Çağlar Bayur 25 Ocak Paylaş 25 Ocak Selim Bilgin yazdı: Hybrid cross bulabilir miyiz? Alsak mantıklı olur mu? çaydanlık bile alsan mantıksız olmaz vesile ile 249 nedir, pedal boyu mu Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 25 Ocak Yazar Paylaş 25 Ocak Çağlar Bayur yazdı: çaydanlık bile alsan mantıksız olmaz vesile ile 249 nedir, pedal boyu mu Sen bilirsin aslında 249 u eski boyacılardansin Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 25 Ocak Paylaş 25 Ocak Çağlar Bayur yazdı: çaydanlık bile alsan mantıksız olmaz vesile ile 249 nedir, pedal boyu mu 2 camper, 2 the northface, 5 tane greyder ayakkabı, bot vs almışım zamanında. Müsriflik yaptım diye düşünürken, geçen çarşıda 900 tl ye aldığım camper 5000 tl olmuş uzaktan selamlaştık satıcıyla, gel çay içelim abi dedi, sessizce uzaklaştım. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ocak Paylaş 25 Ocak Mustafa Tüfekçi yazdı: Sen bilirsin aslında 249 u eski boyacılardansin adamlarım boyar ben parayı sayarım, 249bin mi bu Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 25 Ocak Yazar Paylaş 25 Ocak Ali Darbaz yazdı: Eee iç dış görseller yokmu. Ambalajlari duruyor . Sokunce çekeriz Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 25 Ocak Paylaş 25 Ocak Hayirli olsun topraam güle güle kullan. SL gibi duruyor araba? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 25 Ocak Yazar Paylaş 25 Ocak Erdem Doğan yazdı: Hayirli olsun topraam güle güle kullan. SL gibi duruyor araba? Sağol topraam sayende Yorum bağlantısı
Recommended Posts