Burak Tokcan 1 Eylül Paylaş 1 Eylül Merhabalar bir önceki konuma yazmıştım ama başlık farklı olunca arada kaynadı sanırım. Araç servise götürün uyarısı veriyordu. Motora baktığımda bu soketin boşta olduğunu gördüm. Yerine taktım. Tesadüf olabilir ama ondan sonra uyarı vermedi. Bu soket ne işe yarıyor acaba? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Eylül Paylaş 1 Eylül Isı sensörü gibi duruyor. Motor bloğuna bağlı sanırım Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 1 Eylül Paylaş 1 Eylül bende ısı sensörü diyeceğim ama su sıcaklık sensörü yukarda termostat gövdesinde olması lazım. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 Eylül Paylaş 1 Eylül Kablo soket mi boru falan mı? 1.6 aracımda manifold havalandırma gibi bir bağlantı parçası var bende ona benzettim. Yorum bağlantısı
Burak Tokcan 1 Eylül Yazar Paylaş 1 Eylül (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: Kablo soket mi boru falan mı? 1.6 aracımda manifold havalandırma gibi bir bağlantı parçası var bende ona benzettim. Soket. Boru değil. Diğer ucu aküye bağlı kabloların içerisinde. 1 Eylül tarihinde Burak Tokcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts