İçeriğe Yönlendir

Arka stop lambalarını mantar led yapma

Buğra Altun

Recommended Posts

Buğra Altun

:good1: abi biraz önce baktım gönderdigin linke tamam pover led yapıcam ama watt olarak nasıl kullanmalıyım

benim ön parklara 2 tane 3 watt lık pover led yaptım cok parlak oldu far yanıyomuş gibi oldu ondan kullansam cokmu parlak olur ?

yoksa 1 er watt lık yapsam parlaklıgı yetermi 3 vatt lık lar biraz maliyetli ?

Yorum bağlantısı
Oktay Toker

Lens kullanırsan 1 watt fazlasıyla yeterli.LEns olmayacaksa yine 1 watt kullan.soğutman daha kolay olur.3 watt ledi soğutmak oldukça sıkıntıdır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Buğra Altun

Lens kullanırsan 1 watt fazlasıyla yeterli.LEns olmayacaksa yine 1 watt kullan.soğutman daha kolay olur.3 watt ledi soğutmak oldukça sıkıntıdır.

tamam abim teşekkürler

Yorum bağlantısı
Buğra Altun
(düzenlendi)

abi burdaki hiç bir elektronikcide lens yok olmadıgı gibi bana soruyolar o ney diye her neyse abi rgb led bulabilirmiyiz ?

rgb yapmamız mümkünmü ?

burdaki arabadaki gibi

buda bitmiş olan stop abi

post-7112-0-79789500-1408572694_thumb.jp

post-7112-0-27393500-1408572697_thumb.jp

post-7112-0-10035900-1408572699_thumb.jp

tarihinde Buğra Altun tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Kahya
abi rgb led düşünüyorumda rgb led bulmak cok zor :unsure2:

Zor derken(?), smd 5050 tipinde olanlar alışveriş sitelerinde bolca satılıyor. Sorun yeterli gelip gelmeyeceği ve nasıl bir uygulama düşündüğüne bağlı.

Yorum bağlantısı
Oktay Toker

RGB ne için lazım ki ne yapacaksın?

Power olarakta 5050 ve 30 derecelik led tipi hatta flaşör tipte otomatik olanı bile çok rahat bulursun.Ha orada bulamazsın o ayrı.İnternetten alacaksın.

Bu gibi siteleri bırakıpta hala oralarda arıyorsan hata senin oaradakilerin değil.Burdan al tükkan aç sen oralarda satışını yap. :lol::p

http://www.marketdijital.com/

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
  • 2 yıl sonra...
Aydın Akın
On 27.08.2014 at 00:10, Buğra Altun yazdı:

abi link atıyorum ordaki gibi yapmayı düşünüyorum

bu link teki gibi :yes::good1:

Gecenin karanlığında trafikte bu şekilde gidiyorsa vay halimize... Cinnet sebebi.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...