Misafir 20 Ocak 2013 Paylaş 20 Ocak 2013 güzel anlatım, yine Fatih, diğer işlemlerin ve son işlemin daha önce yapıp, test ettikten ve işlem bittikten sonra paylaştıkların galiba ? Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 20 Ocak 2013 Paylaş 20 Ocak 2013 Fatih kardeşim eline sağlık iyi günlerde kullan Yorum bağlantısı
Ali Fatih Kara 20 Ocak 2013 Yazar Paylaş 20 Ocak 2013 üstad niye bu kadar uğraştın biz yapmıştık bunu hemde sadece 20 tl http://www.geceucusu.com/topic/5536-dokunmatik-sinyal-otoban-sinyal/ 1 Yorum bağlantısı
Samet Daş 20 Ocak 2013 Paylaş 20 Ocak 2013 Güzel olmuş eline sağlık. Lakin 7 sinyal veriyor. Araçlarda standart olanlar ise 3 kez. 3 kez yetersiz (bendekinden memnun değilim), 7 kez ise biraz fazla 5 bence ideal sayı. Bu devrede sinyal süresinde oynama yapma imkanı var mıdır? Yorum bağlantısı
Ozan Kar 20 Ocak 2013 Paylaş 20 Ocak 2013 Güzel olmuş eline sağlık. Lakin 7 sinyal veriyor. Araçlarda standart olanlar ise 3 kez. 3 kez yetersiz (bendekinden memnun değilim), 7 kez ise biraz fazla 5 bence ideal sayı. Bu devrede sinyal süresinde oynama yapma imkanı var mıdır?sorunun cevabı konu içinde var zaten devre süre ayarlı çalışıyormuş. Yorum bağlantısı
Samet Daş 20 Ocak 2013 Paylaş 20 Ocak 2013 Ben zaman rölesinden anlamam Donanımlarında standart bulunanlar bilgisayara bağlayıp azaltabiliyor serviste. Belki bu devrede düğme falan olabilir mi diye düşündüğüm için yazmış idim. Pişman ettin yazdığıma Yorum bağlantısı
Ozan Kar 20 Ocak 2013 Paylaş 20 Ocak 2013 Ben zaman rölesinden anlamam Donanımlarında standart bulunanlar bilgisayara bağlayıp azaltabiliyor serviste. Belki bu devrede düğme falan olabilir mi diye düşündüğüm için yazmış idim. Pişman ettin yazdığıma estağfurullah Yorum bağlantısı
Fatih Ömeroğlu1679652598 21 Ocak 2013 Paylaş 21 Ocak 2013 elinize sağlık çok faydalı bir özellik, ancak elo firması bunu modul olarak satıyordu biraz fazla uğraşmışsınız Hiç denk gelmediğim için, kafamda modül değilde custom (özel) bir proje olarak düşünerek yola çıktım. Eğer süre ayarı da varsa boşa uğraşmışım dediğin gibi. Ama süre ayarı yoksa bahsettiğin modülde o zaman benim yaptığım daha avantajlı.güzel anlatım, yine Fatih, diğer işlemlerin ve son işlemin daha önce yapıp, test ettikten ve işlem bittikten sonra paylaştıkların galiba ?Evet Servet abi. Genelde yapıp test edip, olumlu sonuç aldıklarımı paylaşıyorum. Sadece Bi-Xenon konumda proje bitmeden bir kaç karşılaştırma fotoğraflarını eklemiştim. Bitip test ettikten sonrada detayına girmiştim. Gerçi işe el atıpta olumsuz projem olmadı sadece ilk Bi-Xenon projemde istediğim performansı alamayınca o hırsla dibine kadar detaylarına girip 2. projede başarılı olmuştum. Onuda zaten biliyorsunuz paylaşmıştım Fatih kardeşim eline sağlık iyi günlerde kullan Sağolasın Mahmut. Teşekkürler Hep beraber iyi günlerde kullanalım aydınlatma sistemlerimizi üstad niye bu kadar uğraştın biz yapmıştık bunu hemde sadece 20 tl http://www.geceucusu...-otoban-sinyal/Baktım gayet basitmiş fakat bunda zamanı ayarlayabiliyormusun?Güzel olmuş eline sağlık. Lakin 7 sinyal veriyor. Araçlarda standart olanlar ise 3 kez. 3 kez yetersiz (bendekinden memnun değilim), 7 kez ise biraz fazla 5 bence ideal sayı. Bu devrede sinyal süresinde oynama yapma imkanı var mıdır?Yaptığım devrenin şöyle bir avantajı var. İstersen 1 defa ister 2,3,4,5,6,7,8,9 kaç defa sinyal vermesini istiyorsan servise götürmeden devre üzerindeki potansiyometre den ayarlayabiliyorsun.3 sinyal i test ettim fakat inanılmaz kısa geliyor 3 defada şeridimden zor çıkıyorum zaten. 9 defa yaptım oda fazla geldi. Sonra 7ye düşürdüm tam ideal zamanlama.7 neden ideal diyeceksiniz şeritten çıkmadan sinyalinizi vermeniz lazım ki arkadan gelen şahısı zorda bırakmasın. Sinyal verip yavaşca diğer şeride geçipte tam şeridi ortalayınca sinyal kapanmış oluyor yada şeride tam oturduktan sonra en fazla 1 sinyal daha verebilir hızlıca şerit değiştirirseniz.Ama 5 defa sinyal verdiğinde daha şeride tam geçmemiş olduğumdan 7 olarak ayarladım. Uzundur da kullanıyorum sıkıntı yok. Sollamalarda hepsi olması gerektiği zamanlamada yapıyor.Tabi şunu da göz ardı etmeyelim. Bende 7 sinyal verdiği süre içinde sende 5 sinyal veriyor olabilir. Arabadan arabaya değişebiliyor. Mesala ben saablarda gördüm sanırım benimkine nazaran daha hızlı yanıp, sönüyordu. Burada önemli olan şerit değiştirme süresi içinde ve şeride yerleşene kadar sinyal verebilmesi.3 defada ancak makas atarak şerit değiştirdiğinde yeterli geliyor Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 21 Ocak 2013 Paylaş 21 Ocak 2013 Güzel olmuş eline sağlık. Lakin 7 sinyal veriyor. Araçlarda standart olanlar ise 3 kez. 3 kez yetersiz (bendekinden memnun değilim), 7 kez ise biraz fazla 5 bence ideal sayı. Bu devrede sinyal süresinde oynama yapma imkanı var mıdır?Görecek olana 3 kez yeterli 5. Çaktığında sen dönüşe başlamış oluyorsun çoktan. Yorum bağlantısı
Samet Daş 21 Ocak 2013 Paylaş 21 Ocak 2013 3 defada ancak makas atarak şerit değiştirdiğinde yeterli geliyor Bana da yetmiyor 3 defa. 3 saniye sürüyor hesaplarıma göre (salise hesabı tutmadım). Güvenli sürüş standartlarına göre en az 3 saniye önceden sinyal vermek gerekiyor zaten şerit değiştirmek yada dönmek için. 10000 e 500km kaldı bakımı yaptırırken 5-6 yaptıracağım bende.Görecek olana 3 kez yeterli 5. Çaktığında sen dönüşe başlamış oluyorsun çoktan.Abi sende mi son anda sinyal verenlerdensin Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 21 Ocak 2013 Paylaş 21 Ocak 2013 3 sinyal i test ettim fakat inanılmaz kısa geliyor 3 defada şeridimden zor çıkıyorum zaten. 9 defa yaptım oda fazla geldi. Sonra 7ye düşürdüm tam ideal zamanlama.Fatih ben senin drift videolarını izledim hiçte şeritten zor çıkacak gibi değil görüntüler o sinyal 3.kez yandığında sen sollamayı tamamlamış olursun kesin.Ee maaşALLAH makina da sağlam Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 21 Ocak 2013 Paylaş 21 Ocak 2013 Ben pek sinyal kullanmıyorum önümde ya da arkamdaki trafiğin bilgilendirilmesi gerekiyorsa sadece. Bu dokunmatik sinyal bana göre zaten gereksiz elimle ayarlarım 3 olur 5 olur Yorum bağlantısı
Samet Daş 21 Ocak 2013 Paylaş 21 Ocak 2013 (düzenlendi) Ben pek sinyal kullanmıyorum önümde ya da arkamdaki trafiğin bilgilendirilmesi gerekiyorsa sadece. Bu dokunmatik sinyal bana göre zaten gereksiz elimle ayarlarım 3 olur 5 olur Ben sinyali son anda verenlerin kulaklarını çınlatıyorum. Ama kızma hemen, sana hiç denk gelmedim O yüzden öndeki sen değilsen çınlatacağım bundan sonra 21 Ocak 2013 tarihinde Samet Daş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 21 Ocak 2013 Paylaş 21 Ocak 2013 son anda verenlerden de beteri var mesela benim servis şoförü. adam personeli almak için yanaşıyor kenara durduktan sonra sağa sinyal veriyorkullanışlı bir özellik aklımda yer etti. Yorum bağlantısı
Samet Daş 21 Ocak 2013 Paylaş 21 Ocak 2013 Patronu işten çıkarma sinyali versin bak bir daha yapıyor mu! Yorum bağlantısı
Kaan Efe 22 Ocak 2013 Paylaş 22 Ocak 2013 http://www.elo.com.t...-flasoru-yeni-3firmaya mail atın yardımcı oluyorlar...hatta belki sizin araca direk uyabilir...orjinal röleyi çıkartıp bunu takabilirsiniz belki...Yardımın için teşekkur ederim elo ile görüştüm hakikatten cok ilgili ve teknik acıdan yeterli bi firma röleyi aldım hatta taktım gercekten cok hos ve kullanışlı bi ekipman sırada ani fren ikazı var o rölede elo da varisteyen olursa VW BORA için diyagramı verebilirim Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 22 Ocak 2013 Paylaş 22 Ocak 2013 bu elo da güzel şeyler varmış, ben de konuya şu linki eklemek için girmiştim.http://elo.com.tr/uploads/27_konfor-flasoru.pdfben elektrik bağlantısından fazla anlamadığım için şu an takipteyim. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 22 Ocak 2013 Paylaş 22 Ocak 2013 ben elektrik bağlantısından fazla anlamadığım için şu an takipteyim.İstanbul da olsaydım el atardım kardeşim ama Karabük teyim malesef 1 Yorum bağlantısı
Fatih Ömeroğlu1679652598 22 Ocak 2013 Paylaş 22 Ocak 2013 (düzenlendi) Fatih ben senin drift videolarını izledim hiçte şeritten zor çıkacak gibi değil görüntüler o sinyal 3.kez yandığında sen sollamayı tamamlamış olursun kesin.Ee maaşALLAH makina da sağlamYok be Mahmut toplasan bugüne kadar 3-4 tane vardır oda drift denmezde işte burnout kıvamında sayılır. Ama kimse yanlış anlamasın. Genellikle çok sakin ve dikkatli kullanırım. Uzun yolda 80-120 arası Cruise a takar giderim yoluma Şerit değiştirirken sinyal verip o şekilde sollarım. vs.. Yolda sataşanlar olur ama hiç bulaşmam bazen şeytan dürttüğünde bi uzar bırakırım zaten şahıs dersini alınca gazlayıp başımdan gider Ama ortam ve boş mekan bulursam ve streste atmak istersem affetmem Mevlana gibi döner dururum. İşin özü yerine göre hareket ederim Örnek 2-3 video Diğer Videolar için https://www.youtube....46?feature=mheeBen pek sinyal kullanmıyorum önümde ya da arkamdaki trafiğin bilgilendirilmesi gerekiyorsa sadece. Bu dokunmatik sinyal bana göre zaten gereksiz elimle ayarlarım 3 olur 5 olur Ben genellikle kullanmayı tercih ederim bazen unutsam da genellikle kullanırım. Ama otobanda sollarken özellikle işkence haline geliyordu şimdi bayağı rahatlattı.Tek tıklatmayla hemen çalışıp kapanıyor. Ayrıca ben sollarken elimin sinyal kolunda kilitli kalması konsantrasyonumu en çok bozan şey. Bu sisteme geçmeden bende bu şekilde kullanıyordum ama direksiyona yön verince parmaklarım ile elim arasındaki mesafe değişince dikkatim dağılıyordu. Şimdi geçeceğim zaman bi tıklatıp bırakıyorum o kadar 23 Ocak 2013 tarihinde Fatih Ömeroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 23 Ocak 2013 Paylaş 23 Ocak 2013 İstanbul da olsaydım el atardım kardeşim ama Karabük teyim malesef abi eksik olma ama seni zahmete sokmaya hiç yüzüm yok Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 23 Ocak 2013 Paylaş 23 Ocak 2013 (düzenlendi) abi eksik olma ama seni zahmete sokmaya hiç yüzüm yok Olu mu kardeşim ne zahmeti biraz sabret havalar düzelsin bu arada sen gerekli malzemeyi toparla hazır olsun,ben Yakacık a geldiğimde seni ararım hallederiz inşAllah hem bana çay ve pasta cila sözün var unutmuş değilim Düzeltme : imla 24 Ocak 2013 tarihinde Mahmut Akbulut tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 24 Ocak 2013 Paylaş 24 Ocak 2013 (düzenlendi) gel abi yaparız cila, iç temizlik ne varsa 24 Ocak 2013 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 24 Ocak 2013 Paylaş 24 Ocak 2013 gel abi yaparız cila, iç temizlik ne varsa Eyvallah kardeşim Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 24 Ocak 2013 Paylaş 24 Ocak 2013 (düzenlendi) sametcim aslında bankacıyım ama hobi olarak pasta-cila, iç-dış temizlik, jantlara nano kaplamaya kadar aklına gelen işleriyle ilgileniyorum. detailturkey de hacı köksal diye bolca konum var, inceleyebilirsin yaptırmak istediğin bir uygulama olursa da konuşuruz yine.yakın bir abimin aracına yaptığım far temizliği,http://www.detailingturkey.net/showroom/16544-kxl-s-garage-opel-omega-far-temizligi.html 24 Ocak 2013 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts