Ümit Türk 7 Ağustos 2022 Paylaş 7 Ağustos 2022 Annem kutsal topraklardan geldikten sonra gelen misafiler eli boş gelmediği için ev karpuz manavına döndü. 🤣 Annem de bana bir tanesini verdi ve eve indirdim. Gece buzdolabında yer olmadığı için dolabın yakınlarına yere koydum. Sabah işe gitmeden önce mutfağa girdim bir de ne göreyim karpuz orta yerinden patlamış çekirdekleri etrafa saçılmış. Karpuz tam ayrılmamış. Koyduğumda sağlamdı ve darbe almamıştı. Kafama takılınca internette araştırdığım kadarı ile hızlı büyümesi için kullanılan kimyasal madde olduğu söyleniyor bir de japon tohumlarından kaynaklanan sorunlar vs vs vs uzayıp diyor. Sizce bu karpuz niye patladı. Resimleri çekmiştim. Yanlışlıkla sildim. Ekleyemedim. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Ağustos 2022 Paylaş 7 Ağustos 2022 Ümit Türk yazdı: Annem kutsal topraklardan geldikten sonra Sizce bu karpuz niye patladı. vardır bi sebebi 5 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 8 Ağustos 2022 Paylaş 8 Ağustos 2022 Buzdolabının çok yakınına koyduysanız dolaptan çıkan sıcak hava ve yerin de seramik olması sebebi ile olabilir 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 8 Ağustos 2022 Paylaş 8 Ağustos 2022 Nazar çıkmıştır Karpuz çok olgundur, üzerinde de küçükbir çatlat vardır, yada yere koyarken olmuştur, sonra sıcaklık değişiminden dolayı çatlamıştır. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Ağustos 2022 Paylaş 8 Ağustos 2022 karpuz uzun yoldan otomobil bagajında geldiyse itina ile patlar hiç sekmez 3 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 8 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: vardır bi sebebi Vardır bir hayır 1 Yorum bağlantısı
Deniz Kom 8 Ağustos 2022 Paylaş 8 Ağustos 2022 Sıcak, fermentasyon, bolca su, basınç ve kabuk. Bomba gibi patlar Geçmiş olsun. 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ağustos 2022 Paylaş 8 Ağustos 2022 Benimki de 20 santimden düştü çatladı. Koli bandıyla yapıştırdım. 😅 2 6 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 8 Ağustos 2022 Paylaş 8 Ağustos 2022 Ümit Türk yazdı: Annem kutsal topraklardan geldikten sonra gelen misafiler eli boş gelmediği için ev karpuz manavına döndü. 🤣 Annem de bana bir tanesini verdi ve eve indirdim. Gece buzdolabında yer olmadığı için dolabın yakınlarına yere koydum. Sabah işe gitmeden önce mutfağa girdim bir de ne göreyim karpuz orta yerinden patlamış çekirdekleri etrafa saçılmış. Karpuz tam ayrılmamış. Koyduğumda sağlamdı ve darbe almamıştı. Kafama takılınca internette araştırdığım kadarı ile hızlı büyümesi için kullanılan kimyasal madde olduğu söyleniyor bir de japon tohumlarından kaynaklanan sorunlar vs vs vs uzayıp diyor. Sizce bu karpuz niye patladı. Resimleri çekmiştim. Yanlışlıkla sildim. Ekleyemedim. Aynı durum benim de başıma geldi. Babam karpuz verdi. Getirip kilere koydum ama kiler öğleden sonra güneş alıyor. Bir sabah bakıyoruz ki ortada el bombası patlamış. Bizim oralarda tulkumuş denir. Yani çok yuvarlanmaktan içi ayran olmuş gibi. Bir de sıcağı görünce, ekşiyip, gümm. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 8 Ağustos 2022 Paylaş 8 Ağustos 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: vardır bi sebebi Sıkıntıdan desek ayıp olur mu 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Ağustos 2022 Paylaş 8 Ağustos 2022 3 sene önce 10 kg lik karpuzu bagajdan düşürdüm. Yere vuracağı sırada ayağımı uzattım. Terlik vardı. Karpuza birşey olmadı. Ezilen tendon ve sinirden dolayı 6 ay alysee ile tedavi gördüm. Karpuzu kurtardık ayak gitti. Hala eseri var. 4 5 3 2 Yorum bağlantısı
Zafer Oflu 9 Ağustos 2022 Paylaş 9 Ağustos 2022 Olgunlaşmış karpuz sıcak soğuk farkından veya en ufak bir darbeden dolayı patlar. Sonrasında da tadına doyum olmaz Yorum bağlantısı
Recommended Posts