İçeriğe Yönlendir

Opel Combo farlarını xenon olarak değiştirmek

Doğan Bıçaklar

Recommended Posts

Niyazi Şenel
Bu lafa hastayım. :p

Kaliteli xenon otomobilin orjinal xenonudur. Ya da aynısını uyguladığın yani gerçek xenon merceği taktığın fardır.Bundan sonrası kendini kandırmaktan öteye gitmez. Angel fara "kaliteli" xenon kit takınca iyi bir aydınlatma alabileceğini düşünme bile.

opelin orjinal mercekli fari iyidir sonucta orjinal :)

bugün aynı sözleri bir tuningciden de duydumm.. :) zamanla xenondan merceklerin bozulabileceğini ve kalite aydınlatma anlamında performans elde edemeyeceğimden bahsetti...

Bu sebeple bu işten baya bi soğudum ve vazgetim :) 400-600 TL arası masraf yapıp tekrar geriye dönme riski alacak kadar zengin değilim :D

Değerli hemşerim samsunlu (bende sinopluyum) :) Özel servise opelin mercekli farını sorduğumda tanesini 600-TL dedi çifti 1,200-TL aman dedim hiç yaklaşmayım...:)

Şimdi karar verdim aracımın farlarını tamamen OSramın serilerinde yapıp (far nightbreak, sis nightbreak, sinyal diadem, parklar plakalık light day vb.) en azından sarı boyası dökülmüş beyaz olmuş sinyalleri ve bazen yanıp sönen plakalık ve park ları düzelticem.. hemde hepsi en fazla 100-tl :p

Yorum bağlantısı
Murat Şen

cıkma bakmak lazım orjnal mercekli farlardan... ama mercek taktırmak daha mantıklı gözüküyor

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Farına mercek ve xenon kit sana en fazla 600 liraya gelir..

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Araştır. parcatreni.com 'da mercekli orjinal farın tanesi 220 civarıydı.

Yorum bağlantısı
Niyazi Şenel
(düzenlendi)

Doğru mercekli far 218-TL ... ama dedimya yok şöle olur yok böyle olur dediler bende soğudum iyice ve vazgeçtim.. Değerli bilgileriniz için teşekkürler yol gösterdi bana :)

Ama garip bir durum var.. Bugün osram almak için baktım ki iyi ki bakmışımmm .Benim uzun farların tipi H1. Kısalar H7 .. Bugün özel serviside telefonla aradım oda H7 dedi.. Bu ve bazı sitelerde de H7 dior uzunlara anlamadım.. Benim araç 2005 model (aracı sıfır almıştım) acaba sırf 2005 model Combolarda uzun farlar H1 diğerleri H7 mi anlamadım.. Bilgisi olan var mı??

tarihinde opelt tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Niyazi Şenel

Teşekkürler belkide öyle seri farklıdır.. Değerli fikirleriniz için tekrar teşekkürler.. Şyiki bu siteyi bulmuşum.. Aydınlatma konusunda başvurulacak kaynakların başında geliyorsunuz.. :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...