İçeriğe Yönlendir

Fastfood Dükkanı Açmak için Gerekenler Nelerdir?


Doğan Arşiray

Recommended Posts

Mehmet Göktürk
Doğan Arşiray yazdı:

anlamadım bunu, gerçek ve kendi alanı olan harbi organize sanayi. iskan işleri vs bile kendi içinde. birtek tapu işleri ayrı.

anlamıyor...

ülkede "kanun" olmayınca başkaları var.

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Mehmet Göktürk yazdı:

anlamıyor...

ülkede "kanun" olmayınca başkaları var.

Beyoğlu/Karaköy her taraf değnekçi...

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Sell me this burger

 

images?q=tbn:ANd9GcS0KA7ZCbOKFOJLxBmGbsB

broşürde böyle eve gelince

şöyle:

plain-boring-microwaved-hamburger-on-260

  • Mutlu 7
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Evren Erakçora yazdı:

Bana göre öncelikli olarak tuvaletler çok temiz olmalı, bay, bayan ayrı.  

oturularak yenecek bir yer olmayacak. ama temizlik en önemli. bu kesin.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Doğan Arşiray yazdı:

oturularak yenecek bir yer olmayacak. ama temizlik en önemli. bu kesin.

personel için lavabo tuvalet sadece.. unisex olabiliyor sanırım. hatta duruma göre tuvalet belki gerekmez belediye söyler metrekareye işe göre.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Ustalar günlük yevmiye ile çalışmaya başlamışlar, pide ustası mesela akşam 250 lira yevmiyesini alıp gidiyor.. Ertesi gün gelip gelmeyeceği meçhul. Eğer usta çalıştırılacaksa hamburger ustası bile olsa kısa zamanda işi öğrenmeye bakın. Çıraklığını yapmadığınız işin patronluğunu yapamazsınız. Kendi dükkanında esnafı oyuncak ediyorlar. İmkan varsa franchise mıdır nedir o sistemle bir yer açmak daha mantıklı. Personel eğitimini ve malzemeyi veriyorlar. Dükkan dekoru falanda onlara ait. Parayı verip düdüğü çalmak daha kolay bence..

  • Beğen 10
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Başlığa göre cevap müşteri olmalı bol bol. Bozulabilir gıda işi zor ama tutarsa iyidir

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Eğer paket ve gel al servis olacaksa en önemli şey doğru paket ve hızlı gönderi. En çok şikayet yanlış geldi, eksik geldi, soğuk geldi, dağılmış parçalanmış geldi şeklindedir 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Serkan Toker yazdı:

franchise mıdır nedir o sistemle

kombi den sonraki 2. atılmış kazık :mangal:

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Servet Aydın yazdı:

Başlığa göre cevap müşteri olmalı bol bol. Bozulabilir gıda işi zor ama tutarsa iyidir

Civarda pideci, kebapci var ama pizzaci, sandvicci yok. Hamburger, sandvic vs icin ustaliga gerek yok.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Soğuk zengin menü sandviç besleyici ve sağlıklı. Burada popüler sanayide. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Doğan Arşiray yazdı:

Civarda pideci, kebapci var ama pizzaci, sandvicci yok.

belki anahtar kelime burada gizli, olmamasının bir nedeni olabilir mi?

Doğan Arşiray yazdı:

Hamburger, sandvic vs icin ustaliga gerek yok.

peynirli domatesli sandviç hazırlayacağız ve 25. dak ekmeği ıslanmayacak mesela? sandvici soğuk mezeci hazırlar, maaşı 25 bin+

Servet Aydın yazdı:

Burada popüler sanayide. 

 

Servet Aydın yazdı:

zengin

anahtar kelimeler, kelline passat ta bir elin parmağını geçmez orada, geçem saydım toplam 3 idi hiklaynları sayamadım, parmak bitti

  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Izgara, tost makinesi, streçleme aparatı, kızartma barı, bulaşık temizleme ekipmanları, aspiratör, baca, derin dondurucu, normal dolap, saklama kapları, sürmene bıçağı (burası önemli) jeneratör, doğalgaz ocağı, pişirme ekipmanları, ekmek pide sepeti

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Çağlar Bayur yazdı:

kombi den sonraki 2. atılmış kazık :mangal:


Subway, Dominos, BK falan demiyorum yav, daha böyle ufak yatırım isteyen bayilikler mesela. Gerçi Hmbrg midir nedir orta boy menüyü 80-90 lira yapmış. Büyüdü galiba..

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdem Doğan
Mehmet Göktürk yazdı:

personel için lavabo tuvalet sadece.. unisex olabiliyor sanırım. hatta duruma göre tuvalet belki gerekmez belediye söyler metrekareye işe göre.

anne-rahmindeki-cocuk-nereye-siciyor_170

  • Mutlu 6
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Bulunduğunuz lokasyonu biliyorum , bence kaliteli sulu yemek yaparsanız hem daha karlı hem de sürekli müşterimiz olur. O civarda iyi sulu yemek yapan bir taymek var , onun da fiyatları yüksek ve yeri sapa kalıyor biraz. Sadece kuru , pilav , kavurma yanına da pide-lahmacun yapsanız iyi iş yaparsınız. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

Belediye en çok bacayı önemser diye tahmin ediyorum. Önden gidip sormak gerekir nasıl birşey istiyorlar diye. Tost için istemeyebilir ama pizza isteyebilir.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Tarım

Ömrü hayatı boyunca bu işleri yapmış biri olarak söylüyorum, Allah şimdiden sabır versin. 

  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Erhan Doruk yazdı:

Bulunduğunuz lokasyonu biliyorum , bence kaliteli sulu yemek yaparsanız hem daha karlı hem de sürekli müşterimiz olur. O civarda iyi sulu yemek yapan bir taymek var , onun da fiyatları yüksek ve yeri sapa kalıyor biraz. Sadece kuru , pilav , kavurma yanına da pide-lahmacun yapsanız iyi iş yaparsınız. 

ev yemeği gibi mi yoksa tabldot gibimi olmalı sizce?

Nihat Palolu yazdı:

Belediye en çok bacayı önemser diye tahmin ediyorum. Önden gidip sormak gerekir nasıl birşey istiyorlar diye. Tost için istemeyebilir ama pizza isteyebilir.

elektrikli fırın için baca istenirmi acaba...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Doğan Arşiray yazdı:

ev yemeği gibi mi yoksa tabldot gibimi olmalı sizce?

tabldot olmaz.. 

Servis olmalı. 

Ben de ev yemeği önerebilirim. 

Uygun fiyatlı bir esnaf lokantası olmayı başarırsanız çok güzel iş yaparsınız, düşüncesindeyim. 

Tabi insanlar tercihleerine göre önlendiriyor sizi. 

Ben sanayide pizza beklemem şahsen. Hazır kuru fasule pilavı tercih ederim. Ancak, amaç iste gelsin tarzı olacaksa bu uymaz. Esnaf lokantası için en azından 40-50 metrekare salon gerekir. 

 

 

 

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Mehmet Ozyurek yazdı:

tabldot olmaz.. 

Servis olmalı. 

Ben de ev yemeği önerebilirim. 

Uygun fiyatlı bir esnaf lokantası olmayı başarırsanız çok güzel iş yaparsınız, düşüncesindeyim. 

Tabi insanlar tercihleerine göre önlendiriyor sizi. 

Ben sanayide pizza beklemem şahsen. Hazır kuru fasule pilavı tercih ederim. Ancak, amaç iste gelsin tarzı olacaksa bu uymaz. Esnaf lokantası için en azından 40-50 metrekare salon gerekir. 

 

 

 

ama işte burası bir oto sanayisi değil. son derece büyük, kurumsal firmaların da yer aldığı koskocaman, gerçek bir organize sanayi. yani burada herkesin zaten bir tür tabldot firması anlaşması yada kendi mutfağı var. üzerinde düşündüğüm ve sizden fikir isteiğim hizmet bu yemekleri beğenmeyenler için. hedef kitleyi daraltmak lazım sanırım.

 

.

servet  usta yemez mesela bizden havyar seviyor

  • Beğen 2
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Doğan Arşiray yazdı:

ama işte burası bir oto sanayisi değil. son derece büyük, kurumsal firmaların da yer aldığı koskocaman, gerçek bir organize sanayi. yani burada herkesin zaten bir tür tabldot firması anlaşması yada kendi mutfağı var. üzerinde düşündüğüm ve sizden fikir isteiğim hizmet bu yemekleri beğenmeyenler için. hedef kitleyi daraltmak lazım sanırım.

 

.

servet  usta yemez mesela bizden havyar seviyor

 

Senin hedef kitlen benim abi , organize sanayideki beyaz yakalar :D 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
(düzenlendi)
Köksal Yılmaz yazdı:

 

Senin hedef kitlen benim abi , organize sanayideki beyaz yakalar :D 

ne olsa satın almak istersin peki? sandviç yapayım? hamburger yapayım? yumurtalı tost yapayım? patates kızartayım?

Tamer Topaç yazdı:

oto sanayisi gibi düşünme hocam.

 

https://www.google.com/maps/uv?pb=!1s0x14d330d5477a0f31%3A0xb96811b286af1024!3m1!7e115!4shttps%3A%2F%2Flh5.googleusercontent.com%2Fp%2FAF1QipPFo5YkbJLJXIrXWtnhzJalHHiN7cOo9PLfgJ48%3Dw284-h160-k-no!5sbaşkent osb - Google Search!15sCgIgAQ&imagekey=!1e10!2sAF1QipPFo5YkbJLJXIrXWtnhzJalHHiN7cOo9PLfgJ48&hl=en&sa=X&ved=2ahUKEwj8xqWbi4D7AhWpQ_EDHc3gAZgQoip6BAh3EAM

 

bu arada en ön sıradaki küçük ebatlılardan birisi biziz. arka tarafta tamamen dolu artık

tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Doğan Arşiray yazdı:

ne olsa satın almak istersin peki? sandviç yapayım? hamburger yapayım? yumurtalı tost yapayım? patates kızartayım?

oto sanayisi gibi düşünme hocam.

 

https://www.google.com/maps/uv?pb=!1s0x14d330d5477a0f31%3A0xb96811b286af1024!3m1!7e115!4shttps%3A%2F%2Flh5.googleusercontent.com%2Fp%2FAF1QipPFo5YkbJLJXIrXWtnhzJalHHiN7cOo9PLfgJ48%3Dw284-h160-k-no!5sbaşkent osb - Google Search!15sCgIgAQ&imagekey=!1e10!2sAF1QipPFo5YkbJLJXIrXWtnhzJalHHiN7cOo9PLfgJ48&hl=en&sa=X&ved=2ahUKEwj8xqWbi4D7AhWpQ_EDHc3gAZgQoip6BAh3EAM

 

bu arada en ön sıradaki küçük ebatlılardan birisi biziz. arka tarafta tamamen dolu artık

Birçok çeşit yer var linkte.
Bu arada orası büyük bir sanayi. Fabrika ebatlı gibi. Buraların kendi yemekhaneleri vardır. Müşteri sayısı ve potansiyelini çok iyi analiz etmelisiniz.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...