Hami Hacısalihoğlu 22 Temmuz 2013 Paylaş 22 Temmuz 2013 Oto elektriğinde neden bez bant kullanılıyor.Normal elektrik bandından farkı nedir?.Ben hep normal elektrik bandı kullandım bir zararı varmı? Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 22 Temmuz 2013 Paylaş 22 Temmuz 2013 Oto elektriğinde neden bez bant kullanılıyor.Normal elektrik bandından farkı nedir?.Ben hep normal elektrik bandı kullandım bir zararı varmı?Isıya daha fazla dayanıklı ve dekoratif olduğu için tercih ediliyor zira bende kullanıyorum... 1 Yorum bağlantısı
Muhammed Andı 22 Temmuz 2013 Paylaş 22 Temmuz 2013 Elektrik bandı sıcağı gördüğü zaman zamkını salar, yapış yapış olur sardığınız yer, sökmektense kesmeyi yeğlersiniz. Bez bantta ise ısı gördüğünde zamkı kurur, keçe gibi bir koruma sağlar sardığınız yere. Ayrıca sıcak-soğuk dengesizliğinden oluşan nemlenmeyi daha kolay dışarıya atabildiğinden olası oksitlenmeyi geciktirir. Yorum bağlantısı
Arkın Kaplan 12 Mart 2015 Paylaş 12 Mart 2015 Bez bant hele ki kaliteli ise zamanla açma sorunu yaşanmıyor. Kesinlikle tavsiye ederim. İlla izole bant kullanacaksanız wurth tavsiye ederim Yorum bağlantısı
Recommended Posts