyor sanırım araç tutması için 😁) Eşim ve çocuklarda da yok şükür. Her sene 2-3 kez uzun yok yaptığımız için eziyet olurdu epey. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts