Batuhan çelik 16 Kasım Paylaş 16 Kasım merhaba arkadaşlar, astra g aracımda hararet normal akıcı trafikte asla 82'yi geçmiyor. ve 78'lere kadar düşüyor. yoğun trafikte veya rölantide ancak 90'ı buluyor. termostat orjinal, yeni alıp başka astra g'de de denedim. o araçta hiçbir sorun yapmadı hararet 90-92 arası çalıştı. hararet müşüründe de keza bi problem yok. cihaza bağlayıp göstergeyi takip ettiğimde sonuç aynı. klima çalışıyordu ama klima basınç sensörü arızası veriyordu. hararetle alakası olmamasına rağmen gene arıza vermeyen başka astra g den söküp klima basınç sensörünü de değiştirdim. gene sonuç aynı. klima radyatörü eski sahibinde değişmiş bu arada aracın. alakası yok gibi ama ayrıca onu da belirtmiş olayım. çünkü klima kapalıyken de bu sorunu yaşıyorum. klimayı açtığımda ise hararet daha da düşmeye başlıyor. bu sefer 80'i geçmiyor. sorunun sebebi ne olabilir? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Kasım Paylaş 16 Kasım Şunu tam anlamadım, kendi termostatınızı söküp başka araçta mı denediniz de normal olduğunu gördünüz? Yorum bağlantısı
Batuhan çelik 16 Kasım Yazar Paylaş 16 Kasım Sani Gerşon yazdı: Şunu tam anlamadım, kendi termostatınızı söküp başka araçta mı denediniz de normal olduğunu gördünüz? evet hocam Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Kasım Paylaş 16 Kasım Devirdaim kontrol edildi mi? Suyun gereğinden çok soğuması büyük radyatör takılmış olabileceğini de düşündürüyor. Ayrıca yeni bir hararet müşürü de denenmeli. Yorum bağlantısı
Batuhan çelik 16 Kasım Yazar Paylaş 16 Kasım Sani Gerşon yazdı: Devirdaim kontrol edildi mi? Suyun gereğinden çok soğuması büyük radyatör takılmış olabileceğini de düşündürüyor. Ayrıca yeni bir hararet müşürü de denenmeli. müşürde sorun yok cihaza bağlayıp göstergeyi kontrol ettik, doğru gösteriyor. devirdaim arızasından hararet yükseldiği zaman şüphelenmek gerekmez mi? sonuçta termostatta sorun yok. devirdaimden önce su termostattan geçmiyor mu? radyatör değişmiş, yalnız klima ve normal su radyatörü ayrı mı oluyor onu bilmiyorum. yani tek radyatör varsa değişmiş. yok iki tane varsa klima olan değişmiş diye söylendiğini hatırlıyorum. Yorum bağlantısı
Batuhan çelik 16 Kasım Yazar Paylaş 16 Kasım Sani Gerşon yazdı: Çift radyatör olması gerekiyor. aynen önlü arkalı iki radyatör varmış. klima radyatörü değişmiş. su radyatörü aynı sanırım. klima radyatörü etkiler mi bilmiyorum. ama bu arızalı olan klima basınç sensörünü diğer araca taktım ve az önce denedim. hararet göstergesi biraz sapıttı. bi soğutma arızası veriyor bi vermiyor. hararet 90 lara geldi fakat sonra birden tamamen düşüp arıza yakmaya b aşladı . sanırım klima radyatörüyle bir alakası var diyeceğim ama motor soğutma sistemiyle ne alakası var onu çözemedim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Kasım Paylaş 16 Kasım klima veya normal radyatör değişimi de olsa böyle birşey yapmaz , radyatör yerine baraj dan bile su çekesek yapmaz , anlatıma bakınca genelde bu tip sorunlar, denendi ve elendi denen parçalardan çıkabilir, bu motorun normal termostat sıcaklığı kaç onu bilmek lazım , GM garip şeyler yapabiliyor Yorum bağlantısı
Batuhan çelik 16 Kasım Yazar Paylaş 16 Kasım Çağlar Bayur yazdı: klima veya normal radyatör değişimi de olsa böyle birşey yapmaz , radyatör yerine baraj dan bile su çekesek yapmaz , anlatıma bakınca genelde bu tip sorunlar, denendi ve elendi denen parçalardan çıkabilir, bu motorun normal termostat sıcaklığı kaç onu bilmek lazım , GM garip şeyler yapabiliyor yani termostat ve müşür denendi. termostat orjinal zaten. müşür de obd cihazına bağlanıp anlık motor sıcaklığı kontrolüyle denendi. başka neyden çıkabilir. motorun normal çalışma sıcaklığı 88-92 arası. aynı araçtan bir tane daha var, onda öyle. servise sorduğumda keza o da normalinin bu olduğunu söylüyor. yani düşük sıcaklıkta çalışan bi motor değil, termostatı da o aralıklarda çalışıyor normalde. Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 17 Kasım Paylaş 17 Kasım Batuhan çelik yazdı: hararet normal akıcı trafikte asla 82'yi geçmiyor. ve 78'lere kadar düşüyor. yoğun trafikte veya rölantide ancak 90'ı buluyor. Buradan bakınca olaya tamamen termostatı işaret ediyor doğrusu. Yapabilirseniz bir başka termostatla deneyin derim. Bir de müşir gerçek değerden düşük gösteriyor olabilir diyeceğim ama yoğun trafikte 90 a kadar çıkabiliyormuş. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 17 Kasım Paylaş 17 Kasım Ben söyle anladım. Aynı termostat sizin araçta 80 derece açarken başka araçta 90 derecede açıyor. Bu doğru gelmedi bana. Bence sizin araçtaki termostat 80 derece açıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts