Selçuk Keleş 24 Kasım 2015 Paylaş 24 Kasım 2015 Halojen ampuller de zamanla zayıflıyor, aynı ampulü taksanız bile performans artışı olacaktır, ki burada epey ilerleme olmuş görünüyor. 1 Yorum bağlantısı
Cüneyt Kartal 17 Şubat 2016 Paylaş 17 Şubat 2016 Merhabalar, halojen merceklerde 5 yıldan fazla kullandığım xenon kitinin daha önce balast değişikliği yapılan tarafta yine balastın yanması sonucu halojen ampullere dönmeye karar verdim ve General Electric Megalight Ultra +120 H7 12V 55W ampul aldım. Konu ürünü aldığım yer aşağıdaki bağlantıda gösterilmiştir. Kargo paketlemesi iyiydi ve faturalanmıştı. H7 Megalight Ultra +120 General Electric Ürünü takmadan önceki fotoğraflar aşağıdadır. Ve gelelim sonuca.. Ne kadar ayar yapsam da iyileşme olmadı, bunun üzerine ampulu kontrol edeyim dedim, yanlış takmış olabilirim, yapısından dolayı zor ama. Ampulleri çıkarınca aşağıdaki manzarayla karşılaştım. Satıcıdan para iadesi talep ettim, onayladı. GE Avrupa ve GE Türkiye ilgililerine de konuyu e-posta ile bildirdim, henüz bir dönüşleri olmadı. İlk çalıştırmayla ampulun kararmasına da ilk defa tanık oldum. Şu an aracı ilk aldığımdaki standart Osram ampulleri taktım ve sorunsuz çalışıyorlar. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 19 Şubat 2016 Paylaş 19 Şubat 2016 On 17.02.2016 at 09:35, Cüneyt Kartal yazdı: Merhabalar, halojen merceklerde 5 yıldan fazla kullandığım xenon kitinin daha önce balast değişikliği yapılan tarafta yine balastın yanması sonucu halojen ampullere dönmeye karar verdim ve General Electric Megalight Ultra +120 H7 12V 55W ampul aldım. Konu ürünü aldığım yer aşağıdaki bağlantıda gösterilmiştir. Kargo paketlemesi iyiydi ve faturalanmıştı. H7 Megalight Ultra +120 General Electric Ürünü takmadan önceki fotoğraflar aşağıdadır. Ve gelelim sonuca.. Ne kadar ayar yapsam da iyileşme olmadı, bunun üzerine ampulu kontrol edeyim dedim, yanlış takmış olabilirim, yapısından dolayı zor ama. Ampulleri çıkarınca aşağıdaki manzarayla karşılaştım. Satıcıdan para iadesi talep ettim, onayladı. GE Avrupa ve GE Türkiye ilgililerine de konuyu e-posta ile bildirdim, henüz bir dönüşleri olmadı. İlk çalıştırmayla ampulun kararmasına da ilk defa tanık oldum. Şu an aracı ilk aldığımdaki standart Osram ampulleri taktım ve sorunsuz çalışıyorlar. Fotoları foruma direkt olarak yükler misin, görünmüyor. Yorum bağlantısı
Cüneyt Kartal 22 Mart 2016 Paylaş 22 Mart 2016 On Friday, February 19, 2016 at 11:09, Selçuk Keleş yazdı: Fotoları foruma direkt olarak yükler misin, görünmüyor. Merhaba, ilk denemede başarısız oldum sanırım, o yüzden bağlantı olarak eklemiştim ama o da olmamış galiba. Bu sefer ekledim, umarım görünür. Standart Osram kısalar GE Megalight Ultra +120 kısalar Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2016 Paylaş 27 Mart 2016 On 22.03.2016 at 11:39, Coşku Arşiray yazdı: sanki sağ ampul doğru takılmamış. +1 Ampül oturmamış veya ampül optiği hatalı Yorum bağlantısı
Oğuz Kılınç1679652699 8 Nisan 2018 Paylaş 8 Nisan 2018 Merhabalar, Golf 4 Aracıma GE Megalight Ultra +130 aldım, orjinal osram ampüllerden sonra çok iyi geldi. Kesinlikle tavsiye ediyorum. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 9 Nisan 2018 Paylaş 9 Nisan 2018 Güle güle kullanın, far seviyesi biraz aşağıda sanki. 1 Yorum bağlantısı
Oğuz Kılınç1679652699 10 Nisan 2018 Paylaş 10 Nisan 2018 On 09.04.2018 at 10:00, Selçuk Keleş yazdı: Güle güle kullanın, far seviyesi biraz aşağıda sanki. Teşekkür ederim Far seviyesini, videonun son kısımlarında bir seviye yükselttim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts