İçeriğe Yönlendir

Kia Sportage 2 (2004-2010) Neon ve Ayak Aydınlatma

Engin Şahan

Recommended Posts

Engin Şahan

Haftasonu kuzenimin aracına yaptığımız çalışma kapı döşemeleri komple sökülüp yapıldı. Sonuç beklediğimizden de güzeldi.

post-7308-0-70185800-1425886855_thumb.gi

post-7308-0-60462400-1425886858_thumb.gi

post-7308-0-52448300-1425887045_thumb.gi

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Cihan Taşpınar

gayet güzel olmuş. bu neon ledden bende sipariş verdim aracımın konsoluna uygulamayı düşünüyorum kapıları sök tak yapacak yer ve vaktim yok ne yazık ki.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Elinize sağlık gayet hoş olmuş.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Demirtaş1679652601

Çok güzel olmuş.Elinize sağlık.Bunda ek olmuyor sanırım.Her biri ayrımı çalıştırılıyor.Kesme biçme varmı ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Engin Şahan

Çok güzel olmuş.Elinize sağlık.Bunda ek olmuyor sanırım.Her biri ayrımı çalıştırılıyor.Kesme biçme varmı ?

Ek olmuyor olursada inverterin ömrü kısalıyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven

4 kapı için 4 farklı invertor mu kullanıldı?Uygulama çok iyi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Engin Şahan

4 kapı için 4 farklı invertor mu kullanıldı?Uygulama çok iyi

Evet kapı cam açma düğmelerinin ışığından paralel bağlandığı için her parçaya ekstra inverter bağlandı yoksa çok fazla kablo çekme işi çıkacaktı Benim çok hoşuma gitti.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Tolga Yenice

Inverterları ayrıca mı temin ettiniz acaba? Kestiğiniz parçalara inverterları nasıl bağladınız? Sonuçta üründe tek bir inverter var galiba. Ve ayrıca inverter aldıysanız onları nereden temin ettiniz? Bilgi verebilirseniz memnun olurum.

Yorum bağlantısı
Engin Şahan

Neon kabloları istediğiniz parçalara ayırdıktan sonra maket bıçağı ile sadece dışındaki renkli kısmı kesip soyun içinde şefaf renkli bir izolasyon çıkacak çakmak yardımı ile onuda soyunca Eğer maket bıçağı kesmedi ise 2 adet ince kablo çıkacak onları bir kablo lehimleyiniz.Ardından beyaz daha kalın bir tel kalacak onunda çakmak ile izolasyonunu soyunca te kalın tel olduğunu göreceksiniz onada bir kablo lehimlemeniz yeter Bu uçlarda - + fark etmez

inverterlerin çıkış uçları neona girişini de araç cam açma düğmelerinin çıkışına bağladım Ekstra inverteri satıcı ile iletişime gecerseniz kendisinden temin edebilirsiniz Ama istemeziseniz tek invertörlede parçaları yakabilirsiniz parçaları inverter çıkışına paralel bağlayın ve kullanın

Yorum bağlantısı
Tolga Yenice

Cevap için teşekkürler Engin Bey. Siz ekstra inverterları satıcıdan mı temin ettiniz, kaça maloldu? Ben de yapmayı çok istiyorum ancak becerebilecek miyim onu bilemiyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Engin Şahan

Cevap için teşekkürler Engin Bey. Siz ekstra inverterları satıcıdan mı temin ettiniz, kaça maloldu? Ben de yapmayı çok istiyorum ancak becerebilecek miyim onu bilemiyorum.

Sizin aracın cam kumandası kapı döşemesi sökülmeden sökülürse kapılar için kolay olur bizi iki kişiydik.5 saat sürdü isterseniz arkadaşla iletişime geçin istediğiniz boyda kesip gönderir lehimlemelerini yapar siz sadece elektrik bağlantısı yaparsınız fiyatı 80 lira

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
Mahmut Akbulut
8 saat önce, Seçkin Öztürk yazdı:

Ayak aydintlatmalarin bağlantısını nerden yaptiniz

Tavan lambasına bağlantı yapabilirsiniz , genelde sol yan direkten sol ayak dayamanın olduğu yere kadar gelir aydınlatma tesisatı , takip ederek bulabilirsiniz ..

Yorum bağlantısı
Seçkin Öztürk
19 saat önce, Mahmut Akbulut yazdı:

Tavan lambasına bağlantı yapabilirsiniz , genelde sol yan direkten sol ayak dayamanın olduğu yere kadar gelir aydınlatma tesisatı , takip ederek bulabilirsiniz ..

Ben direk tavandaki ampulün takılı olduğu kartı sokup lehim attım.

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut
57 dakika önce, Seçkin Öztürk yazdı:

Ben direk tavandaki ampulün takılı olduğu kartı sokup lehim attım.

Daha kolay yolu seçmişsiniz , problem  yok ...

Yorum bağlantısı
Ömer Türker
On 12.03.2015 at 14:41, Engin Şahan yazdı:

Evet kapı cam açma düğmelerinin ışığından paralel bağlandığı için her parçaya ekstra inverter bağlandı yoksa çok fazla kablo çekme işi çıkacaktı Benim çok hoşuma gitti.

Öncelikle ellerinize sağlık uygulama gayet güzel olmuş :) 

Bende Aliexpress ten böyle bir ürün aldım. Tek inverter ile geldi. Sizin yaptığınız gibi daha garanti bir iş yapıp her kapıda inverter kullanmak isterim. Yukarıda verdiğiniz link malesef artık kullanılmıyor. Birde inverter değerleri malesef ki yazmıyor. Değerler hakkında bir bilginiz var mı ?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...