İçeriğe Yönlendir

Albea Multijet Led'li stop ve park uygulaması

Murat Değirmenci

Recommended Posts

Fatih Özbaş1679652583

bir de bunlara sürücü devresi kullanmak lazım. ayrıca bunlar çift duylu ampuller gibi kullanılacak halde yapılırsa mükemmel olur

Yorum bağlantısı
Onur Koç

bugun şirket karaköyden swicth almak için eleman göndericekti atıldım ben giderim diye gittim karaköye fiyat aldım fiyatlar sizce uygun mu?

1 watt high power led kırmızı 0,75$

9 lu d.b 2,5$

9 lu lens 45 derece 3$

3 watt high power led 1$

3 lu d.b 0,55$

3 lu lens fiyatları 1,3$

3 lu sogutucu 0,8$

dedi uygun mu abi bide o kadar dedin orj far aldım yemek yicem ardından belki mercek işine girişebilirim.

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

Fiyatlar uygun Onur,alacağın ürünlerin tamamı 30 tl yi geçmez zaten asıl parayı tutacak olan dimmerli sürücü devreleri,ondada tahmini fiyat tek pcb için 20-35 tl aralığında olur diye düşünüyorum...

dedi uygun mu abi bide o kadar dedin orj far aldım yemek yicem ardından belki mercek işine girişebilirim. Onur paşam google translate bile bu cümleyi Türkçe ye uyarlayamadı :biggrin: tam olarak ne demek istedin,kelimeleri kriptolu yazıyorsun çözemiyorum :lol:

:( Ne olur beni yanlış anlama Onur,söylemeden geçemeyeceğim,güzel Türkçe mizi daha dikkatli kullanırsak çok sevinirim canım kardeşim :thank_you2:

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Millet, Diğer forumda (FCTR ) böyle yazanı kapının önüne koyuyoruz, haberiniz ola, Şaka değil ha :biggrin:

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

Millet, Diğer forumda (FCTR ) böyle yazanı kapının önüne koyuyoruz, haberiniz ola, Şaka değil ha :biggrin:

+1000 :good1:

:excl: Bence bu konuyu istişare edip anasayfada forum kuralı olarak eklemek lazım,genç arkadaşlarımız sms alışkanlıklarını buraya taşımasınlar :excl:

Zaten yorgun argın giriyoruz foruma :heat: akşam akşam bize beyin jimnastiği yaptırmasınlar :shok: rica ediyorum :biggrin:

Yorum bağlantısı

yazanlar abi?

Hata sonucu değilde kasti olarak imla hatası yapan, Türkçe yazım kurallarına uymayanlar, 3 kez ihtar alıyor. 4. ihtar sonrası üyeliği düşürülüyor Forum'dan..

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

anldm abi yni byle yznlarmı ? :D

Evet :D

3. yanlışta uyarı verilmez.. Üyeliği sonlandırılır.. Ama bu kasten yada umursamadan yazanlara uygulanır.. Hatalar varsa düzeltilir.. Yani kime uyarı verileceğini iyi seçeriz...

Her zaman düzgün yazan Bektaş, bir gün hata yapmış ise, o hatadır der düzeltiriz..

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Umut Olpak

Regülatör voltajı hep aynı seviyede tutup devreyi korumaya yarar. Senin yaşadığın sorun bağlantı hatası nedeniyle oluyor ya da bir yerde bir kaçak var gibi. Belki de kapıyı kapattığın zaman bile voltaj tam sıfırlanmıyor, bu kadar düşük voltajla halojen ampul yanmadığı için sen farketmiyordun, led az akım çektiği için hafif yanıyordur. Bunu bir ölçü aletiyle ölçerek ya da elektrikçide netleştirebilirsin.

Ek olarak, bir çok albea'da frene basıldığında sinyal lambalarının çok kısık yandığı dikkatimi çekmişti. Sonradan bunu düzelttiler mi bilmiyorum.

Bahsettiğiniz sorun kendi aracımdada vardı.Tam şase almamasından kaynaklanıyordu. Soketi temizleyince düzeldi.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...