Oğuzhan Altan 26 Ekim Paylaş 26 Ekim Merhaba Astra G aracım var kalorifer ısıtmıyor yani ılık üflüyor kalorifere giden boru sıcak çıkan boru ılık petek temizliğiyle çözülür mü acaba ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Ekim Paylaş 26 Ekim Oğuzhan Altan yazdı: Merhaba Astra G aracım var kalorifer ısıtmıyor yani ılık üflüyor kalorifere giden boru sıcak çıkan boru ılık petek temizliğiyle çözülür mü acaba ? Muhtemelen Evet. Bir ihtimal de temizlik sırasında veya sonrasında petek delinir. Olası diğer sorunlar: Soğuk hava girişi açık kalıyordur. Sistemde hava vardır. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Altan 26 Ekim Yazar Paylaş 26 Ekim Sistemin havası nasıl alınıyor tam bilmiyorum ama genleşme kabının ağzını açtım aracı çalıştırdım kaloriferi açıp fan açmasını bekledim 10 15 dk sürdü fan açması tekrar fan açmasını bekledim bir kaç dk sonra açtı suda azalma vs yoktu kapağı taktım. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Altan 26 Ekim Yazar Paylaş 26 Ekim Peki çağrı bey temizletmek için 1000 1500 tl gibi bir rakam isteniyor yeni petek 1000-1300 tl gibi musluk bozuk olduğunu varsayarsak 1300-1500 arasıda o yapıyor toplamda ıvır zıvır ile 3000 tl yi buluyor bunu kendim değiştirebilirim diye düşünüyorum konsol sökülmesine gerek kalmadan. Temizletmek mi değiştirmek mi ? Yorum bağlantısı
Oğuzhan Altan 26 Ekim Yazar Paylaş 26 Ekim Sağlıklı temizlik yapmak adına nasıl bir öneride bulunabilirsiniz temizlik için sadece su mu basmam gerekli yoksa kullanabileceğim bir ilaç var mı ? Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 26 Ekim Paylaş 26 Ekim Benim opelde aynı sorun vardı. Elektrikçime götürüp ısıtmıyor dedim. Hortumla su bastı. Sonra ısıtmaya başladı. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 26 Ekim Paylaş 26 Ekim Fatih abinin dediği gibi önce su ile temizleyin eğer çözülmez ise kimyasala başvurabiliriz. Porçöz iyi geliyor diyorlar. Bendeki Vectra C'nin aynı problemini temizlik ile çözmüştüm ama benimki 150 lira tutmuştu. Nasıl bir memleket ki 20 katına çıkarmış masrafları. Yazık. 1 Yorum bağlantısı
Çözüm Oğuzhan Altan 26 Ekim Yazar Çözüm Paylaş 26 Ekim Bütün verdiğiniz bilgiler için teşekkürler ederim. Bugün aracın borularını söktüm ve su bastım baya tortu çıktı sonra terstende su bastım baya pislik çıkınca daha kimyasal madde kullanmak istemedim ve bağlantılarını gerçekleştirdim. 1 litreye yakın yarısı antifriz yarısı hazır su olmak üzere araca ekledim 2 kere fan açmasını bekledim ve işlem tamam artık sıcacık oldu. İnşAllah böyle devam eder. Çıkan kiri yükledim bakabilirsiniz. 10 Yorum bağlantısı
Recommended Posts