Hazar Erulusoy 26 Haziran 2018 Paylaş 26 Haziran 2018 Peki altta orta da 3. Tırnak var onun vidası nasıl sökülüyor Onda vida yok. Yorum bağlantısı
Turgut Seviniş 26 Haziran 2018 Paylaş 26 Haziran 2018 58 dakika önce, Hazar Erulusoy yazdı: Onda vida yok. Fotoğraf ta çizdiğim ortadaki tırnak var Yorum bağlantısı
Hazar Erulusoy 27 Haziran 2018 Paylaş 27 Haziran 2018 Tırnak var biliyorum ama vida yokEmin olmak için telefonu oraya sokup fotoğraf çekebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Turgut Seviniş 28 Haziran 2018 Paylaş 28 Haziran 2018 Led sürücü devresinin biri hazır. Beyaz ledler parklar açılınca kısılacak ve sinyal verince beyaz sönecek sarılar yanacak şekilde ayarladım. Sinyal verme işlemi ni bir adet röle ve 3300 Micro farad lık kondansatör ile sağladım 1 Yorum bağlantısı
Turgut Seviniş 28 Haziran 2018 Paylaş 28 Haziran 2018 Ek soğutucu lar da tamam. 15 lede toplam da ancak 10 adet soğutucu sığdı. Ledler açılı olduğu için her lede bir soğutucu düşmedi. 1 Yorum bağlantısı
Turgut Seviniş 29 Haziran 2018 Paylaş 29 Haziran 2018 Sarı parçayı keserek gündüz ledi ni yerine oturttum ufak tefek hatalar oldu tabi kesim lazer olmayın ca Yorum bağlantısı
Oktay Toker 29 Haziran 2018 Paylaş 29 Haziran 2018 (düzenlendi) Eline sağlık.O kadar kusur olacak dert etme.Sonuç güzel oluyor.Sarı camı kesme fikrimiz yerinde olmuş.Siyah demiştin Grı yapmışsın.Fara uyacak. 29 Haziran 2018 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oktay Toker 30 Haziran 2018 Paylaş 30 Haziran 2018 Araç üzerinde görmek güzel olacak.Kolay gelsin.Az kaldı. Yorum bağlantısı
Turgut Seviniş 5 Temmuz 2018 Paylaş 5 Temmuz 2018 On 27.06.2018 at 07:02, Hazar Erulusoy yazdı: Tırnak var biliyorum ama vida yok Emin olmak için telefonu oraya sokup fotoğraf çekebilirsiniz. Hazar bey ampul arkaya değecek gibi 80 mm pimaş boru ek mufu kullandınız herhal de. Ek mufu ucundaki çıkıntılı kısmı kullanacaz dimi. Bide ona uygun kapak hangi aracın oldu Yorum bağlantısı
Turgut Seviniş 6 Temmuz 2018 Paylaş 6 Temmuz 2018 10 saat önce, Turgut Seviniş yazdı: Hazar bey ampul arkaya değecek gibi 80 mm pimaş boru ek mufu kullandınız herhal de. Ek mufu ucundaki çıkıntılı kısmı kullanacaz dimi. Bide ona uygun kapak hangi aracın oldu Hazar bey hallettim sığdı ampuller 1 Yorum bağlantısı
Hazar Erulusoy 6 Temmuz 2018 Paylaş 6 Temmuz 2018 Ben pimas ın contalı kısmını kullandım. Farın kendi kapağı içine tam oturdu. Şunu iyi düşünmek lazım gün olur ampül yanar ki benim yandı değişim yapılacağı zaman ampül çıkartılabilsin. Yorum bağlantısı
Turgut Seviniş 6 Temmuz 2018 Paylaş 6 Temmuz 2018 6 saat önce, Hazar Erulusoy yazdı: Ben pimas ın contalı kısmını kullandım. Farın kendi kapağı içine tam oturdu. Şunu iyi düşünmek lazım gün olur ampül yanar ki benim yandı değişim yapılacağı zaman ampül çıkartılabilsin. Dışarıdan sökülüp takılabiliyor. Sıkıntı yok 1 Yorum bağlantısı
Turgut Seviniş 7 Temmuz 2018 Paylaş 7 Temmuz 2018 Araçta gündüz modunda gündüz ledleri yanmıyor. İlk marş yapınca 3 defa göz kırpıp sönüyor. Park modunda kısık olarak yanıyor sıkıntı yok . 15 adet power led kullandığım için sistem kendini korumaya alıyor anladığım kadarıyla ona da balast ları beslediğim gibi Aküden röle ile besleyeceğim. Yorum bağlantısı
Hazar Erulusoy 7 Temmuz 2018 Paylaş 7 Temmuz 2018 Gayet güzel gidiyor. Elinize sağlık. Özellikle sinyal kısmı çok güzel olmuş. Kaput kapalıyken şöyle önden bir görelim nasıl duruyor. Yorum bağlantısı
Turgut Seviniş 7 Temmuz 2018 Paylaş 7 Temmuz 2018 5 dakika önce, Hazar Erulusoy yazdı: Gayet güzel gidiyor. Elinize sağlık. Özellikle sinyal kısmı çok güzel olmuş. Kaput kapalıyken şöyle önden bir görelim nasıl duruyor. Yorum bağlantısı
Turgut Seviniş 7 Temmuz 2018 Paylaş 7 Temmuz 2018 Uzaktan gündüz ledini görünürlüğü gayet ii oldu 2 Yorum bağlantısı
Turgut Seviniş 8 Temmuz 2018 Paylaş 8 Temmuz 2018 Farları toparlayıp kapattım. İnşallah bir sorun ile karşılaşmam. 1 Yorum bağlantısı
Turgut Seviniş 8 Temmuz 2018 Paylaş 8 Temmuz 2018 22 saat önce, Turgut Seviniş yazdı: Araçta gündüz modunda gündüz ledleri yanmıyor. İlk marş yapınca 3 defa göz kırpıp sönüyor. Park modunda kısık olarak yanıyor sıkıntı yok . 15 adet power led kullandığım için sistem kendini korumaya alıyor anladığım kadarıyla ona da balast ları beslediğim gibi Aküden röle ile besleyeceğim. Büyük sorun gündüz ledleri için Aküden hat alıp röle ile besledim . Gündüz modunda sol far yanıyor. Ama sağ far yine göz kırpıp sönüyor. Park modunda ledler yanıyor sorun yok. Sorun nedir acaba??! Yorum bağlantısı
Hazar Erulusoy 8 Temmuz 2018 Paylaş 8 Temmuz 2018 Sağ sol ledlerinin beyni vs varsa yanmayan arızalı olabilir. Yorum bağlantısı
Turgut Seviniş 8 Temmuz 2018 Paylaş 8 Temmuz 2018 7 dakika önce, Hazar Erulusoy yazdı: Sağ sol ledlerinin beyni vs varsa yanmayan arızalı olabilir. Yok aynı farı diğer tarafa takıyorum çalışıyor. Zaten dışarıda test ettim çalışmayan bişey yok. Sağ farın gündüz ampulu hattı elektriği kesiyor. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 8 Temmuz 2018 Paylaş 8 Temmuz 2018 (düzenlendi) Sol farın gündüz farı kablosundan saga tetik alırsan iyi olur.Yada uğraşacağım dersen karar senindir,Bu modellerde ECU ye arıza yazma varsa ve yazdıysa pc den silmek ilk işlem olacaktır. Yada ampulü yeniden gündüz farı kablosuna baglayarak veya eski farı takarak araçta 1 saat falan çalıştır ve yazılım kendine belki gelebilir ve hata gider.Sonrasındaki gelişmelere göre adım atılır.. 8 Temmuz 2018 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Turgut Seviniş 8 Temmuz 2018 Paylaş 8 Temmuz 2018 52 dakika önce, Oktay Toker yazdı: Sol farın gündüz farı kablosundan saga tetik alırsan iyi olur.Yada uğraşacağım dersen karar senindir,Bu modellerde ECU ye arıza yazma varsa ve yazdıysa pc den silmek ilk işlem olacaktır. Yada ampulü yeniden gündüz farı kablosuna baglayarak veya eski farı takarak araçta 1 saat falan çalıştır ve yazılım kendine belki gelebilir ve hata gider.Sonrasındaki gelişmelere göre adım atılır.. Arıza kayıt olayı orjinal ampul çalışınca düzeliyor.tek yol Tetik muhtelemelen sol farın tetiği işi çözecek Yorum bağlantısı
Recommended Posts