Ali Kaya 29 Ocak 2022 Paylaş 29 Ocak 2022 Merhaba sevgili abiler kardeşler. Bu yıl atama ile Konya’ya taşındım. Malum yeni geldiğimiz için henüz hiç biryeri bilmiyoruz.Aracımın yap bakımı geldi,önerebileceğiniz bir yer varmıdır.Ayrıca arıza durumlarında bizi üzmeyecek usta ları paylaşabilirmisiniz lütfen.Konya Selçuklu da oturuyorum.Şimdiden ilgi alakanıza teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 29 Ocak 2022 Paylaş 29 Ocak 2022 15 temmuz kadın doğum ve çocuk hastanesi arkasında çetin ford var, Karatay sanayide. Rıdvan usta. 3 sene önce açmış dükkanı bir kaç defa gittim ilgisi alakası güzeldi daha önemlisi cıvataları torklu lokmayla sıkıyordu, görünce hoşuma gitmişti tavsiye ederim. Giderseniz eğer Muş'tan Mücahit diye selamımı iletirseniz sevinirimFord servisi çok var Konya'da. Eski sanayide özford falan var Mustafa usta oda çok iyidir ama genelde çıraklara iş yaptırıyor o yüzden çok memnun kalmamıştım. 99 Mondeo da bir kaç sorunu söylememe rağmen önemli değil deyip geçiştirmislerdi Yorum bağlantısı
Ali Kaya 29 Ocak 2022 Yazar Paylaş 29 Ocak 2022 Çok teşekkür ederim Mücahit bey.Bir kaç ufak işim olacak Rıdvan usta ile,selamınız başım üstüne 👍🏻 1 Yorum bağlantısı
Emre Demir 30 Ocak 2022 Paylaş 30 Ocak 2022 Ali Kaya yazdı: Çok teşekkür ederim Mücahit bey.Bir kaç ufak işim olacak Rıdvan usta ile,selamınız başım üstüne 👍🏻 hocam memnun kalırsanız biz de gidelim . Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 30 Ocak 2022 Paylaş 30 Ocak 2022 Çok teşekkür ederim Mücahit bey.Bir kaç ufak işim olacak Rıdvan usta ile,selamınız başım üstüne [emoji1303]İnşallah memnun kalırsınız. Ustalık gerektiren çok bir işlem yaptırmadım ama şurasında ses var burasını da temizlesek gibi taleplerini itiraz etmeden karşıladı ve ilave ücret talep etmeden ufak tefek işlerimi halletmisti. Esnafligi ve sohbeti güzel bir arkadaş Yorum bağlantısı
Ali Kaya 31 Ocak 2022 Yazar Paylaş 31 Ocak 2022 Emre Demir yazdı: hocam memnun kalırsanız biz de gidelim . Tamamdır hocam,gittikten sonra bu başlığa yazarım 👍🏻 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts