İçeriğe Yönlendir

Cüneyt Arkın Vefat Etti


Hasan Karabekiroglu

Recommended Posts

Murat Öngür

Gerçek sanatçı , adam gibi adam , vatan millet bayrak sevdalısı, filmleri ile büyüdüğümüz  bir kahraman gitti ,  Allah rahmet eylesin inş.

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olur inşallah. Topluma örnek olan örnek, adam gibi bir sanatçıydı. Her şey biryana vatansever bir insandı. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Allah rahmet eylesin. Bir kişinin bile hakkında kötü söyleyeceğini, düşüneceğini sanmıyorum. Eskisi kadar sık çıksa keşke filmleri. 

Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay
(düzenlendi)

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşaallah. Dünya döndükçe anısı yaşayacak eminim. Dublör kullanmayan, Film çekimlerinde kendini sakatlamaktan asla çekinmeyen nadir aktörlerden biriydi. Sanatı tartışılmaz zaten ama aynı zamanda örnek bir insan, örnek bir kişilikti. Yılmaz Güney'e verilecek ödül siyasi nedenlerle iptal edilip kendisine verildiginde "haksızlık bu" diyerek reddecek kadar da kişilik sahibi mert bir insandı. Allah rahmet eylesin tekrardan. Güle güle çocukluğumun kahramanı, güle güle Battal Gazi, Kara Murat, Köroğlu.. Yattığın yer incitmesin. 

tarihinde Yurdaer Elay tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah, duyduğum anda çok üzüldüm 😔

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Allah rahmet eylesin, gerçek bir adamdı, sanatçıydı aktördü. Nur içinde yatsın..

Yorum bağlantısı
Metin Mankal

'Atatürk!ten sonra dünyaya gelmiş en yakışıklı Türk' diye bir paylaşım gördüm bu gün..Gerçekten çok güzel bir tespit..Geçmişimizde yeri dolmayacak bir boşluk daha oluştu..

 

gdfgffg90.jpg.8ecaf52d4de53dbfe2743e8a83b6027c.jpg

  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Alparslan Coban

Ülkesini, milletini seven bundan gurur duyan bir büyüğümüzü kaybettik. Yeşilçama nitelik kazandıran sıra dışı biri .Hekim, aktör, akrobat, binici, vs bunlar yetmezmiş gibi adam bir de yakışıklı, karizma valla benim çocukluk kahramanımdı  aile hayatı torunlu torbalı hali de o ailenin bereketi şansı Allah geride kalanlara sabır versin bir yakınımı kaybetmişim gibi üzüldüm benzer duyguları Muhammed Ali nin vefatında da yaşamıştım bu kıymetli şahsiyetlerle aynı çağda yaşamış olmak bile mutluluk verici benim için.

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Ali Gök yazdı:

allah rahmet eğlesin. benim izlediğim gelmiş geçmiş benim gözümde en büyük Türk aktör

 

çocukluğumuz geçti filmleriyle hey gidi günler 

çocukluğumuz geçti zaten.

olay da o. hergün binlerce kişi doğuyor binlerce kişi ölüyor olsa da bize bir şekilde dokunmuş olanların hesaplanamamış yoklukları, zırhlarımızda daha derin oyuklar açıyorlar.

 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...