Engin Şahan 9 Mart 2015 Paylaş 9 Mart 2015 Haftasonu kuzenimin aracına yaptığımız çalışma kapı döşemeleri komple sökülüp yapıldı. Sonuç beklediğimizden de güzeldi. 5 Yorum bağlantısı
Cihan Taşpınar 9 Mart 2015 Paylaş 9 Mart 2015 gayet güzel olmuş. bu neon ledden bende sipariş verdim aracımın konsoluna uygulamayı düşünüyorum kapıları sök tak yapacak yer ve vaktim yok ne yazık ki. 1 Yorum bağlantısı
Semih Tunca 9 Mart 2015 Paylaş 9 Mart 2015 neonlar Güzel olmuş ayak aydınlatma da sıcak beyaz yakışmış 1 Yorum bağlantısı
Fatih Demirtaş1679652601 9 Mart 2015 Paylaş 9 Mart 2015 Çok güzel olmuş.Elinize sağlık.Bunda ek olmuyor sanırım.Her biri ayrımı çalıştırılıyor.Kesme biçme varmı ? 1 Yorum bağlantısı
Engin Şahan 10 Mart 2015 Yazar Paylaş 10 Mart 2015 Çok güzel olmuş.Elinize sağlık.Bunda ek olmuyor sanırım.Her biri ayrımı çalıştırılıyor.Kesme biçme varmı ?Ek olmuyor olursada inverterin ömrü kısalıyor. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 12 Mart 2015 Paylaş 12 Mart 2015 4 kapı için 4 farklı invertor mu kullanıldı?Uygulama çok iyi 1 Yorum bağlantısı
Engin Şahan 12 Mart 2015 Yazar Paylaş 12 Mart 2015 4 kapı için 4 farklı invertor mu kullanıldı?Uygulama çok iyiEvet kapı cam açma düğmelerinin ışığından paralel bağlandığı için her parçaya ekstra inverter bağlandı yoksa çok fazla kablo çekme işi çıkacaktı Benim çok hoşuma gitti. 1 Yorum bağlantısı
Engin Şahan 19 Mart 2015 Yazar Paylaş 19 Mart 2015 http://www.sanalpazar.com/dukkan/Neonya__u1606576 1 Yorum bağlantısı
Tolga Yenice 29 Mart 2015 Paylaş 29 Mart 2015 Inverterları ayrıca mı temin ettiniz acaba? Kestiğiniz parçalara inverterları nasıl bağladınız? Sonuçta üründe tek bir inverter var galiba. Ve ayrıca inverter aldıysanız onları nereden temin ettiniz? Bilgi verebilirseniz memnun olurum. Yorum bağlantısı
Engin Şahan 30 Mart 2015 Yazar Paylaş 30 Mart 2015 Neon kabloları istediğiniz parçalara ayırdıktan sonra maket bıçağı ile sadece dışındaki renkli kısmı kesip soyun içinde şefaf renkli bir izolasyon çıkacak çakmak yardımı ile onuda soyunca Eğer maket bıçağı kesmedi ise 2 adet ince kablo çıkacak onları bir kablo lehimleyiniz.Ardından beyaz daha kalın bir tel kalacak onunda çakmak ile izolasyonunu soyunca te kalın tel olduğunu göreceksiniz onada bir kablo lehimlemeniz yeter Bu uçlarda - + fark etmez inverterlerin çıkış uçları neona girişini de araç cam açma düğmelerinin çıkışına bağladım Ekstra inverteri satıcı ile iletişime gecerseniz kendisinden temin edebilirsiniz Ama istemeziseniz tek invertörlede parçaları yakabilirsiniz parçaları inverter çıkışına paralel bağlayın ve kullanın Yorum bağlantısı
Tolga Yenice 30 Mart 2015 Paylaş 30 Mart 2015 Cevap için teşekkürler Engin Bey. Siz ekstra inverterları satıcıdan mı temin ettiniz, kaça maloldu? Ben de yapmayı çok istiyorum ancak becerebilecek miyim onu bilemiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Engin Şahan 31 Mart 2015 Yazar Paylaş 31 Mart 2015 Cevap için teşekkürler Engin Bey. Siz ekstra inverterları satıcıdan mı temin ettiniz, kaça maloldu? Ben de yapmayı çok istiyorum ancak becerebilecek miyim onu bilemiyorum.Sizin aracın cam kumandası kapı döşemesi sökülmeden sökülürse kapılar için kolay olur bizi iki kişiydik.5 saat sürdü isterseniz arkadaşla iletişime geçin istediğiniz boyda kesip gönderir lehimlemelerini yapar siz sadece elektrik bağlantısı yaparsınız fiyatı 80 lira 1 Yorum bağlantısı
Seçkin Öztürk 26 Aralık 2017 Paylaş 26 Aralık 2017 Ayak aydintlatmalarin bağlantısını nerden yaptiniz Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 26 Aralık 2017 Paylaş 26 Aralık 2017 8 saat önce, Seçkin Öztürk yazdı: Ayak aydintlatmalarin bağlantısını nerden yaptiniz Tavan lambasına bağlantı yapabilirsiniz , genelde sol yan direkten sol ayak dayamanın olduğu yere kadar gelir aydınlatma tesisatı , takip ederek bulabilirsiniz .. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 26 Aralık 2017 Paylaş 26 Aralık 2017 Arkadaşta tavan aydınlatmasından almış. Yorum bağlantısı
Seçkin Öztürk 27 Aralık 2017 Paylaş 27 Aralık 2017 19 saat önce, Mahmut Akbulut yazdı: Tavan lambasına bağlantı yapabilirsiniz , genelde sol yan direkten sol ayak dayamanın olduğu yere kadar gelir aydınlatma tesisatı , takip ederek bulabilirsiniz .. Ben direk tavandaki ampulün takılı olduğu kartı sokup lehim attım. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 27 Aralık 2017 Paylaş 27 Aralık 2017 57 dakika önce, Seçkin Öztürk yazdı: Ben direk tavandaki ampulün takılı olduğu kartı sokup lehim attım. Daha kolay yolu seçmişsiniz , problem yok ... Yorum bağlantısı
Ömer Türker 28 Aralık 2017 Paylaş 28 Aralık 2017 On 12.03.2015 at 14:41, Engin Şahan yazdı: Evet kapı cam açma düğmelerinin ışığından paralel bağlandığı için her parçaya ekstra inverter bağlandı yoksa çok fazla kablo çekme işi çıkacaktı Benim çok hoşuma gitti. Öncelikle ellerinize sağlık uygulama gayet güzel olmuş Bende Aliexpress ten böyle bir ürün aldım. Tek inverter ile geldi. Sizin yaptığınız gibi daha garanti bir iş yapıp her kapıda inverter kullanmak isterim. Yukarıda verdiğiniz link malesef artık kullanılmıyor. Birde inverter değerleri malesef ki yazmıyor. Değerler hakkında bir bilginiz var mı ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts