Erkan Polat 30 Eylül 2015 Paylaş 30 Eylül 2015 Başlıktanda anlaşılacağı gibi Performanslı halojen ampul Türkiye'de sanırım kullanan pek yok çünkü net ortamında arattırma yaptığımda yabancı dil altında bilgiler çıkıyor. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 1 Ekim 2015 Paylaş 1 Ekim 2015 Piyasada değil de, servislerde daha çok oluyor galiba. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 2 Ekim 2015 Paylaş 2 Ekim 2015 (düzenlendi) test sonuçlarına göre osram NB ve philips x-treme vision ile aynı gibi, bende aldım bugün 33 liraya gelsin bakalım nasılmış.2 senelik tek nb+ ve standart ampül ile kör oldum iyice 2 Ekim 2015 tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Talat Serkeş 3 Ekim 2015 Paylaş 3 Ekim 2015 test sonuçlarına göre osram NB ve philips x-treme vision ile aynı gibi, bende aldım bugün 33 liraya gelsin bakalım nasılmış.2 senelik tek nb+ ve standart ampül ile kör oldum iyice Çifti mi 33 tl hocam. Link verir misiniz Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 3 Ekim 2015 Paylaş 3 Ekim 2015 http://www.automkarinca.com/#action=productPanel&id=724728 lira. Taksim de dükkândan alınabiliniyormus sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Talat Serkeş 3 Ekim 2015 Paylaş 3 Ekim 2015 test sonuçlarına göre osram NB ve philips x-treme vision ile aynı gibi, bende aldım bugün 33 liraya gelsin bakalım nasılmış.2 senelik tek nb+ ve standart ampül ile kör oldum iyice Kullanıcı yorum bekliyoruz hocam Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 3 Ekim 2015 Paylaş 3 Ekim 2015 Kargoya verilmiş. Pazartesi salı gelir fotoğraf atarim. Yorum bağlantısı
Hasan Hüseyin Er 4 Ekim 2015 Paylaş 4 Ekim 2015 Renk olarak bilgi verebilir misiniz hocam yada foto Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 (düzenlendi) Ürünler güzel paketlenip geldi. Ama deneme işi haftaya kaldı araç serviste arka tampon ve bagaj onarılarak. En üst tarafı mavi kaplı, nb plus gibi açık sarı okur sanırım rengi. 5 Ekim 2015 tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hasan Hüseyin Er 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 Laguna 2 Aracım şu an sanayide babamın geçirdiği bi kaza sebebiyle. Yaptırmışken kısalara h7 xenon uzunlarada h1 led far sislere h11 xenon ve amerikan park yaptırıyım diye düşünüyordum. Sizce kısalara bu ampulden mi almalıyım yoksa xenon mu? Düşüncelerinizi bekliyorum Yorum bağlantısı
Talat Serkeş 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 Mercek varsa kesinlikle xenon alın hiç ugrasmayin Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 Laguna 2 Aracım şu an sanayide babamın geçirdiği bi kaza sebebiyle. Yaptırmışken kısalara h7 xenon uzunlarada h1 led far sislere h11 xenon ve amerikan park yaptırıyım diye düşünüyordum. Sizce kısalara bu ampulden mi almalıyım yoksa xenon mu? Düşüncelerinizi bekliyorumhttp://www.geceucusu.com/topic/4810-merceksiz-farlara-xenon-kit-takilmasi-ile-ilgili-mesajlarMercek varsa kesinlikle xenon alın hiç ugrasmayin Yorum bağlantısı
Erkan Polat 6 Ekim 2015 Yazar Paylaş 6 Ekim 2015 Kardeşimin arabası için 2 paket H7 ve 1 pakette H1 tipi olandan sipariş verdim Kliksa üzerinden fakat direk tedarikçi firma üzerinden yani AtomKarınca tarafından direk bana kargolanmış. Fakat kutudan sadece 1 paket H7 çıktığı için diğer ampullerinde gelmesini bekleyeceğiz.2. El aldığım arabamda xenon vardı haftasında söküp Osram Nb taktırmıştım, sebebinin en başında ise farın arka kısmındaki kapaklar deliniyor oradan oraya kablolar vs hiç sevmediğim şeylerdir. Bu sebeple Halojene devam. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 13 Ekim 2015 Paylaş 13 Ekim 2015 fotograflar makina manuel ayarda çekildi pozlama farkı olmasın diye.kesilme çizgisi farkı birinde araç içinde oturuyordum diğerinde dışarıdan uzanarak çekmişim.eski farlardan biri standart osram digeri 1.5 senelik kararmış osram nb+yerler islak olduğundan tam anlamıyla gözlemleyemesemde fark var ve biraz daha beyaza yakın nb+ gibi. fiyatına göre gayet yeterli aydınlatması bence. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 16 Ekim 2015 Paylaş 16 Ekim 2015 İmgmur engelli diye hızlıresim.com a yükledim ama yine mi görünmüyor? Bende görünüyor. Tapatalk ile yükleyim barı tekrar. Yorum bağlantısı
Talat Serkeş 16 Ekim 2015 Paylaş 16 Ekim 2015 Şimdi gördüm hocam. Fena değil inşallah ömrü uzun olur Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 16 Ekim 2015 Paylaş 16 Ekim 2015 1 sene gitse yeter, osram nb+ 1 sene dayandı. Fiyatı yarısından az üstelik. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Performans çok iyi, umarım ömrü de uzun olur. Buraya not düşelim http://www.geceucusu.com/topic/4502-halojen-ampulleri-kullanim-surelerimiz/page__st__80 Yorum bağlantısı
Ahmed Yerli 20 Ekim 2015 Paylaş 20 Ekim 2015 Aynı ampulün H4 olanından almıştım, bugün geldi ve montajını yaptım.Çıkan ampuller ise Osram'ın standart halojenleriydi(sanayiden çiftini 10-15tl ye almıştım).Standarda oranla beyazlığı hissediliyor ve sırıtmayacak şekilde.Aydınlatma ise kesinlikle daha iyi özellikle asfaltı ve çizgileri yenilenen ışıksız yolda bu farkı bariz görebildim.Ömrü ne kadar olur zaman gösterir, yalnız fiyatı cezbedici oldu bu yüzden denemek istedim. 1 Yorum bağlantısı
Ahmed Yerli 14 Kasım 2015 Paylaş 14 Kasım 2015 Bu akşamdan sonra İstanbul'da yer yer oluşan yoğun siste de denemiş oldum ampulleri.Standarda göre bir miktar beyaz olsa da kesinlikle daha parlak ve mesafeli aydınlatıyor.F/p ürünü olduğunu düşünerek de tavsiye ediyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Olur 16 Kasım 2015 Paylaş 16 Kasım 2015 (düzenlendi) Uzunlara H1 GE ML U 130 aldım.Sağdaki standart Osram, soldaki GE ML Ultra 130.Kısaların sigortasını çıkardım. Sadece uzunlar yanıyor.Resmi çekerken soldakinde hafif beyazlık vardı. Fakat resimde belli olmuyor gibi. Eğer farklı bir metod faydalı olacaksa öyle çekeyim. 16 Kasım 2015 tarihinde Mustafa Olur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Talat Serkeş 16 Kasım 2015 Paylaş 16 Kasım 2015 Ge hb3 alma niyetim var ama benzer fiyatta da philips var halojen performanslı ampul olarak. Bilemedim şimdi ^_^ Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 16 Kasım 2015 Paylaş 16 Kasım 2015 Ge hb3 alma niyetim var ama benzer fiyatta da philips var halojen performanslı ampul olarak. Bilemedim şimdi ^_^GE tavsiye ederim piyasamızda replikası yok , philips in her ürünü replikalı ... 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts