İçeriğe Yönlendir

Ka Kolon Kapağı Üzerinden Su Sızdırma Sorunu


DEMİR ÖZDEN

Recommended Posts

DEMİR ÖZDEN

Herkese merhaba, Ford Ka araçta kolon kapağının üzerinden su sızdırması yapıyor bu problemle daha önce karşılaşan oldu mu ? İstanbul'da ilgilenecek bildiğiniz bir araç yalıtımcısı var mıdır teşekkürler.

20230518_120827.jpg

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Oraya su girmesi normal. Anormal olsa, tahliye delikleri olmazdı. Lakin hoparlöre falan geliyorsa sıkıntı. Hoparlör üstünde şapka olmalı arka tarafta yok mudur?

Diğer bir konu, pas da görüyorum orada. Onun temizlenmesi gerekir büyümeden.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
DEMİR ÖZDEN

Abi hoparlör üzerinde şapka yok , evet tahliye deliği var fakat cam kenarlarından sızıyor telefon ile video çektim hoparlör üzerine de damlamış.. hatta içeriye paspaslara sızmış biraz eğimli bir yere park ettim arabayı belki de o etki yaptı pas konusunu pas sökücü var ise yarar mı dersin 

Yorum bağlantısı
Murat Sahın

Pas sökücü olmaz, zımpara astar boya olması gerekir. Görünmeyen bir yer olduğu için siz de yapabilirsiniz. Ka için durum ne bilmiyorum, bir çok araçta orada şapka olur, hatta bazı araçlarda hoparlörün yuvasına önce plastik kapak sonra hoparlör takılıyor bu durumu engellemek için. Ama öncelikle oraya neden içeri sızacak kadar çok su girdiği çözülmeli, bu da Çabinin dediği gibi, olsa olsa cam sıyırıcılarından kaynaklanıyordur. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...