Yücel YILDIZ 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Merhabalar, Aracımın ön sol amortisörü yağ vermiş. sağda problem yok fakat takım değiştireceğim. Zaten kronik olarak üst takozlarda da ses var. üzerinde Monreo amortisör mevcut. Hangi markayı tavisye edersiniz ? seçenekler arasında , SACHS - MONREO- BILSTEIN var. Yorum bağlantısı
Yücel YILDIZ 25 Ekim Yazar Paylaş 25 Ekim Harun Kocaçalışkan yazdı: Bilstein B1 mi B3 mü? https://www.onlineyedekparca.com/urun/volkswagen-tiguan-2008-2015-model-arasi-on-amortisor-takimi-bilstein-marka ürün bu Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Yücel YILDIZ yazdı: Merhabalar, Aracımın ön sol amortisörü yağ vermiş. sağda problem yok fakat takım değiştireceğim. Zaten kronik olarak üst takozlarda da ses var. üzerinde Monreo amortisör mevcut. Hangi markayı tavisye edersiniz ? seçenekler arasında , SACHS - MONREO- BILSTEIN var. aynısını al geç derim. Yorum bağlantısı
Yücel YILDIZ 25 Ekim Yazar Paylaş 25 Ekim Daha önceki aracımda Monreo kullanmıştım çok konforlu fısır fısır sesi çok tatlı geliyordu . Fakat fazla yumuşaktı. Bu nedenle sizlerin fikrini almak ıstedım Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Yücel YILDIZ yazdı: https://www.onlineyedekparca.com/urun/volkswagen-tiguan-2008-2015-model-arasi-on-amortisor-takimi-bilstein-marka ürün bu Ucuzmuş yav keşke bizde de olsa, biraz serttir ama güzeldir. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 25 Ekim Paylaş 25 Ekim B4 bu, original equivalent olarak geçen. Benim en son A6'ya taktığım da B4 idi. Yorum bağlantısı
Yücel YILDIZ 25 Ekim Yazar Paylaş 25 Ekim Harun Kocaçalışkan yazdı: Ucuzmuş yav keşke bizde de olsa, biraz serttir ama güzeldir. Monreo ile farkı nedir ? monreo takımı 3500e geliyor Selim Bilgin yazdı: B4 bu, original equivalent olarak geçen. Benim en son A6'ya taktığım da B4 idi. Nasıl peki kullanıcı olarak yorumunuz ? Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Yücel YILDIZ yazdı: Nasıl peki kullanıcı olarak yorumunuz ? Ben memnunum, diğerlerine göre bir tık sert olabilir ama ben sert olsun istemiştim. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Hepsi de iyidir. Hangisi ekonomik ise ondan devam edilsin. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Yücel YILDIZ yazdı: https://www.onlineyedekparca.com/urun/volkswagen-tiguan-2008-2015-model-arasi-on-amortisor-takimi-bilstein-marka ürün bu orjinal ise yerli değil ise alın Yorum bağlantısı
Yücel YILDIZ 26 Ekim Yazar Paylaş 26 Ekim Çağlar Bayur yazdı: orjinal ise yerli değil ise alın Emin olmanın bir yolu var mıdır Çağlar hocam Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ekim Paylaş 27 Ekim Yücel YILDIZ yazdı: Emin olmanın bir yolu var mıdır Çağlar hocam satıcıya sorulacak Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 27 Ekim Paylaş 27 Ekim Bilstein fabrikadan çıkarken üzerinde gelen amortisördür boge de öyledir. Sachs ise orijinaldir ama yerli üretim olma ihtimali yüksek bu kötü demek değil ben kullanıyorum takım almıştım çokta memnunum bana göre artı kimine göre eksi yönü yumuşak olması. Monreo fabrikasyon gelmez bildiğim kadarıyla daha önce değişmiş olabilir mi? Yorum bağlantısı
Yücel YILDIZ 28 Ekim Yazar Paylaş 28 Ekim Furkan Bakırel yazdı: Bilstein fabrikadan çıkarken üzerinde gelen amortisördür boge de öyledir. Sachs ise orijinaldir ama yerli üretim olma ihtimali yüksek bu kötü demek değil ben kullanıyorum takım almıştım çokta memnunum bana göre artı kimine göre eksi yönü yumuşak olması. Monreo fabrikasyon gelmez bildiğim kadarıyla daha önce değişmiş olabilir mi? Ben de öyle tahmin ediyorum fabrikasyon monreo geleceğini pek sanmam. Bu arada daha önce linea vardı bende , ona 4 adet monreo takmıştım araca binenler bu nasıl linea falan derdi konfor bakımından. Fakat ben orjinal fabrikanın taktıgı'nın peşindeyim açıkcası. Yabancı forumlarda Şöyle bir yorum var , "Süspansiyon konforu istiyorsanız oem amortisör takın, daha yüksek kalite ve konfor istiyorsanız bilstein kullanın" şeklinde... bu da kafamı karıştırdı acaba orjinali ne marka idi bilemedim. Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 28 Ekim Paylaş 28 Ekim Yücel YILDIZ yazdı: Ben de öyle tahmin ediyorum fabrikasyon monreo geleceğini pek sanmam. Bu arada daha önce linea vardı bende , ona 4 adet monreo takmıştım araca binenler bu nasıl linea falan derdi konfor bakımından. Fakat ben orjinal fabrikanın taktıgı'nın peşindeyim açıkcası. Yabancı forumlarda Şöyle bir yorum var , "Süspansiyon konforu istiyorsanız oem amortisör takın, daha yüksek kalite ve konfor istiyorsanız bilstein kullanın" şeklinde... bu da kafamı karıştırdı acaba orjinali ne marka idi bilemedim. Bilstein yada boge o zaman. Yorum bağlantısı
Recommended Posts