İçeriğe Yönlendir

Focus 2 Direksiyon Basınç Müşürü


Ahmt Demirtaş

Recommended Posts

Ahmt Demirtaş

Herkese merhaba. Benim daha önceki sorularımda bahsettiğim P0458 arıza kodlu kanister sorunumun nedenine araçta şase vardı çözdük diyen ustanın sorunu çözüm şekli şase sebebini ve yerini bulmasına rağmen ilginç. Aracı teslim alınca baktım ki direksiyon basınç müşürünün soketi yerine takılı değildi. Soketi muşure taktım. Sabah çalıştırdım P0458 koduyla yine arıza ışığıni yaktı. Aradım ustayı , direksiyon basınç müşürünün soketini yerine taktigima geldi muhabbet ve onu takmasaydin onu ben çıkardım şase ondan kaynaklı dedi. Olmaz ki boşuna mı yapmış adamlar bunu dedim gerek yok falan dedi kabul etmedim. O zaman değişim yapan yere götür müşur arızalı de. Orjinalini takmak lazım dedi. Ama arıza nedenini bulmuş olabilir çünki 3-4 ay önce evet müşür değişti. Muşurden önce kanister sorunlu arıza yanmiyordu. Oradan saygımı kazandı.

Üstadlara asıl sorum şu bu müşur soketi ustanın yaptığı gibi müşüre takilmazsa ne sorun olur.

Müşürü takan yere gidip hatalı müşürü değişmesini yeni müşür takmasini talep etmelimiyim. Yoksa herkes yediği veya attığı kazıkla mı kalmalı.

Biliyorsunuz 3 ayda arıza veren parça ile ilgili hata telafisi istemek gayri ahlaki iken, senin paranın alınıp, bizlik bişey değil o kardeşim denilerek üzerine yatilmasi gibi bir ahlak üzere bina ediyoruz artık gündelik hayatimizi.

  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...