Mahmut Akbulut 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 Arkadaslar su ballastlari aldim. Acaba cakma olup olmadigini nerden anlariz? Yani cakma olma ihtimali varmi? Evde olmadigim icin ben daha canli gormedim. Hanim cekti resimleri gonderdi.Balast replica ama OEM Koito da çin malı o yüzden sorun olacağını sanmıyorum Fiyat nedir ? Yorum bağlantısı
Osman Ermiş 26 Mart 2013 Yazar Paylaş 26 Mart 2013 (düzenlendi) Ampuller daha gelmedi. Iyi ampul alana kadar cin mali ampul siparis verdim gelince deneyecegim. Ballastlar 119$ à aldim. Balastlar ucuz ama DHL île gondertdim. 38$ posta ucreti verdim. Toplam 119$ 26 Mart 2013 tarihinde Osman Ermiş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Osman Ermiş 31 Mart 2013 Yazar Paylaş 31 Mart 2013 kısa ve uzun için röle kullanacaksın. Röle bobin uçları kısa ve uzun hüzme uçlarına bağlanacak, röle bobinlerine paralel 6-8 ohm arası 50 watt alüminyum direnç bağlayacaksın, uzun hüzmeye bağlı rölenin bobinine gelen artı tetik ucuna diodun( 1n 4001-7 ) Anot ucunu bağlayıp, katot ucunu kısa hüzme rölesi bobin artı tetik ucuna bağlayacaksın. Uzun hüzme devrede iken kısa hüzme röleside çekecek, beraber yanacaklar.Kısa hüzme açık iken diod ters polarma olduğundan uzun röle tetik ucuna komut gitmeyecek.Rölelerin kontak uçlarını 10'ar amper sigorta ile akü artısına, diğer röle kontak ucunu balast ve uzun hüzme ampülüne bağlayacaksın.Dirençler uygun soğutucuda veya aracın metal gövdesine vidalı olacak. Her iki taraf için 4 direnç, 4 röle gerekecek.Arkadaslar koito balastlar ariza veriyor. Xenon canbus kitlerde ariza veriyor. Morimotolari onunla baglamistim sorun yoktu. Simdi role ile baglamak zorundayim galiba. Servet beyin baska konuda anlatdigi bu sistemin bir semasi varmi? Bende uzun holejenler olmadigindan bu sekilde baglamam gerekiyor galiba Yorum bağlantısı
Osman Ermiş 31 Mart 2013 Yazar Paylaş 31 Mart 2013 Role baglanti kiti vardi. Onunla balastlari bagladim. Sol farin kisasindan tetik aldim. 50w lik direnc bagladim. Role kitinin cift relesi var. Sorun bazen farlari kapatdigimda farlar kapanmiyor. Hizli selektor yaptigimda bazen biri yanmiyor yada yavas yaniyor. Bu sorunu nasil cozebilirim? Yorum bağlantısı
Osman Ermiş 1 Nisan 2013 Yazar Paylaş 1 Nisan 2013 Arkadaslar benim su sorunu nasil hallederiz. Roleler neden takiliyor? Cift role var. Selektor bazen biri yanmiyor bazen yavas yaniyor. Birde daha once gormustum. Ama simdi cok aramama ragmen bulamadim. Balast lari role ile baglandiginda aracin far dugmesinin zarar gordugunu bunu engellek icin diot falan konuluyordu. Tam hatirlamiyorum. Bu konuda ne diyorsunuz? Yorum bağlantısı
Oktay Toker 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 Tam tersi.Balast veya halojen farketmez Role dogru baglı ise far düğmesini korur.Diod genelde rolede uzun hüzme ile kısa hüzmeyi aynı anda aktif yapmak için kullanılır.Sizin araçlarda halojen far tesistaında voltaj akım koruması var benim astra konumda bahsetmiştim.İncelediysen sana fikir verecektir. 1 Yorum bağlantısı
Osman Ermiş 1 Nisan 2013 Yazar Paylaş 1 Nisan 2013 (düzenlendi) Tesekkurler oktay bey. Farlar kapali iken selektor yapabilmek icin diod kulandim. Resimdeki role setiyle balastlari bagladim. Tek lambanin kisasindan tetikledim. Her lamba icin ayri role var. Role ler takiliyor. Simdilik tek sorun bu. Farlar kapali iken selektor yaptigimda bazen biri yanmiyor. Bazen sonmuyor, bazen gec yaniyor gec sonuyor. Bunun nedeni nedir. Tek sorun bu. Bu arada d1s koitolar super. Cok hizli isiniyor. Iki saniyede tam guce ulasiyor. Musait oldugumda video eklerim. Bir tane foto koyuyorum. Cin mali 5000k ampul. Bundan onceki ampuller 6000k idi cok mavimsiydi. Bunlarda cok sarimsi. Supheleniyorum acaba 4300k mi diye. Uzerinde yazmiyor. Sadece kutuda yaziyor. Odak sorunuda var galiba 1 Nisan 2013 tarihinde Osman Ermiş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Osman Ermiş 22 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2013 Arkadaslar selektorde roleler takiliyor. Farlar acik kaliyor. Buna cozum bulamadim. Ne yapmam gerekiyor? Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 Arkadaslar selektorde roleler takiliyor. Farlar acik kaliyor. Buna cozum bulamadim. Ne yapmam gerekiyor?Diyotun yönü doğru mu? Osman bey... Yorum bağlantısı
Osman Ermiş 22 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2013 Diyotun yönü doğru mu? Osman bey...Evet dogru. Iki sefer soktum yeniden baglanti yaptim yine ayni. Farkli roleler denedim yine ayni. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 röle bobinine paralel direnç bağlayın. Elektronik sürücü ile sürülüyor, mos sızıntısı röle bobinini çekili bırakıyor.Yada elonun büyük rölelerinden kullanın, bobin biraz daha fazla akım çeker. Yorum bağlantısı
Osman Ermiş 23 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2013 röle bobinine paralel direnç bağlayın. Elektronik sürücü ile sürülüyor, mos sızıntısı röle bobinini çekili bırakıyor.Yada elonun büyük rölelerinden kullanın, bobin biraz daha fazla akım çeker.Servet bey nasil direnc bagliyacam. Detayli anlatirmisin. Anlamadim dediginden. Tesekkurler Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mayıs 2013 Paylaş 23 Mayıs 2013 Röle bobin uçlarına gelen artı ve eksi uçlarına paralel olacak şelide, 15-20 ohm civarı, 50 watt alüminyum direnç bağlanacak. Yorum bağlantısı
Osman Ermiş 26 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2013 Yardimci olan herkese cok tesekkurler. Kullandigim cif roleli kit. Rolelerin yerine degistirdim duzeldi. O kadar ugrastan sonra cozumu bu kadar basitmis. Aylardir selektoru kullanamiyordum. Bazen biri yani biri yanmiyor biri sonuyor biri sonmuyordu. Simdi Allaha sukur sorun kalmadi. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Kahya 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Yardimci olan herkese cok tesekkurler.Kullandigim cif roleli kit. Rolelerin yerine degistirdim duzeldi. O kadar ugrastan sonra cozumu bu kadar basitmis.Aylardir selektoru kullanamiyordum. Bazen biri yani biri yanmiyor biri sonuyor biri sonmuyordu. Simdi Allaha sukur sorun kalmadi.Çok sevindim sorunun çözüldüğüne bi-xenon keyfine devam Yorum bağlantısı
Osman Ermiş 5 Haziran 2013 Yazar Paylaş 5 Haziran 2013 Arkadaslar su ebay deki ampuller cakma olma olasiligi varmidir. Almayi dusunuyorum. Yalniz 6000k Ben 5000k istiyordumhttp://cgi.ebay.fr/2X-PHILIPS-XenStart-Ultra-Blue-XENON-D1S-BRENNER-6000K-MERCEDES-VW-AUDI-BMW-OPEL-/121110672426?pt=DE_Autoteile&hash=item1c32c2342a#ht_6235wt_922 Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Resim orjinal ama siparişle gelecek ürün replika olabilir dikkat edin hatta Philips yerine osram tercih edin garanti olsun... Yorum bağlantısı
Osman Ermiş 7 Haziran 2013 Yazar Paylaş 7 Haziran 2013 Resim orjinal ama siparişle gelecek ürün replika olabilir dikkat edin hatta Philips yerine osram tercih edin garanti olsun...Tesekkurler mahmut bey. Ayni kiside osram CBI de varmis. 83€ ya. Hemen siparis veriyorum. Peki cbi aydinlatmada nasildir? Yorum bağlantısı
Erkan Kahya 8 Haziran 2013 Paylaş 8 Haziran 2013 (düzenlendi) Peki fiyata kargo dahil mi? Eğer ki çiftini bu fiyata veriyorlarsa fiyatıda güzel D2S 119 tl/adet olarak satılıyordu türkiyede bir toptancıda da araştırdım şu anda bulamadım siteyi.Forumda cbi sayfasında philips ile karşılaştırma fotoğraflarını çekmiştim oradan bakabilirsin.Düzenleme: Siteyi buldum. D2s kategorisinde CBi (137,86tl) normal 66210dan (170,45tl) daha ucuz ilginç. Bikaç gün önce 119 civarıydı diye hatırlıyorum demekki zam gelmiş. 8 Haziran 2013 tarihinde Erkan Kahya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Osman Ermiş 8 Haziran 2013 Yazar Paylaş 8 Haziran 2013 (düzenlendi) Peki fiyata kargo dahil mi? Eğer ki çiftini bu fiyata veriyorlarsa fiyatıda güzel D2S 119 tl/adet olarak satılıyordu türkiyede bir toptancıda da araştırdım şu anda bulamadım siteyi.Forumda cbi sayfasında philips ile karşılaştırma fotoğraflarını çekmiştim oradan bakabilirsin.Düzenleme: Siteyi buldum. D2s kategorisinde CBi (137,86tl) normal 66210dan (170,45tl) daha ucuz ilginç. Bikaç gün önce 119 civarıydı diye hatırlıyorum demekki zam gelmiş.Kargo dahil 80€ ya siparis verdim. Philips 60€ ya var ayni kiside. Asagidaki linkte bakabilirsiniz. Pahali olanlar var. Teklifte verebiliyorsun. Ama sadece 5 dolar dusuyor. Senin karsilastirmalarindan hangisi cbi hangisi philips?http://stores.ebay.fr/muehl-007/_i.html?rt=nc&_sid=100951960&_trksid=p4634.c0.m14.l1581&_pgn=1 8 Haziran 2013 tarihinde Osman Ermiş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Osman Ermiş 14 Haziran 2013 Yazar Paylaş 14 Haziran 2013 Arkadaslar siparis verdigim osram d1s cbi bu gun geldi. Ama malesef buyuk olasilikla cakma. Daha once youtube da orginal ile cakmasinin nasil ayir edebilineceginin video suna seyretmistim. Cakmalarin metaline miklatis tutmuyor. Ama orginali ne miklatis tutuyor. Bana gelen ampullerde miklatis tutmuyor. Birde ampullerin ikisi bir kutuda geldi. Daha once cin mali iki d1s almistim. Oda ayni kutuda gelmisti. Orgilal kutular katlanmis olarak geldi. Yani kesin cakma. Adamla iletisim kuracam. Olmazsa ebay e sikayet etcem. Cbi olanlar miklatisla kontrol edebilirlermi acaba. Emin olmak icin. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Haziran 2013 Paylaş 14 Haziran 2013 Ürünün fotosunu görebilirmiyiz ?Yazıları kalın punta ve dağınık olur çakmaların. Xenon kapsülü de belli eder. Yorum bağlantısı
Osman Ermiş 14 Haziran 2013 Yazar Paylaş 14 Haziran 2013 Servet bey cakma oldugu kesinlest sayilir. Alicilar orginal olmadini yazmislar. Arabada denedim cin mali 5000k ile. Cinmalina gore birazdaha beyaz ancak aydinlatmasi daha kotu gibi geldi bana. Saticiya geri iade etmek icin yazdim. Cevab bekliyorum. Insallah geri alir Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 14 Haziran 2013 Paylaş 14 Haziran 2013 Ampuller replica ilk göze batan kısmı izolatörün teli , kapsül ucunda birleştirilmiş o tel tek parça halinde olmalıydı... Umarım satıcı geri alır... Yorum bağlantısı
Erkan Kahya 15 Haziran 2013 Paylaş 15 Haziran 2013 (düzenlendi) Metal koruyucu çıkarıldığında, arka kısımdaki plastik kapağın üzerinde kare barkod var bendeki CBi' larda. Sizinkilerin orjinal belli oluyor ama.Resmi bu akşam içinin fotoğraflarınıda çekerim. 15 Haziran 2013 tarihinde Erkan Kahya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts