FEVZİ ÇOLAKOĞLU 14 Eylül Paylaş 14 Eylül Herkese selamlar. 2011 1.4TDCİ TİTANİUM X aracımın kontak anahtarini asagiya dogru veya yukariya dogru kastirarak cevirebiliyorum ve hatta bazen baya ugrastiriyor. Parcaciya sordum bana kontak termigindendir dedi ve kontak termigini onume koydu fakat kontak termiginin deligi 2002-2008 fiestalarin anahtarlarinin seklinde. Sase numarasindan bakti bu cikiyor dedi. Guvenip almadim. Daha önce ayni sorun basina gelen varmidir acaba Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Eylül Paylaş 14 Eylül termik denen şifresizdir anahtarın şifresi öndeki parça, tabii önce teşhisi doğru yaptırın kontak gövdesini sökülecek sorun tespit edilince parçayı alır takar usta zaten Yorum bağlantısı
Emre Usta 14 Eylül Paylaş 14 Eylül FEVZİ ÇOLAKOĞLU yazdı: Herkese selamlar. 2011 1.4TDCİ TİTANİUM X aracımın kontak anahtarini asagiya dogru veya yukariya dogru kastirarak cevirebiliyorum ve hatta bazen baya ugrastiriyor. Parcaciya sordum bana kontak termigindendir dedi ve kontak termigini onume koydu fakat kontak termiginin deligi 2002-2008 fiestalarin anahtarlarinin seklinde. Sase numarasindan bakti bu cikiyor dedi. Guvenip almadim. Daha önce ayni sorun basina gelen varmidir acaba Elimde ford fiesta icin uyumlu mevcut isterseniz yardimci olurum Yorum bağlantısı
Emre Usta 14 Eylül Paylaş 14 Eylül Bu parca koduna uyumlu 2011 model araca uyumludur Yorum bağlantısı
FEVZİ ÇOLAKOĞLU 18 Eylül Yazar Paylaş 18 Eylül Emre Usta yazdı: Bu parca koduna uyumlu 2011 model araca uyumludur Usta kendim söktüm baktım kontak termiginde bir sorun yok anahtarin gobek kisminda var bir sorun termigini sokuncede donmuyor. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 19 Eylül Paylaş 19 Eylül Wd_40 la yağlanmayı denediniz mi? Kontak temizleme spreyi de sorunu çözebilir. Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 19 Eylül Paylaş 19 Eylül (düzenlendi) FEVZİ ÇOLAKOĞLU yazdı: Usta kendim söktüm baktım kontak termiginde bir sorun yok anahtarin gobek kisminda var bir sorun termigini sokuncede donmuyor. Fevzi Bey anahtarın içeri girdiği kısom kirlenmiştir, zamanında başıma geldi, sökmeden altına bez koy wd40 ın hortumuyla güzelce içine iyice sık, akan kirleri göreceksin, sonra ara ara oynat ve sık, ben bu şekilde çözdüm. 19 Eylül tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 19 Eylül Paylaş 19 Eylül Dönmediği zaman direksiyon kilitli mi oluyor ? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts