İçeriğe Yönlendir

Amortisör Tavsiyesi Hakkında

Yücel YILDIZ

Recommended Posts

Yücel YILDIZ

Merhabalar,

Aracımın ön sol amortisörü yağ vermiş. sağda problem yok fakat takım değiştireceğim. Zaten kronik olarak üst takozlarda da ses var. 
üzerinde Monreo  amortisör mevcut.
Hangi markayı tavisye edersiniz ? 

seçenekler arasında , SACHS - MONREO- BILSTEIN var.

Yorum bağlantısı
Behlül Baş

Monroe veya bilstein

Sachs tavsiye etmem

Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan

Bilstein B1 mi B3 mü?

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Yücel YILDIZ yazdı:

Merhabalar,

Aracımın ön sol amortisörü yağ vermiş. sağda problem yok fakat takım değiştireceğim. Zaten kronik olarak üst takozlarda da ses var. 
üzerinde Monreo  amortisör mevcut.
Hangi markayı tavisye edersiniz ? 

seçenekler arasında , SACHS - MONREO- BILSTEIN var.

aynısını al geç derim.

Yorum bağlantısı
Yücel YILDIZ

Daha önceki aracımda Monreo kullanmıştım çok konforlu fısır fısır sesi çok tatlı geliyordu . Fakat fazla yumuşaktı. Bu nedenle sizlerin fikrini almak ıstedım

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

B4 bu, original equivalent olarak geçen. Benim en son A6'ya taktığım da B4 idi.

Yorum bağlantısı
Yücel YILDIZ
Harun Kocaçalışkan yazdı:

Ucuzmuş yav keşke bizde de olsa, biraz serttir ama güzeldir. 

Monreo ile farkı nedir ? 
monreo takımı 3500e geliyor

Selim Bilgin yazdı:

B4 bu, original equivalent olarak geçen. Benim en son A6'ya taktığım da B4 idi.

Nasıl peki kullanıcı olarak yorumunuz ?

Yorum bağlantısı
Murat Öngür

Monreo veya Sachs 

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Yücel YILDIZ yazdı:

Nasıl peki kullanıcı olarak yorumunuz ?

Ben memnunum, diğerlerine göre bir tık sert olabilir ama ben sert olsun istemiştim.

Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf

Hepsi de iyidir. Hangisi ekonomik ise ondan devam edilsin. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Yücel YILDIZ
Çağlar Bayur yazdı:

orjinal ise yerli değil ise alın

Emin olmanın bir yolu var mıdır Çağlar hocam 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Yücel YILDIZ yazdı:

Emin olmanın bir yolu var mıdır Çağlar hocam 

satıcıya sorulacak

Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel

Bilstein fabrikadan çıkarken üzerinde gelen amortisördür boge de öyledir. Sachs ise orijinaldir ama yerli üretim olma ihtimali yüksek bu kötü demek değil ben kullanıyorum takım almıştım çokta memnunum bana göre artı kimine göre eksi yönü yumuşak olması. Monreo fabrikasyon gelmez bildiğim kadarıyla daha önce değişmiş olabilir mi? 

Yorum bağlantısı
Yücel YILDIZ
Furkan Bakırel yazdı:

Bilstein fabrikadan çıkarken üzerinde gelen amortisördür boge de öyledir. Sachs ise orijinaldir ama yerli üretim olma ihtimali yüksek bu kötü demek değil ben kullanıyorum takım almıştım çokta memnunum bana göre artı kimine göre eksi yönü yumuşak olması. Monreo fabrikasyon gelmez bildiğim kadarıyla daha önce değişmiş olabilir mi? 

Ben de öyle tahmin ediyorum fabrikasyon monreo geleceğini pek sanmam. Bu arada daha önce linea vardı bende , ona 4 adet monreo takmıştım araca binenler bu nasıl linea falan derdi konfor bakımından. 
Fakat ben orjinal fabrikanın taktıgı'nın peşindeyim açıkcası. Yabancı forumlarda Şöyle bir yorum var , "Süspansiyon konforu istiyorsanız oem amortisör takın, daha yüksek kalite ve konfor  istiyorsanız bilstein kullanın" şeklinde... bu da kafamı karıştırdı acaba orjinali ne marka idi bilemedim.

Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel
Yücel YILDIZ yazdı:

Ben de öyle tahmin ediyorum fabrikasyon monreo geleceğini pek sanmam. Bu arada daha önce linea vardı bende , ona 4 adet monreo takmıştım araca binenler bu nasıl linea falan derdi konfor bakımından. 
Fakat ben orjinal fabrikanın taktıgı'nın peşindeyim açıkcası. Yabancı forumlarda Şöyle bir yorum var , "Süspansiyon konforu istiyorsanız oem amortisör takın, daha yüksek kalite ve konfor  istiyorsanız bilstein kullanın" şeklinde... bu da kafamı karıştırdı acaba orjinali ne marka idi bilemedim.

Bilstein yada boge o zaman. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...