İçeriğe Yönlendir

Bmw 1 e87 park ledleri

Şevket Gödek

Recommended Posts

Şevket Gödek

arkadaslar ben uzun zamandır aracımın sarı renkte yanan park lledlerinin mavi yanmasını istiyorum ama mavi yanan benim araca uygun led hiç bir yerde bulamıyorum bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olursa cok memnun olacağım.. elkt. aksamı konusunda cok cahil olduğum için yazılanlardan da pek birsey anlamıyorum antalyada oturuyorum bana direkt bir adrs verebilirmisiniz..

Yorum bağlantısı
Oktay Toker

mrb.aracınızda ne tür park ampul yada led kullanıyor bilmiyorum.hazır satılan tipler mevcut.öncelikle antalyada ki sanayide oto aksesuarcılarında bulabileceginizi düşünüyorum araştırın .aşagıdaki linklerde alışveriş yapıcagınız yerle muhakkak irtibata geçip isteginizi bildirin bilmeden spariş vermeyin ve kaliteli olmasına dikkat edin.

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDeta...roductid=412567

http://www.hepsiburada.com/dreamcar-dipsiz...tegoryId=264115

http://www.tuningpiyasa.com/?urun-detay_11...edi_Dortlu.html

http://www.dunyakapinda.com/?urun-detay_15...edi_Dortlu.html

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Farlarında angel eye mı var ? Yakın plan bir resim gönderir misin parkların yanarken ?

Yorum bağlantısı
Şevket Gödek

öncelikle ilgilendiğiniz için oktay hocama ve selçuk hocama çok tşk ederim..

antalyadaki tum aksesuarcıları dolastım onlarda normal renkli ampuller var ampullerde yuvaya uymuyor bir sekilde uyduranlardada hep arıza veriyormus ..

en son farları söküp led i elime aldım elimdeki led i görenler hayatlarında böyle birseyi ilk defa gördüklerini söylediler..

selcuk hocam parklar angel ayes yanii bildiğimiz bmw parkları halka seklinde yanıyor yanii

aracın üzerinde xenon adaptif farlar mevcut mercekli (uzunlar zenon değil ama) suan farların yanan sekliyle elimde resim yok fakat yarın resmi cekerim ayrıca led leri tekarar söküp resmini cekip eklerim mesajıma..

bir diğer konuda istanbulda bir tuning firmasında mavi renkli angels buldum alacaktım fakat benim angels bir baktım farla birlikte yanii ayrıyeten angels halkaları fardan ayrılmıyor kafayı yemek üzereyim anlayacağınız:))

aracın rengi parlamentm sport mavisi onun için parkların mavi yanmasını çok arzu ediyorum

post-4313-1276291504_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Oktay Toker
(düzenlendi)

keşke çıkardıgınız ledin veya ampulün resmini çekebilseydiniz iyi olurdu.

selçuk bey biliyor olabilir.ne tür led veya ampul oldugunu.

resim olsaydı araştırırdım sizin için.şu durumda yardımım pek olmaz.

led degilde ampul olma ihtimali yüksek gibi ama emin degilim ledde olabilir artık mümkün.ampulü görebilecegim resimm olursa çok iyi olur.

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Şevket Gödek
keşke çıkardıgınız ledin veya ampulün resmini çekebilseydiniz iyi olurdu.

selçuk bey biliyor olabilir.ne tür led veya ampul oldugunu.

resim olsaydı araştırırdım sizin için.şu durumda yardımım pek olmaz.

hocam yarın resimleri yukleyeceğim.. sabah ilk işim bana yardımcı olabilecek ayrıntılı resimleri yuklemek olacak..

Yorum bağlantısı
Şevket Gödek
iyi olur selçuk beyde daha iyi fikir ve yardımda bulunur bende.

yok hocam ampul değil resmen led..

hatta sunuda denedim led in önune mavi renkli film yapıtrıdım ama bu seferde ışık görünmez oldu acayip bir sey yanii led e direk bakınca gözlerimi kamastırıyor fakat önüne en küçük bir engel gelince ısıltı sıfıra düşüyor ..

bmw lerde sanırım bu angels halkaların içinde birseyler varmıs (fiber optik ) o nesne sayesinde ısık dağılıp halkanın içini dolduruyormus dediğim gibi elk. konusunda hiç bir bilgim yok sadece milletin bana dediği kulaktan duyma bilgilere sahibim.. mantık yurutecek kadar bilgiye sahip değilim..

Yorum bağlantısı
Oktay Toker
(düzenlendi)

fiberoptik oldugunu bende duydum ve mantıklıda.detayıda epey karışıktır.

led ne renkte yanıyor günışıgımı sarımı turuncumu

merak ettim ledi

aklımda canlanan bi kaç çeşidi var ama resmi görünce anlaşılır.

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal
antalyadaki tum aksesuarcıları dolastım onlarda normal renkli ampuller var ampullerde yuvaya uymuyor bir sekilde uyduranlardada hep arıza veriyormus ..

Antalya'da aramaktan vazgeç sadece boşuna benzin harcamış olursun tokgozler var bir saniyede onlardada bu tür şeyler pek yok birde star elektronik var ama oradada uygun bişey bulman zor en iyisi led yada ampul hangisiyse türünü öğrenip eBay den alman olacaktır. Çok şeyler aradım Antalya'da ama hep boşa gitti zamanım ve param ...

Yorum bağlantısı
Oktay Toker
(düzenlendi)

selçuk beyin önerisi yerinde ve tek şansınız gibi duruyor,alabiliyosanız iyi duyusuyla beraber daha iyi ugraşmassınız.

inceledim bu ürünü 3watt yazmışlar power led den yapılmış.size yeterli olucaktır aramayın alın bu ürünü.

duyu yuvasından dolayı degişik bir yapısı var gibi görünüyor.birde sizin resminize bakalım eklerseniz.daha net yorum ve tavsiye olur.

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Ben 3W olduğunu sanmıyorum bu ürünün. 1W olsa bile yeter. ;)

Yorum bağlantısı
Oktay Toker
Ben 3W olduğunu sanmıyorum bu ürünün. 1W olsa bile yeter. ;)

ilk baktıgımda dar açılı lede benzettim resmi büyülttügümde içinin sarı yansımasını görünce wattlı led dedim.3watta bu sogutucu tip yetersiz kalır diye düşünüyorum dedigin gibi 1 watt olmalı.ve yeterlidirde.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...