Mustafa Tüfekçi 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Ali Gök yazdı: dün az daha atacaktım 5000 i zor tuttum kendimi mazotlu olmasa atmıştım valla Aha bu zaman giriyorduk biz bu işe online aliyormusumda caymistim @Yunus Gökhan Ay @Erdem Doğan Yorum bağlantısı
Yunus Gökhan Ay 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Erdem Doğan yazdı: Sedan da güzeldir. Hele urban, tadından yenmez. Lazımsa arkadaş satıyor. Ne renk Mustafa Tüfekçi yazdı: Aha bu zaman giriyorduk biz bu işe online aliyormusumda caymistim @Yunus Gökhan Ay @Erdem Doğan Sorma Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Mustafa Tüfekçi yazdı: Aha bu zaman giriyorduk biz bu işe online aliyormusumda caymistim @Yunus Gökhan Ay @Erdem Doğan Pizza sipariş eder gibi araba mı sipariş ediyordun? Yunus Gökhan Ay yazdı: Ne renk Beyaz var, Füme var, Gri var. Her zevke her bütçeye uygun. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Erdem Doğan yazdı: Pizza sipariş eder gibi araba mı sipariş ediyordun? Sorma, urbanini bol koydurmustum. 1 Yorum bağlantısı
Yunus Gökhan Ay 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Erdem Doğan yazdı: Pizza sipariş eder gibi araba mı sipariş ediyordun? Beyaz var, Füme var, Gri var. Her zevke her bütçeye uygun. Beyaz urban plus varsa bana paket yapar mısınız ? Bizde kaç tane egea vardı ya.. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Ocak Paylaş 13 Ocak 1,4 motoru ve performansını bilmem ama, Lounge paket efsane ya. @Mustafa Tüfekçi arayıp arayıp bulamadığın Lounge paketleri kimler kimlere veriyor Mustafa . Ah ah Mustafa ah .. Yorum bağlantısı
Recommended Posts