İçeriğe Yönlendir

Ankara da Burdur Şiş Yapan Yer Var mı?


Mustafa Karahan

Recommended Posts

Mustafa Karahan

Merhabalar, Antalya tatil dönüşünde Ankaraya gelirken Burdur da, Burdur şiş yemiştim tadı damağımda kaldı. Yiyenler bilir gerçekten lezzetli bir kebap çeşidi. Ankara da bu güzel lezzeti yapan yer var mı 😊 

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Burdur şişi bilmem ama döner, ekmek arası biftek, yaprak kebap, ciğer , kuşbaşı için iyi yerler var. 

Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan
Erhan Doruk yazdı:

 

Güzel lahmacun yapan yer var mı 😊 onu bile bulmak zor. 

  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
Mustafa Karaca yazdı:

Güzel lahmacun yapan yer var mı 😊 onu bile bulmak zor. 

Lahmacun dersen düveroğlu derim . 😊

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Erhan Doruk yazdı:

Lahmacun dersen düveroğlu derim . 😊

 

Antep Lahmacun.. 😍

Yorum bağlantısı
Fırat Önal

Burdur şişi Burdurda 4-5 ünlü yerde yedim. Isparta da sürekli yiyorum. Bence bu işi Isparta daha iyi yapıyor. Ankarada mekan bilmiyorum ama şişi evinizde de yapabilirsiniz. Tabi mangalda olursa ayrı güzel. İsterseniz tarif verebilirim. 😀

  • Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Burdur şişin çok özelliğini göremedim ben. Yani et kaliteli ve terbiyeli olunca yağlı güzel bir baharatsız kebap ortaya çıkıyor. 
 

bence iyi bir yerde satır adana kebap yiyin :) belki fıstıklı olabilir 

Yorum bağlantısı
Erdem Doğan
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Burdur şişin çok özelliğini göremedim ben. Yani et kaliteli ve terbiyeli olunca yağlı güzel bir baharatsız kebap ortaya çıkıyor. 
 

bence iyi bir yerde satır adana kebap yiyin :) belki fıstıklı olabilir 

Kaşıbeyaz 😍

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Erdem Doğan yazdı:

Kaşıbeyaz 😍

Sonuç bulunamadı

No result
kein ergebnis

geen resultaat

 

yoğk ki. Yoğk lan yoğk :) 


 

 

163-BCC91-4561-4-AE1-9-B99-D7-BFE953-BE8

 

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Erhan Doruk yazdı:

Lahmacun dersen düveroğlu derim . 😊

İskenderi de harika

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan
Erhan Doruk yazdı:

 😊

Bir sürü aspava da yedim tadları değişiyor. Ama net şurası diyeceğim yer yok 😊

 

Serkan Toker yazdı:

 

Antep Lahmacun.. 😍

Urfa lahmacun daha güzel bence 😉 

 

Fırat Önal yazdı:

😀

Isparta da yemedim ama burdur dan her geçtiğimde yedim. Eğer Ispartaya yolum düşerse orda da yerim 😊 tarifi buluruz da tadı bulabilir miyiz bilmiyorum 😊

 

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

 

Bence güzel lezzet 😊 sulu hoş bir tadı var, net et lezzeti ve mangal tadı geliyor 😃 

Aklımıza geldi canımız çekti o yüzden burdur şiş var mı diye baktım ama yok. 

Satır adana kebap da hoş olur, var mı Ankarada önereceğiniz bi yer 😊

Aynı şekilde de geçenlerde Karadeniz pide sürmene pidesi aklımıza geldi ama doğru düzgün yapan yer yok. Belki de Karadeniz havası yok Ankara da o yüzden tadı gelmedi 😃

 

 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdem Doğan
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Sonuç bulunamadı

No result
kein ergebnis

geen resultaat

 

yoğk ki. Yoğk lan yoğk :) 


 

 

163-BCC91-4561-4-AE1-9-B99-D7-BFE953-BE8

 

Füze atın, öyle ölmem 🥺

  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
Erdem Doğan yazdı:

Kaşıbeyaz 😍

Kaşıbeyaz çok tuzlu oluyor ya, o fiyata daha lezzetli yerler var. 

 

Gitmediyseniz bizim köfteci nurettin ustaya gidin. Döneri ve ekmek arası bifteği on numara. Köftesini yemedim ama ona da iyi diyorlar. Self servis. Fiyat uygun. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Erdem Doğan yazdı:

Füze atın, öyle ölmem 🥺

Füzeler çalışmıyor. F35 yok. O da yok. Hatta inanır mısın alternatör bile yok 😁

 

 

Erhan Doruk yazdı:

Kaşıbeyaz çok tuzlu oluyor ya, o fiyata daha lezzetli yerler var. 

 

Gitmediyseniz bizim köfteci nurettin ustaya gidin. Döneri ve ekmek arası bifteği on numara. Köftesini yemedim ama ona da iyi diyorlar. Self servis. Fiyat uygun. 


dışarıda köfte yemiyorum hocam. Ama dediğin gibi çok yer var yapan. Salaş da var bir tık elit de var. Bu aralar topkapı’da çınaraltı’na gidiyoruz. Merserler mercedes ve Parmavision yanı, inistanbul altında. Çok güzel. Tavsiye ederim

Yorum bağlantısı
Ümit Türk

Lahmacun 17 TL iskender 58 TL. 

tutabilene aşk olsun. 

yemek sonrası kolonya bedava. 

kapıdan çıkarken garsonların nasıl geçirdik ama bakışları daha acıtır. 

  • Beğen 1
  • Mutlu 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Mustafa Karaca yazdı:

Güzel lahmacun yapan yer var mı 😊 onu bile bulmak zor. 

 

 

 

Batıkent mesa da şilan pide var. Ben ömrümde oranın üzerine lahmacun yemedim. Lütfen bir kere deneyin. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mustafa Karaca yazdı:

  Karadeniz pide sürmene pidesi aklımıza geldi ama doğru düzgün yapan yer yok. Belki de Karadeniz havası yok Ankara da o yüzden tadı gelmedi 

 

 

Yarısı kıymalı yarısı peynirli. Üfff. Biz bunu sabah kahvaltıda yiyoruz ama, çayla :) 

 

images?q=tbn:ANd9GcS12luQ2FmXPHt6GPpphvd

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Dilmen
Mustafa Karaca yazdı:

Merhabalar, Antalya tatil dönüşünde Ankaraya gelirken Burdur da, Burdur şiş yemiştim tadı damağımda kaldı. Yiyenler bilir gerçekten lezzetli bir kebap çeşidi. Ankara da bu güzel lezzeti yapan yer var mı 😊 

Adı Burdur şiş kaldı ve tescillediler bildiğim kadarı ile ama aslı Isparta'dan çıkmadır. Isparta'da da muhakkak yiyin derim:) 

Ben Ankara'da İstanbul'da yapan yer göremedim. Hatta Isparta ve Burdur dışında yapılmıyor sanırım. Kimse de bilmiyor. Arkadaşların dediği gibi aslında hiç bir özelliği de yok bildiğimiz tuzlu kıyma :) ancak etin kalitesi yapılış şekli vs çok fark ediyor. Evde kendiniz de yapabilirsiniz. 

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Erhan Doruk yazdı:

Lahmacun dersen düveroğlu derim . 😊

8 senelik vejetaryan olarak katılıyorum. unutulmaz yani.

  • Beğen 1
  • Mutlu 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan
Oğuzkan Erışık yazdı:

 

 

 

Batıkent mesa da şilan pide var. Ben ömrümde oranın üzerine lahmacun yemedim. Lütfen bir kere deneyin. 

Aklımda deneyeceğim kesinlikle 😊

 

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Yarısı kıymalı yarısı peynirli. Üfff. Biz bunu sabah kahvaltıda yiyoruz ama, çayla :) 

 

images?q=tbn:ANd9GcS12luQ2FmXPHt6GPpphvd

Canımızın çektiği pide görseldeki ile aynıdır 😊 sürmene de yemiştik çok lezzetliydi. Ankarada Emek de bir yerde yedik alakası yoktu. 

 

Cem Dilmen yazdı:

Adı Burdur şiş kaldı ve tescillediler bildiğim kadarı ile ama aslı Isparta'dan çıkmadır. Isparta'da da muhakkak yiyin derim:) 

Ben Ankara'da İstanbul'da yapan yer göremedim. Hatta Isparta ve Burdur dışında yapılmıyor sanırım. Kimse de bilmiyor. Arkadaşların dediği gibi aslında hiç bir özelliği de yok bildiğimiz tuzlu kıyma :) ancak etin kalitesi yapılış şekli vs çok fark ediyor. Evde kendiniz de yapabilirsiniz. 

İnternetten bakmıştım dediğiniz gibi aşırı bi baharat vs yok ama hakikaten leziz bence. Evde yapsak olmaz ona kömür ateşi lazım 😊 ama hazırlayıp mangal yapabiliriz belki. 

 

 

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Yarısı kıymalı yarısı peynirli. Üfff. Biz bunu sabah kahvaltıda yiyoruz ama, çayla :) 

 

images?q=tbn:ANd9GcS12luQ2FmXPHt6GPpphvd

Tansu yok böyle ölmem ben, direk ateş et kardeş. Bu ne böyle, adres ver adres. 

  • Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ayhan Asil yazdı:

Tansu yok böyle ölmem ben, direk ateş et kardeş. Bu ne böyle, adres ver adres. 

Bunu bu şekli ile sadece sürmene’de bozo’da yiyebilirsiniz. Muadili yine sürmene yılmaz pide. Başka yok :)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdem Doğan
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Bunu bu şekli ile sadece sürmene’de bozo’da yiyebilirsiniz. Muadili yine sürmene yılmaz pide. Başka yok :)

Halkalı'da çotanak pide vardı. Güzel yapıyordu pideyi. Bigün yine aç ve hayal kurarak gittim ki kebapçı olmuş 😂 İnternette arattım hemen, taşındı sanıyorum. Bağcılarda bi adres çıktı, aradım ama başka çotanak pideymiş 😂 Bizim usta oradan ayrılıp kendi yerini açmış sonra da kapatmış. Orjinali Bağcılar'dakiymiş yani. Yardır yardır gittim tabi ama o tadı alamadım. Atmosfer farklı olunca bile sarmıyor. Alıştığından başka yerde de yiyemiyor insan. Tepeüstü'nde Lider Pide var, çok tereyağlı ama fena değil. Şimdi pidenin P si ni bulamıyoruz o ayrı :rofl:

  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Kuzu eti, kuyruk yağı, iri tuz kıvamı şişi (şiş özel bu arada) tutacak şekilde yoğurulacak bu kadar afiyet olsun. Isparta 'nın meşhur olduğu söyleniyor ama Burdur daha güzel yapıyor bence. 

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Bunu bu şekli ile sadece sürmene’de bozo’da yiyebilirsiniz. Muadili yine sürmene yılmaz pide. Başka yok :)

Sadece bu nedenle gidilirmiş. :)

:omlet:

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...