İçeriğe Yönlendir

General Electric Megalight Ultra Halojen Ampul

Erkan Polat

Recommended Posts

Erkan Polat

Başlıktanda anlaşılacağı gibi Performanslı halojen ampul :) Türkiye'de sanırım kullanan pek yok çünkü net ortamında arattırma yaptığımda yabancı dil altında bilgiler çıkıyor.

GE Megalight_400x300_xl.jpg

gluhlampen-test-20131.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Piyasada değil de, servislerde daha çok oluyor galiba.

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
(düzenlendi)

test sonuçlarına göre osram NB ve philips x-treme vision ile aynı gibi, bende aldım bugün 33 liraya gelsin bakalım nasılmış.

2 senelik tek nb+ ve standart ampül ile kör oldum iyice :)

tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Talat Serkeş
test sonuçlarına göre osram NB ve philips x-treme vision ile aynı gibi, bende aldım bugün 33 liraya gelsin bakalım nasılmış.

Çifti mi 33 tl hocam. Link verir misiniz

Yorum bağlantısı
Talat Serkeş

Kullanıcı yorum bekliyoruz hocam

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Kargoya verilmiş. Pazartesi salı gelir fotoğraf atarim.

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
(düzenlendi)

Ürünler güzel paketlenip geldi. Ama deneme işi haftaya kaldı araç serviste arka tampon ve bagaj onarılarak. En üst tarafı mavi kaplı, nb plus gibi açık sarı okur sanırım rengi.

a95706d6a8b729356dac7442b2f9116d.jpg

b94510ddd062855bb255de23dd8cb0be.jpg

tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hasan Hüseyin Er

Laguna 2 Aracım şu an sanayide babamın geçirdiği bi kaza sebebiyle. Yaptırmışken kısalara h7 xenon uzunlarada h1 led far sislere h11 xenon ve amerikan park yaptırıyım diye düşünüyordum. Sizce kısalara bu ampulden mi almalıyım yoksa xenon mu? Düşüncelerinizi bekliyorum

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Laguna 2 Aracım şu an sanayide babamın geçirdiği bi kaza sebebiyle. Yaptırmışken kısalara h7 xenon uzunlarada h1 led far sislere h11 xenon ve amerikan park yaptırıyım diye düşünüyordum. Sizce kısalara bu ampulden mi almalıyım yoksa xenon mu? Düşüncelerinizi bekliyorum

http://www.geceucusu.com/topic/4810-merceksiz-farlara-xenon-kit-takilmasi-ile-ilgili-mesajlar

Mercek varsa kesinlikle xenon alın hiç ugrasmayin

Yorum bağlantısı
Erkan Polat

Kardeşimin arabası için 2 paket H7 ve 1 pakette H1 tipi olandan sipariş verdim Kliksa üzerinden fakat direk tedarikçi firma üzerinden yani AtomKarınca tarafından direk bana kargolanmış. Fakat kutudan sadece 1 paket H7 çıktığı için diğer ampullerinde gelmesini bekleyeceğiz.

2. El aldığım arabamda xenon vardı haftasında söküp Osram Nb taktırmıştım, sebebinin en başında ise farın arka kısmındaki kapaklar deliniyor oradan oraya kablolar vs hiç sevmediğim şeylerdir. Bu sebeple Halojene devam.:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

ZJVDdG.jpg

fotograflar makina manuel ayarda çekildi pozlama farkı olmasın diye.

kesilme çizgisi farkı birinde araç içinde oturuyordum diğerinde dışarıdan uzanarak çekmişim.

eski farlardan biri standart osram digeri 1.5 senelik kararmış osram nb+

yerler islak olduğundan tam anlamıyla gözlemleyemesemde fark var ve biraz daha beyaza yakın nb+ gibi. fiyatına göre gayet yeterli aydınlatması bence.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

İmgmur engelli diye hızlıresim.com a yükledim ama yine mi görünmüyor? Bende görünüyor. Tapatalk ile yükleyim barı tekrar.

f63022c2520bd4b4a74355b7b1413798.jpg

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

1 sene gitse yeter, osram nb+ 1 sene dayandı. Fiyatı yarısından az üstelik.

Yorum bağlantısı
Ahmed Yerli

Aynı ampulün H4 olanından almıştım, bugün geldi ve montajını yaptım.Çıkan ampuller ise Osram'ın standart halojenleriydi(sanayiden çiftini 10-15tl ye almıştım).Standarda oranla beyazlığı hissediliyor ve sırıtmayacak şekilde.Aydınlatma ise kesinlikle daha iyi özellikle asfaltı ve çizgileri yenilenen ışıksız yolda bu farkı bariz görebildim.

Ömrü ne kadar olur zaman gösterir, yalnız fiyatı cezbedici oldu bu yüzden denemek istedim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Ahmed Yerli

Bu akşamdan sonra İstanbul'da yer yer oluşan yoğun siste de denemiş oldum ampulleri.Standarda göre bir miktar beyaz olsa da kesinlikle daha parlak ve mesafeli aydınlatıyor.F/p ürünü olduğunu düşünerek de tavsiye ediyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Olur
(düzenlendi)

Uzunlara H1 GE ML U 130 aldım.

Sağdaki standart Osram, soldaki GE ML Ultra 130.

Kısaların sigortasını çıkardım. Sadece uzunlar yanıyor.

Resmi çekerken soldakinde hafif beyazlık vardı. Fakat resimde belli olmuyor gibi. Eğer farklı bir metod faydalı olacaksa öyle çekeyim.

post-7265-0-92510200-1447651577.jpg

post-7265-0-81935200-1447651878.jpg

tarihinde Mustafa Olur tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Talat Serkeş

Ge hb3 alma niyetim var ama benzer fiyatta da philips var halojen performanslı ampul olarak. Bilemedim şimdi ^_^

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

Ge hb3 alma niyetim var ama benzer fiyatta da philips var halojen performanslı ampul olarak. Bilemedim şimdi ^_^

GE tavsiye ederim piyasamızda replikası yok , philips in her ürünü replikalı ...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...